Aspirator Zelmer 919.0 ST

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.20

1. Aspirator Zelmer 919.0 ST

 

Avantaje

Este performant, avand un motor puternic

Permite igienizarea optima a aerului din incapere, fiind echipat cu dublu sistem de filtrare

Este multifunctional, permitand doua optiuni de utilizare

Oferta este insotita de o garantie convenabila

 

Dezavantaje

In cele mai multe cazuri, aspiratoarele cu spalare sunt mai voluminoase decat modelele conventionale. Este si situatia acestui aparat, care cantareste 8,5 Kg fara accesorii. Acest fapt se datoreaza si capacitatii mari de absorbtie, de pana la 5 litri. Totusi, chiar daca s-ar putea dovedi ca fiind mai dificil de manevrat, aspiratorul compenseaza printr-un design ergonomic, cu roti mari, cauciucate, care permit accesul facil si deplasarea fara probleme pe orice tip de suprafata. Mai mult decat atat, raza de aspirare se extinde la 9m, ceea ce indica o utilizare fara probleme in spatiile cu dimensiuni moderate. Din aceste considerente, greutatea ridicata nu va costitui un impediment major.

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest aspirator Zelmer 919.0 ST face parte din categoria modelelor de putere medie, putand fi considerat performant si foarte eficient. Motorul pune la dispozitie 1600W, care se transforma intr-o putere efectiva de aspirare de 270W, valoare indeajuns de mare pentru a absorbi toata murdaria de pe orice tip de suprafata la o singura trecere. De aici rezulta nu numai un randament excelent, ci si economia de energie, deoarece dispozitivul va fi tinut in functiune o perioada scurta de timp pentru a igieniza intreaga locuinta. Tinand cont si de accesoriile specifice incorporate, in raport cu functionalitatea aparatului, performantele acestuia pot fi cotate chiar peste medie.

2. Aspirator Zelmer 919.0 ST

Din punct de vedere al sistemului de filtrare, aspiratorul Zelmer Aquawelt 919.0 ST se numara printre cele mai bune aspiratoare cu spalare de pe piata la ora actuala. Include un prim filtru de apa cu 2 segmente din spuma, care asigura protectia eficienta a motorului si aspirare la putere constanta, indiferent de volumul de impuritati deja absorbit. La evacuare, aerul este recirculat in incapere printr-un al doilea sistem de filtrare ce include un filtru HEPA, care separa chiar si cele mai mici particule, in proportie de 99,97%. Astfel, filtrarea se face in 4 etape, ce vor determina eficienta maxima in igienizarea spatiilor, protejand membrii familiei de diferiti agenti cu potential alergenic.

 

Concurand pentru titlul de cel mai bun aspirator cu spalare de la Zelmer, acest dispozitiv permite utilizatorului sa aspire suprafetele nu numai uscat, ci si umed. Se poate spune ca are o functionalitate extinsa si prin prisma faptului ca este accesorizat corespunzator. Oferta include: o perie Turbo, perie standard, perie pentru spatii inguste, perie pentru tapiterie si indispensabilul tub telescopic. Astfel, utilizatorul va putea sa absoarba substante cu orice consistenta de pe orice tip de suprafata .

 

Acest dispozitiv constituie un aspirator cu spalare de le Zelmer ieftin si bun, deoarece ofera performante similare cu cele ale unor modele mult mai costisitoare ale aceluiasi brand. Pe langa faptul ca are un pret destul de accesibil pentru multe buzunare, el este insotit si de o garantie de conformitate de 24 de luni, alaturi de cea tehnica, valabila 48 de luni.

 

Conlcuzie

Pentru cei care doresc sa beneficieze de un ajutor eficient si economic in igienizarea gospodariei, modelul multifunctional Aquawelt reprezinta aspiratorul ideal. Pe langa performantele ridicate, acesta se comercializeaza mai ieftin decat alte produse cu specificatii tehnice similare, constituind un dispozitiv caracterizat printr-un raport excelent pret/calitate.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (79 voturi, media: 4.76 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status