Aspirator cu sac Philips Performer Expert FC8725/09

Am modificat articolul ultima data pe: 17.01.20

3

Avantaje

Lucreaza eficient si consuma foarte putin, fiind incadrat in clasa A de eficienta energetica.

Filtreaza majoritatea particulelor, fara a le recircula in spatiul deja igienizat.

Aspira preferential si versatil, in functie de tipologia suprafetelor parcurse.

Este usor de manevrat si de depozitat.

 

Dezavantaje

Ca in cazul mai tuturor dispozitivelor ultra-performante, si in achizitia acestui produs este necesara o investitie pe masura caracteristicilor tehnice si a facilitatilor oferite. Daca e sa il comparati cu alte modele de la Philips, cum ar fi cele din gama PowerPro Expert, se poate spune ca exista similaritati in ceea ce priveste costul de achizitie. Cei care nu cauta numai un aspirator cu sac de la Philips ieftin si bun, vor fi interesati sa investeasca in acest model cu sac, deoarece el isi recupereaza investitia in timp.

button 6

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Conform noilor norme si directive emise de UE in 2013, standardul privind consumul de energie impune o limita de 1600W pentru orice model de aspirator. Din aceasta perspectiva, se poate spune ca modelul de aspirator Philips Performer Expert FC8725/09 este un dispozitiv ultra-performant, deoarece are un motor de 650W si se incadreaza in clasa A de consum energetic. Aceasta categorisire poate fi inteleasa mai bine, daca tineti cont de faptul ca ea indica performante maxime fata de un consum energetic minim.

Ca sistem de filtrare, produsul se incadreaza printre cele mai bune aspiratoare cu sac de pe piata, deoarece incorporeaza ultima versiune de filtru HEPA brevetata de catre specialisti, anume HEPA 13. Asadar, aspiratorul va retine peste 99% dintre toate particulele absorbite, fara a le recircula in aerul incaperii deja igienizate. Caracteristica se va dovedi a fi o binecuvantare pentru utilizatorii alergici sau pentru cei care detin animale de companie.

 

Bineinteles ca, asemeni tuturor dispozitivelor foarte performante, acest aspirator va va permite sa aspirati fiecare suprafata in functie de textura sa. Diferentierea se face in primul rand pe baza reglajului de putere, care va ingaduie selectarea nivelului optim de aspirare. O a doua treapta de versatilitate se obtine cu ajutorul accesoriilor incluse in pachet. Capul de aspirare TriActiveZ elimina eficient particulele si murdaria, fiind suficienta o singura trecere. Peria mica si accesoriul pentru spatii inguste diversifica metodele de igienizare. Tubul telescopic este ergonomic si permite extensia razei de actiune la nu mai putin de 11m.

 

Designul este un capitol important pentru un astfel de dispozitiv, mai ales cand incercati sa decideti daca va trebuie un aspirator cu sac sau fara. Pentru modelul Performer Expert FC8725/09, sacul colector S-bag Classic Long Performance are o capacitate de 5l si este special creat pentru a permite aceeasi putere de aspirare chiar si cand e aproape plin. Dimensiunile produsului sunt optime, 500 x 310 x 300mm, iar greutatea este de 5Kg, surprinzator de redusa pentru un astfel de model. Asadar, veti manevra facil aspiratorul, depozitandu-l corespunzator si pe baza cablului de alimentare cu derulator automat.

 

Concluzii

Va intereseaza un model de aspirator cu sac performant, care sa respecte cele mai inalte norme de igiena si sa fie economic in acelasi timp? FC8725/09 este ceea ce cautati: un dispozitiv ultra-performant si o investitie care isi merita din plin toate cheltuielile.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (100 voturi, media: 4.78 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status