Cel mai bun aparat de curatat cu aburi Philips

Am modificat articolul ultima data pe: 22.02.20

 

Cum aleg cele mai bune aparate de curatat cu aburi de la Philips

 

Ghidul cumparatorului

Atunci cand vrei sa dezinfectezi mai multe tipuri de suprafete prin gospodarie si nu apelezi la solutia mopului cu detergenti si dezinfectanti, cea mai optima alegere o va constitui un aparat de curatat cu abur. Temperaturile vaporilor ating 100°C, ceea ce permite eliminarea microorganismelor.

Printre cei mai des mentionati producatori de astfel de dispozitive identificam Philips, asa ca, daca vrei sa te informezi corespunzator unde se gasesc aparate de curatat cu aburi Philips la un pret bun, iata ce informatii iti putem oferi:

a-aparat-de-curatat-cu-aburi

Avand sediul in Amsterdam si o traditie de peste 125 de ani, Philips ramane unul dintre cei mai respectati furnizori de electrocasnice, echipament medical, produse pentru iluminat si echipament audio de pe mapamond. Aparatele de igienizat pe baza de abur oferite de aceasta firma se remarca prin manevrabilitate extinsa, putere buna de curatare si un raport pret/calitate adecvat pentru cumparatorii cu buget de achizitie moderat.

Prima data stabilesti unde faci curat, caci Philips ofera atat dispozitive de curatare pentru pardoseala, cat si pentru restul suprafetelor din gospodarie(faianta de pe pereti, blatul din bucatarie, mobilier etc). Pentru poidele si ocazional covoare, vei folosi modelele din gama stick, care au rezervor pentru apa, se conecteaza la retea si permit utilizarea similara cu cea a unui mop.

Dispozitivele de mana sunt mai usoare si se folosesc pe mobila sau in bucatarie. Verifica timpul de incalzire(nu depaseste 1 minut la produsele Philips), puterea(asa afli si consumul) si optiunile de curatare(pe ce suprafete se poate utiliza laveta din microfibra inclusa).

Greutatea produsului, volumul rezervorului de apa  si lungimea cablului de alimentare constituie indicii cu privire la manevrabilitate, confirmate de destule pareri despre cele mai bune aparate de curatat cu aburi Philips. Daca vrei sa vezi exemple concrete, iti propunem sa analizezi urmatoarea lista cu oferte vandute pe Internet, mai convenabile astfel:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Philips FC7028/01

 

1-philips-fc7028-01Poate deseori ai auzit vorbindu-se despre acest aparat de curatat cu aburi Philips FC7028/01, iar asta pentru ca este un produs de calitate, ce a primit note maxime de la majoritatea celor care l-au utilizat. Dispozitivul face parte din categoria celor care curata pardoseli si covoare, utilizand o putere mare, de 1500W.

Aceasta caracteristica determina incalzirea apei din rezervor in maxim 30 de secunde, deci este aproape imediat gata de lucru. Aburii produsi(debit bun, de 25g/min) au temperaturi de 100 de grade Celsius, eliminand astfel bacteriile si microorganismele in proportie de 99.9%, deci igienizand perfect suprafetele.

Nu e nevoie sa folosesti detergent pentru dezinfectare, iar apa folosita poate fi pusa chiar de la robinet; astfel, produsul curata in mod ecologic.  Este echipat cu bureti lavabili, din microfibra, iar rezervorul pentru apa are 0.45l. Alimentarea se face la retea(cablu de 6m cu sistem de stocare inclus) si multi il considera cel mai bun aparat de curatat cu aburi Philips.

 

button 1

 

 

 

 

Philips FC7020/01

 

2-philips-fc7020-01Acest dispozitiv face parte din colectia Philips destinata igienizarii pardoselilor, fiind recomandat pentru eliminarea cu abur a microorganismelor ce ar putea fi periculoase.

Daca ai copii sau animale de companie, vei prefera sa dezinfectezi astfel podelele, intrucat nu e nevoie sa utilizezi detergenti cu risc alergenic; poti turna in rezervorul de 0.45l doar apa de la robinet si dispozitivul o va transforma in abur fierbinte, la 100°C, in doar 30 de secunde, iar asta gratie puterii de 1500W.

Alimentarea se face in retea, pe baza unui cablu cu o lungime de 6m, care iti permite o raza de actiune destul de buna. Pentru economia de energie si siguranta, produsul include oprire automata. Remarcam faptul ca se livreaza cu o laveta de microfibra cu care poate spala mai multe tipuri de suprafete, insa nu igienizeaza covoare. Pardoseala se va usca foarte rapid, ceea ce-ti economiseste din timpul alocat curatarii locuintei.

 

button 1

 

 

 

 

Philips MultiSteam FC7008/01

 

3-philips-multisteam-fc7008-01Pentru a curata si dezinfecta eficient blatul din bucatarie, masa sau alte suprafete din locuinta, acest aparat de curatat cu aburi Philips ieftin si bun va fi indeajuns de potrivit. Nu este recomandat pentru pardoseli sau covoare, ci doar pentru zone des utilizate ce trebuie igienizate rapid, cu abur la temperaturi mari, de 100°C.

Este un dispozitiv de mana ce se alimenteaza la retea, oferind 1200W putere, ceea ce ii permite sa incalzeasca apa din rezervor(0.75l) in doar 45 de secunde. Pentru curatare, include laveta din microfibra, indeajuns de durabila in timp.

Nu necesita adaugarea de detergent, intrucat testele au aratat ca poate elimina 99.9% dintre bacterii, lasand suprafetele perfect igienizate. Mai mult, asta te fereste de probleme de sanatate si eventuale alergii, eliminand si riscurile pentru animale de companie sau copii. Are cablu de 2.5m si o greutate de 0.7Kg, manevrandu-se facil.

 

button 1

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status