fbpx

Cel mai bun aspirator cu spalare de la Zelmer

Am modificat articolul ultima data pe: 20.10.19

 

Cum gasesc cele mai bune aspiratoare cu spalare Zelmer

 

Ghidul cumparatorului

Daca nu mai doriti sa adoptati solutia aspiratoarelor conventionale, atunci un model de aspirator cu spalare este ceea ce cautati. Diversitatea produselor de pe piata poate constitui un prilej de impas, mai ales atunci cand cautati niste aspiratoare cu spalare ieftine si bune. Brandul ar trebui sa constituie un indice indeajuns de incurajator pentru potentialii utilizatori nedumeriti.

De aceea, este recomandat sa cautati printre ofertele producatorilor de renume un dispozitiv performant. Este si cazul firmei Zelmer, care a lansat pe piata din Romania cele mai bune aspiratoare cu spalare. Pentru a va decide mai usor, nu trebuie decat sa analizati cateva aspecte importante.

A. Aspirator cu spalare Zelmer

Filtrul: constituie un criteriu important, mai ales pentru un dispozitiv pe care planuiti sa il utilizati des. Un aspirator cu spalare este echipat cu 2 tipuri de filtre: cel cu apa si filtrul de evacuare. In prima instanta, aerul cu praf si particule aspirat este filtrat intr-o cuva cu apa, lasand acolo o mare parte din impuritati.

Inainte de evacuare, aerul mai trece printr-un filtru care asigura un randament maxim. Multe dintre aceste sisteme includ filtre HEPA, considerate a fi cele mai performante filtre de pe piata la ora actuala. Ele nu permit recircularea alergenilor sau a altor substante in aerul incaperii, avand un randament de filtrare calculat la 99,97%.

 

Puterea: este foarte importanta, deoarece va permite sa stabiliti cat de eficient si de rapid veti efectua igiena spatiului. Asadar, puterea motorului si cea de aspirare efectiva sunt cei mai importanti indicatori de performanta. Un aspirator cu filtrare prin apa de putere medie va oferi o valoare de 1500W, ca standard al motorului.

Zelmer mentioneaza intotdeauna puterea electrocasnicelor produse. Nu uitati ca un dispozitiv cu putere medie va ajuta sa aspirati toate impuritatile atunci cand treceti o singura data peste o suprafata, permitandu-va efectuarea mai rapida a curateniei.

 

Functionalitatea: reprezinta un criteriu pe care trebuie sa il verificati, inainte de a achizitiona cel mai bun aspirator cu spalare de la Zelmer. Pe langa functiile de baza, multe aparate prezinta si optiuni de aspirare diferentiata a suprafetelor, datorita accesoriilor care le insotesc. Analizati cu atentie ce tipuri de pardoseala aveti in gospodarie.

Daca detineti covoare, mochete si doriti sa puteti igieniza si tapiteriile mobilei, atunci cautati un aspirator accesorizat corespunzator, cu perie speciala si cu duza pentru accesul facil in spatiile inguste. Cele mai performante aspiratoare va ofera si functia de spalare pe langa cea se aspirare uscata, ajutandu-va sa reduceti la jumatate timpul acordat curatirii locuintei.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Aquawelt 919.0

 

2. Zelmer Aquawelt 919.0Provenind tot din atelierele Zelmer, un alt ajutor eficient in gospodarie il constituie modelul Aquawelt. In cazul sau, aspirarea optima este asigurata de un motor eficient, cu o putere de 1600W. Acest parametru indica nu numai performante mari, ci si economia timpului de lucru. Sistemul de filtrare include  un filtru de apa cu 2 filtre de spuma si un filtru HEPA la evacuare. Ambele dispozitive asigura prospetimea aerului din incapere, retinand 99,97% dintre toate particulele aspirate. Dispozitivul este cu siguranta un aspirator multifunctional, deoarece permite nu numai aspirarea uscata, ci si pe cea umeda. Puteti igieniza o gama extinsa de suprafete, spalandu-le in acelasi timp.

Asemeni tuturor modelelor multifunctionale de la Zelmer, si acesta depoziteaza separat substantele, in functie de starea de agregare: fie in saci, fie in recipientul cu apa. Alaturi de tubul telescopic reglabil, accesoriile incorporate sporesc utilitatea aparatului. Astfel, pot fi amintite: accesoriul pentru spatii inguste, 1 perie mica si 1 duza normala, duza pentru azpirarea lichidelor, 1 perie mare pentru spalare si peria turbo.

Optiunea de reglaj al puterii de aspirare intregeste tabloul multifunctionalitatii acestui produs. Manevrabilitatea optima deriva din designul rotilor cauciucate si din raza extinsa de actiune, 9 m. Fiind garantat pentru o perioada de 48 de luni, aspiratorul constituie o investitie foarte eficienta pentru orice utilizator.

 

 

 

 

 

7920.0ST

 

3. Zelmer 7920.0STSi in acest caz, este vorba despre un aspirator cu spalare multifinctional de la Zelmer. Dispozitivul a fost dotat cu un motor ultra-performant de mare putere, 1700 W, drept pentru care permite curatarea suprafetelor din locuinta  foarte efcient si rapid. O singura trecere a duzei de aspirare prin spatiul ce trebuie igienizat este suficienta pentru a absorbi toata murdaria. Ca orice model de aspirator cu spalare performant, si acesta include un filtru cu apa si unul de tip HEPA. Astfel, puteti efectua fara probleme igiena intregii gospodarii, fara a va preocupa de prezenta particulelor cu risc alergenic sporit. Din perspectiva functionala, dispozitivul faciliteaza nu numai aspirarea uscata, ci si pe cea umeda.

Utilitatea sporita rezulta si din functia de spalare, care va ajuta sa igienizati covoare, gresie, faianta sau tapiterii. Reglajul puterii de aspirare se realizeaza foarte facil, prin intermediul unui controler digital, oferind un plus de confort utilizatorului. Kitul cu accesorii include urmatoarele duze si perii: capul de aspirare pentru spatiile inguste, 1 perie mica standard, 1 duza pentru aspirarea lichidelor, 1 perie turbo si 2 perii suplimentare, alaturi de tubul telescopic, item care extinde raza de actiune a aparatului pana la 12 m.

Asadar, produsul se manevreaza foarte facil si poate igieniza spatii extinse. Garantia oferita are o perioada de valabilitate de 48 de luni.

 

 

 

 

 

7920.5SK

 

1. Zelmer 7920.5SKAcest model de aspirator cu filtrare prin apa constituie cea mai avantajoasa oferta ca raport pret/calitate de la Zelmer, fiind totodata cel mai achizitionat produs din gama sa. Dispozitivul este echipat cu un motor ce ofera o putere de 1500 W, care asigura curatarea eficienta a suprafetelor dintr-o singura miscare. Sistemul de filtrare include un rezervor cu apa, recipientul avand o capacitate de 5l. De asemeni, inainte de evacuare aerul este trecut printr-un filtru HEPA ultra-performant, care va retine toate substantele si particulele cu risc alergenic sporit.

Din punct de vedere al functionalitatii, aspiratorul permite aspirarea uscata sau umeda a suprafetelor, in functie de preferintele utilizatorului. Produsul poate spala covoarele, tapiteriile sau chiar rosturile din gresie, poate aspira praful, murdaria sau chiar substante in stare lichida. Pentru optiunea de igienizare uscata, dispozitivul utilizeaza saci de stocare, in timp ce containerul de apa va fi utilizat pentru aspirarea fara sac.

Ca accesorii, aspiratorul este foarte bine echipat, incluzand: 1 duza pentru spatii inguste, 1 perie mica si 2 perii cu dimensiuni diferite pentru spalare. Atat cablul, cat si toate accesoriile pot fi depozitate optim in compartimente special inserate in corpul aspiratorului. Sistemul pentru derularea automata a cordonului de alimentare permite o utilizare usoara, iar tubul telescopic extinde aria de actiune a aparatului la 9 m. Pe langa toate aceste avantaje, care-i confera utilitate si ii permit performante optime, dispozitivul se comercializeaza la un pret accesibil si este insotit de o garantie impresionanta de 48 de luni.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status