Cel mai bun fier de calcat Bosch

Am modificat articolul ultima data pe: 29.01.20

 

Cum gasesc cele mai bune fiare de calcat Bosch

 

Aproape ca nu exista locuinta care sa nu fie dotata cu un dispozitiv electrocasnic de mare ajutor, precum fierul de calcat. Acesta devine o necesitate deoarece va permite sa mentineti hainele ingrijite si sa le neteziti adecvat, astfel incat sa va bucurati de o tinuta placuta si impecabila de fiecare data. Un aparat de calitate va va permite sa calcati facil, rapid si cu efort minim. Pentru a va asigura de obtinerea celor mai bune rezultate in netezirea articolelor vestimentare, va recomandam sa luati in vedere produsele brandurilor consacrate in domeniul electrocasnicelor. Dintre acestea, Bosch se numara printre producatorii care furnizeaza cele mai bune fiare de calcat. Pentru a face alegerea corecta, care se pliaza necesitatilor personale, va indicam cateva criterii de selectie, care va vor indruma corespunzator, inainte de a achizitiona un astfel de aparat:

A

Talpa: trebuie sa fie confectionata dintr-un material superior din punct de vedere calitativ, dupa cum urmeaza: inox, aluminiu, teflon sau ceramica. Caracteristica respectiva este extrem de importanta in alegerea unui fier de calcat, pentru ca materialul din care este realizata talpa va veni in contact direct cu rufele. Pentru a nu afecta tesatura obiectelor vestimentare, metalul trebuie sa se incalzeasca uniform si fara puncte fierbinti. Gospodinele care cauta o solutie ieftina, insa mai putin eficienta energetic, vor alege inox. Daca vorbim strict de produse de la Bosch, nu trebuie sa va ingrijorati in privinta protectiei hainelor, caci majoritatea sunt prevazute cu tehnologie ceramica Glisee sau cu talpa din paladium. Aceste aparate aluneca usor si se remarca prin proprietatea de a oferi rezistenta la zgarieturi.

 

Functia de abur: va trebui sa asigure mereu un debit cat mai mare de vapori de apa, de peste 25 de grame pe minut. In situatia in care vreti sa aveti parte de rezultate optime, alegeti o piesa cu volum cat mai extins de abur eliberat la o singura utilizare. Pentru performante conventionale, va sugeram sa alegeti un dispozitiv Bosch cu valori de vapori emisi mentionate intre 25 si 50 de grame pe minut. Cand aparatul include si o optiune turbo, cu jet mai puternic, este bine sa verificati daca acesta se incadreaza in intervalul 90 -200g ca emisii.

 

Puterea: arata rapiditatea de incalzire a fierului de calcat si trebuie sa depaseasca valoarea de 2000W, pentru a lucra cu un randament excelent. Daca obisnuiti sa calcati rar, insa cantitati mari de rufe, atunci va sugeram sa alegeti un fier cu putere definita de peste 2400W. Cu cat veti folosi mai des aparatul, cu atat uzajul va fi mai accentuat, iar daca aveti si obiceiul de a calca toata lenjeria, nu va veti descurca, decat cu un model de aproape 3000W.

 

Functiile suplimentare: Este recomandat ca acestea sa includa: reglajul de temperatura, reglajul debitului de abur, sistemul de siguranta anti-calcar si cel anti-picurare, sistemul cu oprire automata dupa o anumita perioada de functionare, iar pentru cele mai de apreciat dispozitive, chiar si optiunea de calcare direct pe verticala.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Sensixx’x DA30 TDA3026110

 

1.Bosch Sensixx'x DA30 TDA3026110Nu mai trebuie sa considerati calcatul rufelor o indeletnicire solicitanta si chinuitoare, caci cu modelul Sensixx’x DA30 TDA3026110 aceasta activitate va deveni extrem de facila. Calitatea si eficienta ridicata il situeaza in clasament alaturi de cele mai bune fiare de calcat de la Bosch. Talpa Ceranium Glissee este rezistenta si multidirectionala, asigura o alunecare usoara pe suprafata rufelor, permitandu-va o calcare fara dificultate in orice directie.

Varful fierului este conturat precis, astfel incat sa faciliteze chiar si netezirea zonelor greu accesibile (cute, guler si suprafete din jurul nasturilor). Elibereaza un debit de abur ridicat de 40 g/min., iar pentru rezultate sporite puteti activa functia suplimentara ce va elibera un jet de abur de 160 g/min. Daca veti alege sa calcati cu acest model, puteti sa omiteti din cadrul procedeului masa, pentru ca produsul va ofera sansa de a netezi rufele chiar si in pozitie verticala. Puterea dispozitivului atinge 2600 W, destula pentru a garanta randament bun.

Pentru siguranta si evitarea eventualelor accidente, aparatul are prevazuta o functie Auto Shut-Off, ce va duce la inchiderea automata a acestuia cand nu este utilizat. Mai amintim ca functii suplimentare utile in procesul de calcare si de intretinere a produsului: optiune anti-calcar, sistem izolator anti-picurare, functia de curatare automata si cablul de alimentare de 2 m.

 

 

 

Modelul TDA2377

 

2.Bosch TDA2377Bosch propune o varianta ieftina si buna, pentru cei care sunt in cautarea unui fier de calcat eficient la un pret accesibil. Talpa, ce are invelis din Paladiu, asigura utilizarea indelungata a aparatului si rezistenta impotriva zgarieturilor, iar sistemul Glissee ofera o alunecare usoara. Mai mult, orificiile pentru eliminarea aburului sunt concepute astfel incat sa il distribuie uniform pe suprafata obiectelor ce vor fi netezite.

Aveti posibilitatea sa stabiliti rapid cantitatea de vapori eliminati asupra cutelor, controlul fiind variabil, atingand maximul de 25 g/min, dar si sa optati pentru functia suplimentara de eliberare de abur, cu un jet de maxim 90 g/min. Are incorporata o functie pentru siguranta, de inchidere automata, deconectandu-se atunci cand nu este utilizat. Alte functii aditionale utile pe care modelul le are prevazute sunt cea anti-calcar, anti-picurare si auto-curatare.

Aparatul este conceput pentru a asigura netezirea rufelor pe verticala, chiar si cand le plasati pe umeras, fara a fi nevoie utilizarea mesei de calcat. Puterea dispozitivului atinge 2200 W, cablul de alimentare are lungimea de 1,8 m, iar rezervorul pentru apa are o capacitate de 0, 220 l si poate fi alimentat si golit cu usurinta.

 

 

 

Sensixx’x DA50 TDA5028010

 

3-Bosch Sensixx'x DA50 TDA5028010Din seria produselor oferite de Bosch, se remarca un model performant, cu ajutorul caruia veti obtine rezultate optime in netezirea articolelor vestimentare. Are o putere cu valoare inalta, respectiv 2800 W, ajungand la temperatura dorita cat mai rapid, ceea ce inseamna ca nu veti astepta mult pana la inceperea procesului.

Talpa rezistenta CeraniumGlissee are prevazute canale pentru aburi si un design Advanced Steam System, cu 3 zone de calcare pentru distributie uniforma a aburului si alunecare usoara. Puteti sa ajustati cantitatea de vapori emisa, aceasta putand atinge maximul de 40 g/min, dar si sa intrebuintati functia suplimentara de eliberare a aburului, cu un jet de 180 g/min. Prin alegerea modelului de fata, veti impresiona cu o camasa netezita perfect. Forma ascutita a fierului este special conceputa incat sa usureze chiar si netezirea zonelor greu accesibile precum gulerul, cute si suprafete din jurul nasturilor.

Cei incepatori vor aprecia acest produs, deoarece este usor de folosit, comenzile sunt intuitive, iar butoanele, manerul, cat si designul general a dispozitivului sunt ergonomice. Modelul are incorporat si un sistem QuickFilling, adica are prevazut un orificiu extra larg pentru alimentare cu apa si golire rapida si usoara. Functiile aditionale anti-picurare, anti-calcar si auto-curatare ale dispozitivului vor fi utile pentru intretinerea acestuia. De mentionat posibilitatea de calcare pe verticala, lungimea extinsa a cablului de 2,5 m si rezervorul cu o capacitate mare de 350 ml.

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status