Cel mai bun aspirator profesional cu aburi

Am modificat articolul ultima data pe: 23.09.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune aspiratoare profesionale cu aburi

 

Ghidul cumparatorului

Pentru curatenie impecabila, fara efort si fara a utiliza substante chimice care pot provoca alergii, ai nevoie de un aspirator profesional cu aburi, la un pret bun. Pe cat suna de bine, pe atat este de eficient si de complex si pentru a ne asigura ca alegi pe baza celor mai relevante informatii, exact produsul de care ai nevoie, iti spunem mai jos ce criterii trebuie sa verifici pentru a fi multumit.

Spre deosebire de variantele mici, de mana, sau mopurile cu aburi, modelele tip cilindru permit abordarea cu usurinta a suprafetelor mari si lucrul in zone greu accesibile, fiind ideale pentru locuinte si spatii profesionale. Eficienta lor vine insa la pachet cu dimensiuni generoase care trebuie avute in vedere in procesul de cumparare.

Un aparat supradimensionat va fi dificil de depozitat si greu de mutat prin casa, hotel sau birou in timpul curateniei, in ciuda rotilor care faciliteaza mobilitatea, insemnand efort si timp in plus. Multe dintre modelele mari au o greutatea de peste 20 kilograme determinata in mare parte de volumului rezervorului de apa.

Disponibilitatea unei cantitati mai mari de lichid la o singura umplere inseamna un timp mai ridicat de asteptare pana la atingerea temperaturii de vaporizare, dar si faptul ca ca nu trebuie sa iti faci griji pentru realimentarea aspiratorului in timpul curateniei.

Presiunea si temperatura pe care le poate dezvolta in procesul de formare a vaporilor influenteaza calitatea curateniei. Cu cat aerul este mai fierbinte si este emis cu o presiune mai ridicata, cu atat murdaria si microbii vor fi eliminati mai repede si mai eficient.

De acesti indicatori depinde calitatea indepartarii petelor si eliminarea microorganismelor cu efect nociv din covoare si tapiterii. La fel de importanta este si capacitatea dispozitivului de a mentine constante aceste valori, pentru a asigura acelasi nivel de curatare in toate zonele locuintei.

Accesoriile disponibile fac din fiecare dispozitiv in parte un model mai mult sau mai putin adaptabil. Cele mai multe versiuni includ prelungitor de furtun si perii din diferite materiale si forme care permit curatarea eficienta a suprafatelor plane si accesul in colturi si zone dificile.

Alta caracteristica importanta este nivelul zgomotului, care influenteaza atat confortul personal in timpul utilizarii, cat si pe cel al intregii familii. Desi aspiratoarele cu aburi genereaza mai putin zgomot decat cele obisnuite, exista si aici diferente intre modele. Optiunea de umplere automata a rezervorului de apa este un element valoros, daca achizitia are in vedere o locuinta mare sau este destinata serviciilor de curatenie profesionala.

Dintre variate pareri despre cele mai bune aspiratoare profesionale cu aburi, am ales pentru tine, pe baza performantelor si vanzarilor, exemple care sa te ajute sa iti formezi o imagine cat mai clara despre caracteristicile importante ale unui astfel de dispozitiv.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Bieffe Emilio Plus RA

 

Cauti un aspirator profesional cu aburi, ieftin si bun? – Verifica si modelul compact si multifunctional, Bieffe Emilio Plus RA, dotat cu numeroase accesorii suplimentare, care asigura accesul si curatenia eficienta in zone greu accesibile si pe o varietate de suprafete: ferestre, dulapuri, suprafete de parchet, gresie si faianta, covoare si tapiterii, obiecte sanitare, suprafete din sticla si metalice. Include 19 accesorii printre care se numara perii speciale din otel si pvc, prelungitor de furtun, filtru antipraf si racleta pentru geamuri.

Modelul dezvolta o putere de 1400W care aduce nivelul presiunii la 4.8 bari si ridica temperatura aburului generat pana la 165 oC, dupa un timp de incalzire de 20 de minute, garantand un nivel ridicat de igienizare si indepartarea rapida a prafului, petelor si microorganismelor. Aceste caracteristici, la care se adauga debitul de 43.3 g abur pe minut, sustinut de un rezervor de apa de 2.2 litri( suplimentat de cel detasabil), il recomanda atat pentru operatiuni de curatenie, cat si pentru dezinfectarea zonelor spatioase de locuit si profesionale.

Include sistem de siguranta si de oprire automata, care protejeaza atat dispozitivul, cat si suprafetele abordate si valva pentru eliberarea presiunii din boiler, pentru utilizarea in conditii optime de confort si securitate. Starea de functionare este indicata prin intermediul unul LED luminos, care anunta momentul atingerii temperaturii si presiunii optime a apei. Declansarea aburilor si operatiunea de aspiratie pot fi usor controlate prin intermediul butoanelor speciale si usor de utilizat.

 

 

 

Kertec/STEAM 122

 

Cu o putere de 900 + 900 W, care aduce fara probleme aburul la temperatura de 140 o C, modelul Steam 122 indeparteaza cu succes murdaria persistenta, invioreaza culorile si elimina microbii si bacteriile, asigurand o igienizare completa in orice spatiu de locuit, care are nevoie de curatenie atenta si eficienta. Este dotat cu sistem de reumplere automata a boilerului, care asigura producerea permanenta de abur si previne intreruperile in timpul activitatii.

Un rezervor incapator, de 8l, si sacul de praf, de 22l, asigura spatiul si resursele necesare pentru ca operatiunea de indepartarea a murdariei si microbilor sa se desfasoare in cele mai bune conditi indiferent de marimea spatiului care necesita atentie. Ideala pentru casa si familie, aceasta versiune Kertec poate fi folosita cu eficacitate si in birouri, fabrici, restaurante si hoteluri – datorita caracteristicilor sale tehnice si capacitatii ridicate de aspiratie.

Setul generos de accesorii asigura adaptarea rapida la o varietate de suprafete si zone. Atasamentele disponibile permit accesul aburului si utilizarea in spatii greu accesibile, iar periile speciale te ajuta sa elimini murdaria eficient din tapiteria mobilierului si a masinii, covoare, mochete, perdele si alte materiale textile pretentioase, avand la dispozitie o putere de aspirare de 1250 W.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status