Aparat de curatat cu abur Philips FC7028/01

Am modificat articolul ultima data pe: 18.10.17

 

1. Philips FC7028-01Avantaje

Se incalzeste rapid, eliminand peste 99% din bacterii si germeni.

Curata rapid si ecologic, fara a necesita adaugarea substantelor chimice.

Poate fi util pe aproape orice tip de suprafata, fiind echipat corespunzator cu accesorii specifice.

Este fiabil si echipat cu filtru propriu anti-calcar.

 

Dezavantaje

Unele pareri sustin ca acest dispozitiv este un aparat de curatat cu aburi la un pret bun, insa nu se numara printre cele mai ieftine de pe piata din Romania, iar asta in favoarea performantelor pentru care este laudat. Noi consideram investitia necesara drept una moderata, iar daca o gandesti pe termen lung, avand in vedere si garantia produsului, nu poti spune ca aparatul nu-si merita costul de cumparare.

Daca vrei sa achizitionezi ceva de calitate in ziua de azi, fii sigur ca necesita fonduri pe masura capabilitatilor, mai ales cand vorbim de un produs apartinant firmei Philips.

 

 

AVANTAJE RECOMANDATE

 

Iata ca acest aparat de curatat cu abur Philips FC7028/01 este cotat ca fiind printre cele mai puternice si mai performante din comert. Ca prim argument la aceasta pledoarie aducem puterea nominala evaluata la 1500W. E cert ca va avea un consum direct proportional, dar mai presus de asta trebuie sa se noteze faptul ca se incalzeste in 30 de secunde. In jumatate de minut modelul este gata de lucru si foloseste numai apa incalzita la 100 de grade Celsius pentru a igieniza orice tip de pardoseala si un debit de abur de 25 de grame pe minut.

Familiile care au copii mici vor fi incantate de acest dispozitiv, pentru ca metoda cu abur fierbinte este cea care asigura moartea a 99.99% dintre microorganismele ce ar putea fi daunatoare celor mici, mai ales din moment ce acestia obisnuiesc sa se tavaleasca pe parchet sau sa mearga frecvent de-a busilea.

 

Philips FC 7028 01

 

Mai mult, produsul e inclus printre cele mai bune aparate de curatat cu aburi, intrucat permite o igienizare ecologica. Daca iti era frica sa folosesti tot felul de substante chimice pe gresie sau faianta, mai ales cand esti proprietar de animale de companie care sunt foarte sensibile la astfel de compusi, vei lasa deoparte orice grija. Curatirea pe care o determina acest model este in profunzime si se face doar cu apa luata direct de la robinet. Nu cheltui banii pe detartranti si alte solutii, iar pardoselile din camere vor fi curate si lipsite de reziduuri chimice periculoase pentru copii sau animale.

 

Poti folosi un mop cu aburi Steam Cleaner pe orice tip de suprafata, iar asta datorita setarilor reglabile pentru jetul de abur, intrucat ai un program special care iti permite curatirea eficienta si fara risc chiar si a parchetului sau a pardoselilor din lemn. In plus, primesti 3 bureti facuti din microfibra, lavabili, alaturi de un accesoriu care te ajuta sa cureti chiar si covoare.

 

Daca afli ca poti turna in rezervor chiar apa de la robinet, probabil iti pui problema acumularilor de calcar. Si in aceasta privinta beneficiezi de fiabilitate incontestabila, caci dispozitivul e prevazut cu filtru activ, ce trebuie schimbat la fiecare 6 luni pentru a promite mereu intrebuintare la eficienta maxima. Cablul lung de 6m si recipientul pentru apa detasabil confirma utilizarea perfect ergonomica.

 

Concluzii

Persoanele sensibile si familiile cu animale de companie sau copii vor alege un aliat perfect in lupta cu bacteriile sub forma acestui aparat care curata 100% in mod ecologic, fara substante chimice periculoase.

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (57 votes, average: 4.39 out of 5)
Loading...