Fier de calcat Bosch Sensixx’x TDA3026110

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

2. Fier de calcat Bosch Sensixx'x TDA3026110

 

Avantaje

Garanteaza performanta buna, prin intermediul unor caracteristici tehnice de exceptie.

Are functionalitate sporita, datorita optiunilor utile incorporate.

Este un produs fiabil, fiind prevazut cu sistem de siguranta.

Se comercializeaza cu un pret destul de accesibil, fiind un fier de calcat de la Bosch ieftin si bun.

 

Dezavantaje

Calcatul cu abur constituie o tehnica foarte des intrebuintata in eliminarea cutelor materialelor din prezent, drept pentru care, orice gospodina prefera sa aiba la dispozitie cat mai mult abur, pentru sesiuni de lucru extinse. Vaporii se obtin prin incalzirea apei la temperaturi mari, aceasta fiind stocata intr-un rezervor incorporat dispozitivului. Totusi, acest fier  de calcat Bosch Sensixx’x TDA3026110 are un recipient pentru apa cu o capacitate redusa, de 0.32l, insemnand ca va necesita reumplerea periodica pentru a functiona corespunzator. Acesta nu este un dezavantaj decat daca il folositi cu jet de abur maxim o perioada mai extinsa de timp, apa consumandu-se astfel mai rapid.

 

Daca vrei sa afli parerile cumparatorilor acestui produs de pe eMAG.ro, click aici!

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Printre indicatorii de performanta pentru cele mai bune fiare de calcat se numara, in general, materialul din care este confectionata talpa, puterea si debitul de abur utilizat la calcare. Pentru acest aparat, putem mentiona o talpa de tip Ceranium-Glissee, tehnologie patentata de Bosch, care utilizeaza o pelicula fina de cristale minerale pentru a proteja partea activa termic de zgarieturi. Totodata, talpa se incalzeste uniform si aluneca mult mai usor pe suprafata tesaturilor. Puterea oferita are valoarea de 2600W, ceea ce indica incalzire rapida si durabilitate la utilizarea frecventa. Din punct de vedere al posibilitatii de a indrepta cute dificile, nu trebuie sa aveti griji, deoarece va sta la dispozitie un jet de abur cu un debit conventional masurat la 40 de grame pe minut.

2. Bosch Sensixx'x DA30 TDA3026110

Orice potential utilizator interesat de acest fier de calcat de la Bosch va aprecia functionalitatea crescuta de care da dovada produsul. Printre cele mai importante optiuni, putem mentiona functia jet, care creste debitul de abur la valoarea de 160 de grame pe minut, garantand rezultate bune cu orice tip de material, in cel mai scurt timp. De asemeni, aveti si posibilitatea de calcare pe verticala, ideala pentru a aranja hainele direct pe umeras. Varful cu aburi este foarte util in accesul intre faldurile imbracamintei, astfel incat nici un centimetru de material sa fie neglijat.

 

Pentru o fiabilitate de inalta clasa, fierul incorporeaza doua sisteme de siguranta: cel cu oprire automata si cel de auto-curatare anti-calcar. Astfel, el va avea o durata de viata mai mare decat un dispozitiv conventional si va evita majoritatea riscurilor. Alaturi de aceste optiuni, functia anti-picurare garanteaza utilizarea confortabila.

 

Luand in considerare suma tuturor acestor avantaje si analizand indeaproape performantele, atunci cand vine vorba de costurile de achizitie si intretinere, putem deduce ca aparatul are un raport excelent pret/calitate. Randamentul oferit il inlocuieste de multe ori pe cel al unei statii de calcat, insa produsul poate fi cumparat de 3 ori mai ieftin decat aceasta.

 

Concluzie

Persoanele interesate de un fier de calcat de calitate si care da dovada de calitati demonstrate de-a lungul intrebuintarii vor fi inspirate alegand acest model de la Bosch, care pe langa o serie de functii performante se mai si vinde la un pret atractiv.

 

Pentru a cumpara acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 voturi, media: 4.71 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status