fbpx

Cel mai bun aspirator robot Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 19.10.19

 

Cum aleg cele mai bune aspiratoare robot de la Philips

 

Ghidul cumparatorului

Un spatiu curat este esential pentru a trai intr-un mediu sanatos. Insa, de cele mai multe ori, mai ales cand esti o persoana activa, care lucreaza, timpul necesar curatarii podelelor este limitat. Pentru astfel de situatii, un aspirator robot te poate scapa de griji, iar daca vrei unul care sa curete chiar si sub mobilier, iti recomandam modelele din gama Philips.

aspirator-robot

Acestea sunt dispozitive inteligente, care incorporeaza un sistem de detectare, senzori, giroscop si accelerometru – dotari ce ajuta aparatul sa “citeasca” mediul si sa invete sa se deplaseze in locuinta, revenind la statie singur, pentru reincarcare, inainte ca bateria sa fie epuizata complet. Senzorii cu infrarosu vor indruma robotul sa se fereasca de obstacole, fiind protejat atat aparatul, cat si peretii, lampile, cablurile sau alte obiecte ce ar putea fi daramate. Un aspect care a impresionat numeroase persoane care au emis pareri despre cele mai bune aspiratoare robot Phillip este functia de “perete invizibil”, spatiu din care robotul nu va iesi, astfel ca il poti tine doar intr-o singura camera.

Sistemul de curatare se desfasoara in 3 etape, de impingere a murdariei, de adunare si de stergere. Vor aspira in zig-zag pe portiunile largi, vor alege alta directie de deplasare cand se ciocnesc de un obstacol, pot realiza miscari in spirala si pot curata paralel cu peretele invizibil. Modelul Phillips SmartPro Compact are un profil de 6 cm, intrand cu usurinta sub mobilier, mese sau obiectele mai inalte. Dispozitivele au functii pentru portiunile prafuite, asupra carora raman cateva secunde in plus, posibilitate de programare a curateniei, functie turbo, etc. Functioneaza pe baterii li-ion, existand aparate cu autonomie de 90 de minute, 120 minute si 130 de minute, iar controlul se poate realiza si prin telecomanda.

Te intrebi unde gasesc aspirator robot Phillips, la un pret bun? Nimic mai simplu, in magazinele online, unde produsele sunt livrate la promotii si reduceri.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Philips SmartPro Active FC8820/01

 

1-philips-smartpro-active-fc882Modelul SmartPro Active FC8820/01 poate fi considerat drept cel mai bun aspirator robot Philips, acesta avand toate avantajele specifice produselor acestui brand. In primul rand, se va deplasa usor prin locuinta si va curata singur, multumita sistemului de detectare inteligent, bazat pe o combinatie de cipuri, 22 de senzori, un giroscop si un accelerometru.

Apoi, se va mentine departe de obstacolele din incapere, intrucat e echipat cu 6 senzori cu infrarosu, care detecteaza corpurile si indruma robotul in alte directii, asa incat sa nu se impiedice de cabluri si sa se rastoarne, sau sa darame alte obiecte. Curatarea se realizeaza in 3 pasi, perii lungi impingand mizeria si praful, dupa care, capul de absorbie aduna gunoiul, la urma venind randul dispozitivului de stergere. Incorporeaza o baterie li-ion, cu o autonomie de pana la 120 de minute, iar inainte de a se goli de tot, acest robot de aspirare Philips se va reintoarce la statia de baza, pentru reincarcare.

Poate fi utilizat pe numeroase suprafete, fie marmura sau covor. Mai mult decat atat, va putea aspira chiar si in lipsa ta, multumita functiei de programare saptamanala. Robotul se poate activa chiar si la ore diferite, in functie de cum il setezi. Are o capacitate de colectare de 0, 4 l, e inalt de 8 cm, iar greutatea e de aproximativ 2 kg.

 

button 2

 

 

 

 

Philips SmartPro Active FC8810/01

 

2-philips-smartpro-active-fc8820Cumparatorii care nu doresc sa scoata foarte multi bani din buzunar trebuie sa stie ca tot se pot bucura de avantajele unui aspirator robot Philips, ieftin si bun, precum modelul  FC8810/01, cu o autonomie de 90 de minute.  Acesta va curata temeinic in lipsa ta, iar partea si mai importanta e ca o va face in siguranta, cu atentie atat la protectia aparatului, cat si a mobilierului din incapere. Va invata rapid “harta” locuintei, datorita unei combinatii de cipuri inteligente, 20 de senzori, un giroscop si un accelometru, prin care stabileste singur traseele optime de deplasare, fara a se bloca pe drum.

Va ocoli obstacolele, gratie celor 6 senzori cu infrarosu, astfel ca nu vei sta cu griji cand  va porni in lipsa ta. Il poti programa sa aspire cand tu nu esti acasa, timp de mai multe zile si la ore diferite. Va realiza o curatare completa, fara urme de murdarie sau praf, multumita sistemului de lucru in 3 pasi. Mai mult, in portiunile unde este mai mult colb, robotul va insista pentru mai multe secunde.

De asemenea, daca inaltimea dintre podele e inegala, un cap mobil va urmari conturul acestora, asa incat sa patrunda in toate portiunile. Dispune chiar si de 4 moduri de aspirare: unul de tip Z, prin care dispozitivul se deplaseaza in zig-zag, unul de tip salt, prin care obiectele sunt evitate, fiind schimbata directia, unul in spirala, crescand, treptat, raza de deplasare, si unul de urmarie a peretelui invizibil, ce il tine in interiorul perimetrului camerei.

 

button 2

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status