Statie de calcat Philips PerfectCare GC8650/80

Am modificat articolul ultima data pe: 28.01.20

1. Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650 80

 

Avantaje

Este un aparat performant, incorporand cea mai noua tehnologie Philips.

Ofera un bun randament, datorita unor parametri de lucru superiori(putere mare, debit de abur extins).

Are functionalitate optima, pe baza unor optiuni de utilizare foarte utile.

Este un dispozitiv fiabil, fiind echipat cu sisteme de siguranta.

 

Dezavantaje

In general, atunci cand vine vorba despre statii pentru calcat, portabilitatea unor astfel de dispozitive este un subiect indeajuns de discutat. Din moment ce rezervorul pentru apa este separat de corpul propriu-zis al fierului de calcat, dispozitivul va fi ceva mai voluminos si va cantari mai mult. Va dati seama ca este mai dificil sa luati un astfel de aparat in calatorii, majoritatea modelelor cantarind peste 3Kg. Este, intr-adevar, si cazul acestei statii de calcat Philips PerfectCare GC8650/80, care cantareste cumulat nu mai putin de 4.5Kg. Din aceste considerente, o veti intrebuinta cu precadere acasa si in conditiile tehnice mentionate pentru produsele de acest tip.

 

Click aici pentru a cumpara acest produs de pe eMAG.ro!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Multi utilizatori experimentati considera aceasta statie drept cel mai bun fier de calcat de la Philips, titulatura meritata, determinata de un set de caracteristici tehnice de exceptie. Produsul este format dintrun fier de calcat si o statie pentru aburi cu o capacitate volumetrica de  2.5l. Talpa a fost conceputa cu tehnologie T-ionicGlide, considerata ca fiind cea mai performanta de la Philips si extrem de inovatoare. Incorporeaza un strat special anti-aderent, care ofera alunecare optima pe orice tip de tesatura, fara riscul deteriorarii la temperaturi ridicate. Totodata, orificiile pentru eliberarea aburului sunt plasate astfel incat sa optimizeze fluxul, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

2. Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650 80

Randamentul oferit este optim,  acesta fiind din nou unul dintre motivele pentru care produsul este situat printre cele mai bune fiare de calcat. Ne putem da seama de performante, analizand doi parametri foarte importanti. Primul este puterea oferita, mentionata la valoarea de 2400W, indicator care garanteaza incalzirea rapida(2 min) si o durabilitate mare in timp, chiar si in cazul utilizarilor frecvente. Presarea cutelor nedorite se realizeaza cu o presiune de pana la 6.2 bari si cu un debit de abur conventional de 120 de grame pe minut.

 

Pentru cele mai dificil de presat materiale, va sta la dispozitie functia cu jet de abur, care mareste debitul la o valoare impresionanta de 330g/min. Pentru accesul aburilor si in zone mai dificile, varful este si el dotat cu fante special create pentru a elibera vaporii cu aceeasi putere si presiune. Daca doriti sa economisiti energie, optiunea ECO va va ajuta corespunzator. Procesorul pentru control va seta temperatura corecta de presare, iar tehnologia Heat Flow stabileste un echilibru perfect intre abur si gradul de incalzire al talpii.

 

Ca fiabilitate la utilizare, putem aminti sistemul de auto-curatare anti-calcar si functia de blocare a fierului pe statia de abur, care garanteaza transportul obiectului in siguranta si depozitatea compactata, ocupand cat mai putin spatiu.  Optiunea de oprire automata reduce la minim riscul accidentelor.

 

Concluzie

Daca doriti sa beneficiati in propria locuinta de avantajele pe care vi le poate oferi o statie de calcat de la Philips, atunci acest model va constitui nu numai o alegere inspirata, ci si un dispozitiv ultra-performant de care va puteti bucura, uitand de corvada calcatului prin metode invechite.

 

Pentru a achizitiona acest produs la un pret accesibil, click aici!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, media: 4.71 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status