Aspirator Philips EasyLife FC8130/01

Am modificat articolul ultima data pe: 19.02.20

2.1 Aspirator Philips EasyLife FC8130-01Avantaje

Aspirator Philips EasyLife FC8130/01, model clasic.

Foloseste sistemul de filtrare HEPA (lavabil).

Este relativ usor.

Are o putere de aspirare mare.

Ofera posibilitatea de control al puterii.

 

Dezavantaje

Desi nu reprezinta un dezavantaj foarte mare, lungimea cablului ar putea reprezenta o mica problema pentru persoanele care au camere foarte mari si prizele impamantate la distante considerabile. Acest lucru poate fi rezolvat cu usurinta cu ajutorul unui prelungitor.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Model clasic, aspiratorul EasyLife FC8130/01 de la Philips este o varianta avantajoasa de curatare uscata pe care o poti folosi pe diferite suprafete din gospodaria ta. Colectarea murdariei se realizeaza cu ajutorul unui sac de tip S-Bag , cu o capacitate de 3 l. Alimntarea are la baza sistemul cu fir, lungimea cablului masurand 6 metri. Opand pentru acest model, vei beneficia de o garantie de 12 luni.

2.2 Aspirator Philips EasyLife FC8130-01

O problema reala si foarte des intalnita, pe care cele mai bune aspiratoare o au sub control, este cea a sistemului de filtrare. Un mecanism puternic tine cont de micile riscuri si dificultati la care sunt supusi utilizatorii unui astfel de produs, prin oferirea unei sigurante sanitare potrivite. Astfel, sistemul de filtrare HEPA are rolul de a elimina micro organismele din mediul umed sau uscat, care ar putea afecta starea de sanatate a persoanelor alergice si nu numai. Sistemul este lavabil, fapt ce iti permite sa il curati dupa fiecare folosire pentru obtinerea unor rezultate optime.

 

O greutate potrivita a unui astfel de produs iti permite o transportare usoara dintr-o incapere in alta. 5 kilograme jumatate reprezinta o greutate rezonabila pentru realizarea unei curatenii impecabile in orice colt al casei. La confortul utilizarii trebuie sa adaugam si avantajul unei depozitari convenabile, care nu ocupa mult spatiu, datorita dimensiunilor de 428,50 x 314 x 213. Un alt avantaj al unei greutati favorabile iti va permite curatarea spatiilor din jurul casei sau chiar curatarea masinii.

 

Asteptarile unui utilizator de la cel mai bun aspirator vizeaza buna functionalitate a aparatului si rapiditatea unei curatenii impecabile. Tocmai din acest considerent, puterea este foarte importanta. Modelul Philips prezinta o putere de 2000 W si putere de aspirare de 400 W, ceea ce il face sa fie eficient si extrem de rapid. Astfel, nu mai esti nevoit sa investesti foarte mult timp in procesul de curatenie.

 

Modelul EasyLife FC8130/01 este un aspirator cu sac de la Philips ieftin si bun. La o functionalitate rapida si eficienta poti adauga optiunea de control a puterii pe care acesta ti-o ofera. Puterea poate fi reglata in functie de gradul de murdarie pe care il implica o zona sau, pur si simplu, de dimesiunile unei portiuni.

 

Concluzie

Un aspirator bun poate face lucrurile mult mai simple, mai ales cand vorbim despre treburile casnice. O curatare rapida si eficienta va fi mereu un motiv in plus sa te bucuri de un aer curat alaturi de cei dragi. Aspiratorul EasyLife FC8130/01 de la Philips incorporeaza o tehnologie care iti permite realizarea acestui tip de activitate casnica in conditii optime. La un pret avantajos, vei obtine rezultate deosebite si vei economisi resurse, in timp ce te bucuri de un mediu curat si sanatos.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 voturi, media: 4.76 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status