Pareri despre Rowenta Compact Power 3A RO3724

Am modificat articolul ultima data pe: 04.12.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

 

Avantaje:

Aspirator fara sac, potrivit locuintelor mici-medii si celor care nu vor sa se complice cu inlocuitul sau curatatul unui sac colector.

Are doua filtre, pentru o purificare mai buna a aerului.

Este un model compact si ergonomic, cu care vei lucra usor.

Produsul poate fi cumparat la un pret redus.

 

Dezavantaje:

Cu toate ca e un aspirator cu incinta pentru colectarea prafului si a murdariei, tine cont ca si acest lacas trebuie curatat des. Sigur, procesul e mult mai facil decat in cazul unui sac, insa daca ai o locuinta care se prafuieste des sau ai animale de companie, va trebuie sa speli recipientul colector, dar si filtrele, la cel putin fiecare 3 utilizari.

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Pentru persoanele care prefera simplitatea in exploatare chiar si cand vine vorba de un dispozitiv pentru curatare, acest aspirator fara sac, Rowenta Compact Power 3A RO3724, poate fi solutia salvatoare. 

El este cu atat mai util daca ai o locuinta mica sau una cu trafic redus, in care poate nu sunt copii sau animale de companie, caci asta inseamna ca recipientul colector va fi golit mai rar. In orice caz, e suficient sa elimini murdaria din el si sa il clatesti sub jetul de apa, efortul depus fiind mic. Mentionam ca modelul are o capacitate de colectare de 1,5l.

Se alimenteaza la retea si este destul de puternic pentru a curata cu eficienta atat podele si suprafete netede, dar si covoare cu fir mic. De asemenea, are si un consum de energie redus, facand parte din clasa A.

 

 

In timpul aspirarii cu acest produs, aspirarea se va face pe doua niveluri, astfel ca aerul din incapere va ramane mai curat, mai aerisit. In fata motorului este plasat un filtru din spuma, la care ajungi usor, intrucat va trebui, ocazional, sa il speli si pe acesta. Totodata, mai exista un filtru dispus in fata orificiului prin care este evacuat aerul, care va retine particulele de praf. 

Iar aerul este evacuat in fata, pe langa recipientul care colecteaza, fiind mai convenabil, caci nu risti sa imprastii particulele de mizerie.

Produsul capata puncte si la capitolul ergonomie. In primul rand, are doua roti mari si o greutate de doar 4,5kg, putand fi manevrat si carat fara prea mult efort. Exista si un maner, in jurul caruia se afla butonul de pornit/oprit, dar si cel pentru strangerea cablului, care este destul de lung (8,8km) pentru a curata in voie o sufragerie mai mare, un hol mai lung sau pentru a ajunge in cealalta camera a apartamentului de bloc, fara a schimba priza.

Aspiratorul de la Rowenta se remarca si prin pretul sau, fiind vorba de o oferta potrivita persoanelor care nu vor sa faca o investitie mare. La comanda, vei primi si o garantie valabila pentru 24 de luni, pe care o poti extinde, daca vrei sa ai mai multa siguranta ca esti acoperit financiar, in cazul anumitor defectiuni.

 

Concluzie:

Rowenta pune la dispozitia cumparatorilor un aspirator simplu, care isi va face treaba in locuinta, ce curata rapid, nu imbacseste aerul de praf si este confortabil de manevrat prin incapere. 

button 2

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status