Pareri despre Heinner hvc-mbl1400-v2

Am modificat articolul ultima data pe: 30.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

 

Avantaje:

Aspirator cu sac, pentru persoanele ce prefera sa evite golirea recipientului colector foarte des.

E suficient de puternic pentru a curata multiple suprafete, atat dure, cat si covoare.

Echipat cu filtru HEPA, astfel ca va lasa un aer mai curat in casa ta.

Model ergonomic, cu numeroase functii ce il fac usor de utilizat.

 

Dezavantaje:

E posibil ca captul aspiratorului sa va dea batai de cap, fie ca asta inseamna ca se va “lipi” de podea”, cand cureti la putere maxima, fie ca firele mai rigide se vor bloca in firele covoarelor. Acesta e totusi un inconvenient ce nu va fi valabil in cazul tuturor utilizatorilor.

button 2

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Modelul de aspirator de la Heinner este unul cu sac, cu capacitate mare, de 3l. Astfel, el raspunde nevoilor utilizatorilor care doresc sa evite sa spele des filtre si un recipient colector detasabil, iar partea buna e ca modelul Heinner hvc-mbl1400-v2, avand o capacitate mare a sacului, va trebui golit nu mai des de o data pe luna. De asemenea, sacul este textil, astfel ca il poti spala fara prea multe dureri de cap, ori de cate ori va fi nevoie.

 

 

Ceea ce il recomanda este totusi puterea sa de aspirare170W, care poate fi reglata, in functie de suprafetele pe care le cureti, de cat de murdare sunt, dar si de textura lor. Reglarea se face foarte simplu, prin intermediul unui buton mare, dispus la vedere. 

Aspiratorul poate fi utilizat si pe portiuni dure, precum gresie, dar si pe covoare, iar datorita accesoriilor pentru spatii inguste, poti ajunge sa indepartezi murdaria si din colturi, de pe pervaze, lada de la canapea, precum si din alte locusoare putin vizibile si accesibile, dar care colecteaza praf.

Intrucat este dotat cu filtru HEPA, aspiratorul va prelua si praful, fiind ideal pentru locuinta ta, mai ales daca folosesti incalzire pe lemne, ai apartamentul la sosea sau cu vedea la un parc de copii, pavat cu nisip, dar si in cazul in care detii animale. Filtrul va colecta particulele, lasand in urma un aer mai curat, exact ce ai nevoie daca esti sensibil sau ai un copil mic. 

Vei putea face curatenie in casa fara a depunde un efort considerabil, intrucat aspiratorul are roti, maner si tija telescopica din metal. De asemenea, cablul de alimentare e lung de 5m, asa ca poti aspira lejer o sufragerie mare si exista derulator automat pentru retragerea sa. Mai mentionam si ca aspiratorul poate fi alimentat la prize cu tensiune de 240 V si 220V, dar si ca nivelul de zgomot e de 76dB.

 

Concluzie:

Acest aspirator cu sac Heinner hvc-mbl1400-v2 este recomandarea noastra pentru locuintele in care traficul e mediu, in care locuiesc doua, trei persoane, fiind un model cu toate dotarile de baza.

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status