fbpx

Aspirator cu sac Rowenta Silence Force

Am modificat articolul ultima data pe: 16.10.19

1

Avantaje

Aspirator cu sac de colectare si o capacitate totala de 3 litri.

Genereaza o putere de 750 de W, cu variator inclus in design sub forma unui buton tip „slider”.

Prezinta in set cateva accesorii specifice pentru diferite tipuri de suprafete, incluzand si o perie cu uz universal.

Ca si sistem de curatare a aerului aspirat, prezinta un filtru HEPA, amplasat inaintea motorului.

 

Dezavantaje

Aspiratorul este recomandat pentru a fi utilizat aproape exclusiv in interior.  Puterea de aspirare relativ scazuta a motorului, nu recomanda acest produs pentru colectarea deseurilor mai grele, de industrie usoara sau reziduuri de dimensiuni mai mari. Pentru acestea, trebuie achizitionat un aspirator mult mai puternic, sau unul de tip industrial. In acelasi timp, tipul de aspirare este uscata si trebuie evitate aspirarea fluidelor.

 

Vezi la ce pret se vinde acest model pe Altex.ro

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Acest aspirator cu sac Rowenta Silence Force incorporeaza un design foarte precis, cu margini cizelate si o suprafata lucioasa, un aspect aproape profesional. Capacitatea de 3 litri a recipientului de depozitare a sacului este de ajuns pentru a curata dintr-o singura incercare toate suprafetele unui apartament. Motorul a fost realizat la cele mai inalte standarde internationale. Puterea de 750 de W generata de motor este de ajuns pentru a curata casa de praf, depuneri solide sau par de animale. In acelasi timp, puterea poate fi reglata cu ajutorul unui buton de tip „slider”, amplasat pe fata superioara a aspiratorului, la indemana utilizatorului.

2

Din punct de vedere al accesoriilor, acest model este considerat unul dintre cele mai bune aspiratoare de la Rowenta. Setul include o perie pentru parchet, un accesoriu mic pentru spatii inguste si greu de accesat, o perie mica pentru covoare sau tapiterii, o perie pentru parchet si un tub metalic. In plus, include si o duza cu uz universal ce actioneaza eficient pe toate suprafetele din casa, indiferent ca e vorba de parchet, gresie sau covor. Daca iei in considerare si manerul ergonomic pentru prevenirea pozitiilor vicioase de lucru, poti spune ca ai gasit cel mai bun aspirator pentru interior.

 

Trebuie luat in considerare si faptul ca aerul aspirat de aparat, iese aproape imediat inapoi in camera. Din aceasta cauza, aspiratoarele sunt dotate cu un sistem simplu sau dublu de filtrare. Rowenta Silence Force include unul dintre cele mai eficiente filtre disponibile in productie – HEPA. Format dintr-o serie de tesaturi suprapuse, filtrul HEPA este cunoscut pentru retinerea a pana la 99% din particulele de praf, in functie de clasa de eficienta incorporata de aspirator. In acelasi timp, amplasarea filtrului inaintea motorului este considerata si o metoda de prefentia pentru buna functionare a motorului. In acest fel, sunt evitate accindentele in care particule de praf sunt absorbite de motor si afecteaza componente importante ale aspiratorului.

 

Concluzie

Rowenta Silence Force este un aspirator compact si eficient, user friendly si perfect pentru a fi utilizat in curatarea casei. In acelasi timp, daca iei in considerare si pretul, poti spune ca ai gasit un aspirator de la Rowenta ieftin si bun.

 

Click aici sa cumperi aspiratorul Rowenta la un pret accesibil!

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status