Despre Clovis

Am modificat articolul ultima data pe: 26.09.20

 

Citind cine suntem si ce ne dorim, vei afla:

1. de ce ai nevoie de un ghid cand iti faci cumparaturile

2. cum gasesti cele mai bune bune produse la cele mai atractive preturi

3. dar si cum sa iti alegi magazinele de la care sa achizitionezi cele necesare.

 

Clovis.ro isi propune sa iti devina prieten nedespartit la cumparaturi!

 

Cine e Clovis?

 

De ce Clovis?

Denumirea siteului nostru nu a venit din senin: Clovis chiar exista.

Clovis e un Golden Retriever de 4 ani si odata cu lansarea site-ului a devenit emblema proiectului, prietenul vizitatorilor nostri si – implicit – un „mogul” media.

 

Despre noi …

Comertul online in Romania creste de la an, la an. E o realitate sustinuta de multe studii de specialitate .

 

Partea Buna: Oamenii utilizeaza din ce in ce mai des internetul pentru a-si face cumparaturile, remarcand cateva dintre beneficii:

1. Preturile mai mici, intrucat magazinele online nu au cheltuieli cu vanzatori, chirie, etc.

2. Posibilitatea de a compara produsele, fara a vizita mai multe siteuri: unul dintre lucrurile pe care Clovis.ro le va face pentru tine;

3. Rapiditatea cu care pot comanda de pe telefon sau tableta lucruri care in mod normal le-ar „rapi” ore bune din timpul si asa putin;

4. Promotiile continue;

5.  Posibilitatea de a cumpara in orice moment al zilei;

6.  Produsele pot fi returnare, deci practic, cine cumpara online nu risca nimic.

 

Partea mai putin buna:  Exista inca numeroase magazine online care nu ofera cele mai bune conditii pentru o sesiune de shopping placuta. Un studiu derulat de Daedalus Millward Brown, la initiativa platformei 2parale.ro, evidenteaza ca 19.2% dintre cei care au avut intentia de a cumpara un produs online au renuntat in urma unei experiente negative care li s-a intamplat sau despre care au auzit la cunoscuti.

 

Pentru a rezolva aceste probleme si a conferi un mediu mai placut si mai sigur shoppingului on-line, am construit Clovis.ro!

 

 

Ce inseamna „ghidul tau pentru cumparaturi inteligente”

 

Noi te ajutam sa mergi direct la produsele care te intereseaza, fara a fi nevoit sa iei in calcul alte detalii tehnice sau „lucruri ascunse”.

 

Clovis.ro iti va propune doar ceea ce noi numim MAGAZINELE PREMIUM

 

Cand am ales aceste Magazine Premium ( cele pe care le vei gasi la categoria de recomandari, pe masura ce vei naviga prin paginile siteului nostru) am tinut cont de cateva aspecte:

 

1.  Securitatea datelor de tranzactionare: Clovis.ro va recomanda produse de pe siteurile care proceseaza platile doar in cadrul unor platforme securizate. Practic, datele d-voastra nu vor fi vazute de niciun alt om, ci doar de protocoale criptate. In acest sens, magazinele care lucreaza cu procesatorul Payu se vor gasi mereu in paginile noastre, datorita vechimii pe piata, dar si datorita profesionalismului cu care trateaza fiecare tranzactie. Puteti citi mai multe detalii aici.

 

Daca nu sunteti convins de securitatea datelor cardului, peste 90% dintre magazinele care se gasesc pe siteul nostru permit plata coletului la primirea acestuia.

 

2. Confidentialitatea datelor personale: Toate siteurile pe care le veti gasi pe Clovis.ro isi asuma responsabilitatea de a pastra datele d-voastra confidentiale.  NU veti gasi nicaieri pe internet numele sau  adresa d-voastra de acasa ( exceptand cazurile cand de bunavoie le-ati oferit in alte locuri).

3.  Termeni clari in ceea ce priveste costul si durata transportului: Clovis.ro va recomanda doar magazinele care ofera termeni clari in ceea ce priveste perioada de asteptare a comenzii.

 4. Termeni clari in ceea ce priveste politica de returnare a produsului: Intrucat comertul online „e vaduvit” de interactiunea directa cu produsul, politica de returnare a unui produs este extrem de importanta. Magazinele pe care le recomandam ofera o politica flexibila si rezonabila de returnare a produselor achizitionate, in conformitate cu normele europene.

5.  Termen de garantie clar specificat: Produsele pe care le gasesti recomandate pe Clovis.ro nu au in spate nicio „poveste” ascunsa. Primesti ceea ce comanzi. Punct.

6. Datele firmelor din spatele magazinului on-line sunt la vedere: Pe siteul nostru nu vei gasi magazine care functioneaza in afara legii. MAGAZINELE PREMIUM selectate de catre echipa noastra au datele de contact vizibile pentru toata lumea.

 

In cadrul MAGAZINELOR PREMIUM vei intalni nume cunoscute precum: Elefant.ro , Emag.ro,  Altex.ro si multe altele, lideri de piata, dar si magazine mai putin cunoscute, dar foarte bine structurate, despre care te vei bucura sa afli.

 

Echipa din spatele Clovis.ro compara produsele existente pe piata si ti le recomanda pe cele mai bune.  Nu doar iti recomanda, dar iti spune si de ce!

 

Pentru fiecare produs pe care il vei comanda, dand click pe unul din linkurile noastre, Clovis.ro va primi un comision pe care noi il vom folosi pentru a oferi servicii si mai bune pe viitor, dar nu numai. Clovis.ro are o puternica amprenta sociala. Mai multe detalii poti gasi vizitand pagina PARTENERIATE, existenta in subsolul acestei pagini.

 

Revenind, va intrebati probabil ce castigam fiind obiectivi, iar raspunsul e simplu: CREDIBILITATE.

 

Clovis.ro si-a propus sa devina cel mai complet site din punctul de vedere al informatiei oferite unui vizitator interesat de achizitionarea unui produs on-line. Fie ca te intereseaza articole de imbracaminte, electrocasnice sau carti, Clovis.ro va avea mereu o opinie formata in urma compilarii cator mai multe informatii. Ne intereseaza sa iti economisim timpul.

Ne dorim un parteneriat de lunga-durata cu vizitatorii nostri si in acest scop ne propunem sa oferim continut care sa fie de real folos celor care il citesc.

Daca nu intelegi de ce un produs e mai bun decat altul, Clovis vine cu un tabel de comparare a caracteristicilor produselor.

Daca nu stii de unde sa il cumperi la un pret rezonabil, Clovis iti propune cele mai bune alternative.

Daca nu stii cat de sigur e sa comanzi online, Clovis iti explica de ce e sigur, cum si de unde iti poti face cumparaturile fara nicio grija suplimentara.

 

  Clovis.ro iti ofera suport in achizitionarea unor produse chiar daca nu se gasesc pe site.

 

Daca te gandesti sa iti cumperi o camera foto, dar nu se gaseste pe site-ul nostru si nici nu esti convins de alegere, trimite-ne un e-mail si o sa facem tot ce e posibil ca intr-un timp rezonabil sa primesti o solutie si o explicatie pentru aceasta solutie.

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status