Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55

Am modificat articolul ultima data pe: 28.01.20

1. Philips Steam&Go GC310 55Avantaje

Demonstreaza randament bun, pe baza unei puteri moderate, 1000W, fiind economic.

Este caracterizat prin portabilitate accentuata, pe baza dimensiunilor reduse si a greutatii foarte mici.

Curata igienic si ofera un jet de abur continuu, cu debit de 20g/min.

Fier de calcat vertical Philips ieftin si bun.

 

Dezavantaje

Se vede clar ca cei care au realizat acest dispozitiv s-au gandit in principal la maximizarea portabilitatii, ca dovada fiind si faptul ca nu ai nevoie de masa de calcat pentru a-l utiliza. E cert ca poti folosi aceasta metoda cand calci o haina direct pe umeras, insa ce te faci cand vrei sa calci o fata de masa? Raspunsul e suficient de simplu: nu poti utiliza aparatul ca fier de calcat bun la toate, insa ii poti completa functiile, intrebuintandu-l impreuna cu un dispozitiv clasic. Avand in vedere ca se vinde la un pret considerat de foarte multi cumparatori drept ieftin, poti trece peste faptul ca nu vei putea sa iti calci intreaga rufarie cu el.

button 5

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Pentru acest aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC310/55 se mentioneaza o putere de 1000W, pe care o vom considera moderata spre mica. Totusi, ai putea face greseala sa consideri ca se incalzeste intr-un timp destul de extins, avand ca punct de reper acest parametru, insa modelul nu va face decat sa iti demonstreze contrariul, ajungand gata de lucru in cateva secunde si putand pulveriza un jet constant de abur, pana la epuizare apei din rezervor. Recipientul are volum de stocare de 0.06l, ceea ce inseamna ca se va goli in aproximativ 5 minute, daca pui la socoteala debitul de abur. Ai timp sa faci retusuri rapide si chiar sa cureti cu abur un taior de dimensiuni moderate, in acest rastimp.

2. Philips Steam&Go GC310 55

Piesa e inclusa printre cele mai bune fiare de calcat verticale cu portabilitate demonstrata, iar asta datorita unor dimensiuni de 347 x 129 x 122mm si a unei greutati de 660g. Pe langa faptul ca e un produs usor, incape chiar si intr-un rucsac de dimensiuni mai mari, fara sa te incurce. Cu alte cuvinte, te vei folosi mult de acest aparat in calatorii, in special daca esti unul dintre cei care nu accepta nici o zi fara un tricou, o bluza sau o camasa calcata.

 

Pe lista functiilor foarte utile includem debitul de 20g de abur pe minut, care va fi emis constant, determinand nu numai descretirea tesaturilor, ci si eliminarea microorganismelor care pot declansa alergii. In plus, daca nu stiai, aburul la temperaturi mari iti poate elimina si mirosurile imbibate in haine, iar asa poti scapa de “arome” foarte neplacute, cum ar fi cea de fum de tigara sau de mancare gatita.

 

Comparand oferta cu altele similare ca utilitate si capabilitati, noi am dedus ca este un fier de calcat vertical cu aburi care se comercializeaza deosebit de avantajos pentru viitorul cumparator. Ca sa poti face personal o estimare, un dispozitiv similar, insa doar cu un plus de putere de 200W te poate costa de trei ori mai mult.

 

Concluzii

Persoanelor care calatoresc mult si cauta o solutie rapida, ieftina si eficienta de a-si calca pe verticala articolele vestimentare le recomandam fara rezerve acest produs apartinand firmei Philips.

 

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status