fbpx

Aspirator fara sac Beko BKS1360C

Am modificat articolul ultima data pe: 14.10.19

1. Beko BKS1360C

 

Avantaje

Ofera aspirare eficienta si consum mediu de energie, pe baza puterii nominale a motoruui.

Este perfect in locuintele persoanelor alergice, intrucat include cel mai performant sistem de filtrare.

Are in dotare accesoriile corespunzatoare fiind perfect functional.

E un aspirator fara sac Beko ieftin si bun.

 

Dezavantaje

In mod normal, in cazul unui aspirator cu capacitate mare de absorbtie si putere ridicata te astepti sa poata fi utilizat in spatii medii si mari ca suprafata. Totusi, aceasta posibilitate este gestionata ergonomic si de distanta maxima la care aparatul se poate indeparta de priza. Din moment ce cablul de alimentare masoara doar 5m, e foarte posibil sa trebuiasca sa il schimbi dintr-o priza in alta, atunci cand aspiri intr-un living mai mare. In plus, unii utilizatori declara ca motorul este relativ zgomotos, intrucat produce cam 81dB, o valoare intalnita in medie la aproximativ 30 – 40% dintre aspiratoarele din comert.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Cu o putere nominala de 1200W si una efectiva de aspirare de 190W, acest aspirator fara sac Beko BKS1360C se caracterizeaza ca fiind deopotriva eficient si nu foarte solocitant drept consum energetic. Este incadrat in clasa C de eficienta la acest capitol, iar motorul foarte puternic sugereaza posibilitatea de a fi utilizat cu frecventa ridicata, rezistand optim in conditii de uzura si in timp.

2. Beko BKS1360C

In privinta filtrarii la evacuare, acest produs se incadreaza printre cele mai bune aspiratoare fara sac, iar asta deoarece va face viata persoanelor sensibile mai usoara. Cu totii stim ca, daca esti alergic, momentul in care efectuezi igienizarea locuintei devine un adevarat chin. Praful si acarienii care scapa filtrelor conventionale pot fi cele mai neplacute consecinte. Daca vrei sa omiti aceasta grija, e clar ca trebuie sa cumperi acest aspirator fara sac cu filtru HEPA. Primul argument este eficienta la filtrare a sistemului HEPA, care va retine 99.97% dintre toate particulele in interior. Al doilea il reprezinta tehnologia ciclonica prin care aerul e separat de impuritati si care le colecteaza in cuva de 1.8l, pe care o golesti mult mai usor decat un sac reciclabil.

 

Functionalitatea acestui dispozitiv este incontestabila, pentru ca, in urma testelor, a fost incadrat in clasa B ca emisii de praf si in clasa A ca eficienta la curatarea suprafetelor dure. Datorita duzei speciale pentru covoare, vei reusi sa le cureti si pe acestea destul de eficient. Pachetul mai include o perie standard, o duza pentru spatiile in care accesul se face mai greu si un tub telescopic, ce extinde raza de actiune de la 5, la 8m. Pentru confortul tau, sistemul de derulare automata a cablului te scuteste de efort. Rotile mari si designul usor aerodinamic reprezinta si acestea aspecte utile ca ergonomie in design.

 

Se cade sa amintim faptul ca prezenta cuvei ciclonice te va scuti de cumpararea si inlocuirea periodica a sacilor colectori. In afara de energia electrica pe care o va consuma si de schimbarea periodica a filtrului, nu vei mai cheltui alti bani pe intretinerea acestui aspirator. Avand acest aspect ca argument, impreuna cu pretul de cumparare moderat, putem concluziona ca oferta este una excelenta ca raport cost – caracteristici.

 

Conlcuzie

Cei care cauta o solutie la indemana si nu foarte costisitoare de igienizare a spatiului sunt sfatuiti sa cumpere cu incredere acest produs, pentru ca este foarte prietenos cu persoanele sensibile si ofera eficienta sporita in orice conditii de lucru.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (46 voturi, media: 4.70 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status