Aparat de calcat vertical cu abur Philips Compact Touch GC430/05

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.20

1. Philips Compact Touch

Avantaje

Are portabilitate extinsa, fiind un aparat de calcat vertical cu abur.

Se remarca prin prisma capabilitatilor tehnice, care indica un randament laudabil.

Este un dispozitiv caracterizat de fiabilitate, incluzand multiple functii de protectie.

Descreteste chiar si cute mai dificile, prin prisma debitului de abur reglabil.

 

Dezavantaje

Daca ai mai folosit un astfel de aparat, stii ca nu va fi capabil sa suplineasca in orice tip de context functiile pe care ti le ofera un fier de calcat propriu-zis sau o statie de calcat mai mare. De exemplu, se remarca faptul ca il poti utiliza negresit in cazul oricarui tip de piesa vestimentara, insa cand trebuie sa calci un cearceaf sau lenjerie de pat de orice fel, procesul nu mai este recomandat. Asadar, daca vrei o alegere strict casnica, pentru tesaturi voluminoase si calcat extensiv, vei utiliza aparatul in tandem cu un fier in model conventional.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Persoanele decise sa caute un fier de calcat vertical Philips la un pret bun vor fi convinse in principal de portabilitatea extinsa a acestui dispozitiv. Tinand cont ca nu ai nevoie de masa de calcat pentru a netezi orice tip de haina, e clar ca acest aparat va fi aliatul tau cel mai de incredere in calatorii sau in concedii. Piesa are un design compact, masurand  numai 382x198x111mm si avand 1.59Kg, asadar o poti include intr-un geamantan mai mare fara probleme. Conformatia e simliara cu cea a unei statii, caci e format dintr-un rezervor, care se leaga de aparatul principal printr-un cordon pentru abur lung de 1.6m. Ambele sunt conectate la priza prin cablu lung de aproximativ 2m, deci nu va fi greu sa le impachetezi, mai ales pentru ca au si design specific pentru depozitare integrata.

hilips Compact Touch GC430 05

Ca randament, acest aparat de calcat vertical cu abur Philips Compact Touch GC430/05 nu poate fi decat din nou laudat. Ofera o putere de 1200W, deci apa din recipient se va incalzi in mai putin de 2 minute. Calculand volumul recipientului pentru apa, de 600ml, in raport cu aceasta putere, se obtine un jet de abur utilizabil pe durata a 30 de minute. Nu conteaza ca faci retusuri rapide sau calci un intem in intregime, vei avea la dispoztiite suficienti vapori pentru a-ti termina treaba dintr-o singura umplere.

 

Fiind unul dintre cele mai bune fiare de calcat verticale, produsul demonstraza fiabilitate, iar asta cu ajutorul functiilor de siguranta incorporate. In primul rand, ca sa nu te frigi cu abur, vei utiliza o manusa termorezistenta, inclusa in pachet. Apoi, daca uiti dispozitivul in functiune, se va opri in mod automat, dupa ce inregistreaza 8 minute fara nici o activitate/comanda. Nu chiar in cele din urma, o functie tip auto-curatare asigura functionare optima indelungata, fara depuneri de calcar.

 

Ca functie ce nu poate fi omisa, reglajul pe mai multe nivele de debit la abur si cu tehnologie ECO iti permite sa adaptezi cantitatea de vapori in functie de dificultatea cutelor si tipologia tesaturilor. Nu numai ca folosesti aparatul cat mai versatil, dar se va vedea ca si factura la energie electrica nu are de suferit, in ciuda puterii mari oferite.

 

Concluzie

Cei ce-si doresc de mult un fier de calcat vertical cu aburi profesional nu trebuie sa mai ezite cand vad aceasta oferta, deoarece este buna ca investitie, eficienta si permite lejeritate maxima la utilizare.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 voturi, media: 4.66 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status