Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B

Am modificat articolul ultima data pe: 22.01.20

 

2Avantaje

Ofera randament optim, deoarece include un motor de 1500W.

Filtreaza eficient, pentru ca retine 99.97% dintre particulele aspirate.

Este ergonomic si accesorizat corespunzator.

Are un raport bun pret/calitate.

 

Dezavantaje

In cazul oricarui dispozitiv care incorporeaza un motor puternic, consumul energetic la utilizare va fi pe masura randamentului. De aceea, acest aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B este incadrat in clasa de eficienta energetica F. Daca luati in calcul faptul ca aspira foarte rapid, il veti utiliza in sedinte scurte de lucru, ceea ce indica o gestionare destul de buna a consumului de energie, eliminandu-se astfel potentialul inconvenient. De asemeni, motoarele puternice genereaza mai mult zgomot la functionare, in acest caz sunetul avand o valoare de 81dB, prag sonor ce ar putea fi considerat destul de zgomotos de catre unii utilizatori.

button 5

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Daca va intereseaza cele mai bune aspiratoare pe care le puteti achizitiona foarte convenabil, atunci modelul VCC44E0S3B este tocmai ceea ce cautati. Produsul este echipat cu un motor de 1500W, valoare considerata suficienta pentru a oferi un bun randament. Totusi, trebuie sa considerati si puterea de aspirare efectiva, masurata la nivelul periei, deoarece abia aceasta este un indice concludent. Orice putere de aspirare la perie care depaseste 300W este considerata mai mult decat buna, drept pentru care, aspiratorul se incadreaza si in acest standard, deoarece prezinta o putere de 310W.

2. Samsung VCC44E0S3B

In ceea ce priveste sistemul de filtrare, doua coordonate indica cele mai optime performante pentru acest produs. In primul rand, deoarece este un aspirator fara sac, el utilizeaza tehnologie ciclonica pentru a separa impuritatile din aer. Asadar, dispozitivul beneficiaza de un prim sistem de filtrare cu tehnologie Twin Chamber System, care lucreaza eficient si va scuteste de corvada si cheltuielile inlocuirii sacului colector, recipientul putand fi curatat rapid si avand o capacitate de 1.3l. Toate dispozitivele prezinta de obicei si filtru la evacuarea aerului, pentru a evita recircularea prafului in incaperea igienizata. Din aceasta perspectiva, VCC44E0S3B este un aspirator cu filtru HEPA, fiind ideal pentru a mentine aerul din gospodarie curat, deoarece retine 99,97% dintre toate particulele, caracteristica pentru care filtrele HEPA sunt renumite la nivel mondial.

 

Designul ergonomic indica o buna manevrabilitate, deoarece modelul este compact, are dimensiuni reduse, 398 x 272 x 243 mm, si este echipat cu roti mari, care se deplaseaza facil pe diverse suprafete. Lista accesoriilor include kitul standard: un tub telescopic ce extinde aria de actiune la 9m, o perie conventionala cu filamente de buna calitate si nelipsitul accesoriu pentru spatii inguste.

 

Pe langa toate aceste avantaje, pretul de achizitie redus indica faptul ca produsul poate fi considerat un aspirator fara sac de la Samsung ieftin si bun. Orice tip de utilizator si-l va putea permite, beneficiind de performante de exceptie, aliniat cu majoritatea produselor similar cotate de pe piata. Totodata, garantia de 2 ani va asigura un timp de amortizare a cheltuielii mai mult decat avantajos.

 

Concluzie

Nu mai este nevoie sa cautati un aspirator cu performante bune la reducere in magazine, deoarece Samsung VCC44E0S3B va va convinge cu siguranta, daca nu pe baza caracteristicilor sale tehnice performante, atunci in favoarea costurilor de achizitie si intretinere foarte convenabile.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (55 voturi, media: 4.62 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status