Pareri despre iRobot Roomba 980

Am modificat articolul ultima data pe: 17.01.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

 

Avantaje:

Este un aspirator robot care va face curatenie in lipsa ta.

Este eficient si cand vine vorba de parul animalelor si de praful din incaperi.

Functioneaza cu acumulator reincarcabil, cu o autonomie extinsa la 120 de minute.

Poti programa locul si perioada in care doresti sa faca curatenie.

 

Dezavantaje:

Desi calitatea constructiei si beneficiile pe care le aduce in locuinta ta sunt de netagaduit, la aspiratorul iRobot Roomba 980 pretul ii poate inhiba pe multi cumparatori. In orice caz, trebuie sa stii ca costurile produsului sunt totusi justificate de eficienta sa si, mai ales, de functiile performante pe care le detine.

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Aspiratorul iRobot Roomba 980 navigheaza singur podelele casei tale si isi creeaza harti, pentru a inregistra traseul prin care se poate “plimba”, tinand cont de diferentele de nivel si de obstacole. Mai mult, inregistreaza zonele pe unde a trecut, asa incat sa le ocoleasca cand deja sunt curate, e prevazut cu o tehnologie de detectare pentru portiunile cu murdarie insistenta (sub masa din bucatarie, culcusul sau bolurile catelului etc.). 

Produsul va fi si el protejat de ciocniri mecanice si caderi pe scari, avand senzori in acest sens, precum si un sistem anti-tangle, ce previne incalcirea in franjuri si fire lungi ale covorului. Are si bara de protectie cu amortizare.

 

 

Modelul este compatibil atat cu suprafete dure, cat si cu cele acoperite de covoare, iar in momentul in care ajunge in astfel de portiuni, prin functia AeroForce va primi un boost de putere, pentru a-i creste eficienta de extractie. 

Mai mult, capul de curatare e auto-ajustabil, pentru ca perii sa se lungeasca si sa patrunda in firele covoarelor sau, dimpotriva, sa se micsoreze, pe gresie si alte portiuni dure. Nu in ultimul rand, aspiratorul e echipat cu o perie in unghi de 27 de grade, ce patrunde eficient in colturi, dar si pe marginile corpurilor de mobilier si peretilor.  

Aceste dotari, impreuna cu puterea sa de aspiratie, il fac eficient cand vine vorba de colectarea parului de animale. In plus, contine un filtru performant va extrage si praful, acarienii si alergenii de 10 microni. Totodata, se ocupa si de filtrarea aerului, prin intermediul tehnologiei HEPA.

Autonomia aspiratorului robot este extinsa pana la 120 de minute, functionand cu un acumulator de tipul Li-Ion. In momentul in care energia e pe cale de a fi consumata complet, dispozitivul se va indrepta singur spre statia de andocare, care are un adaptor incorporat, unde se va incarca. 

Daca se descarca in timpul curateniei, se va duce la incarcare, iar apoi se va intoarce din punctul din care a plecat si isi va continua treaba (la o singura incarcare, producatorul mentioneaza ca poate parcurge pana la 185mp).

Un avantaj demn de luat in vedere a posibilitatea de a programa aspiratorul. Astfel, poti decide orele si zilele cand vrei sa se ocupe de curatenia casei tale, in functie de programul tau, iar partea si mai buna e ca poti face asta de la distanta, prin intermediul aplicatiei iRobot HOME, cu conditia de a conecta, in prealabil, aspiratorul la reteaua Wi-Fi a locuintei.

 

Concluzie:

Este un aspirator inteligent care va usura insemnat de mult procesul de intretinere a curateniei in locuinta, dar si la birou sau in alte spatii folosite. Impune o investitie ceva mai mare, insa beneficiile asupra confortului tau in propria casa nu pot fi contrazise.

button 2

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status