Cum sa alegi cel mai bun boiler termoelectric?

Am modificat articolul ultima data pe: 24.02.20

 

Produse recomandate:

 

Ferroli Power Thermo 100V

 

1. Ferroli Power Thermo 100VRecomandam acest model de la Ferroli datorita carcasei din otel si a izolatiei din spuma poliuretica. Aceste materiale sunt rezistente impotriva calcarului si vor da boilerului fiabiliatate. In plus, capacitatea de 100 l e mai mult decat suficienta pentru un imobil in care locuiesc 3-4 persoane. Serpentina din otel portelanat ofera posibilitatea de a racorda boilerul la sistemul de incalzire al locuintei.

button (15)

 

 

Tesy BiLight GCV9S 1504420 B11 TSRP

 

2. Tesy BiLight GCV9S 1504420 B11 TSRPAcest model a fost ales datorita volumului sau de 150 de litri, care poate face fata consumului de apa dintr-o locuinta de mari dimensiuni. Puterea de 2000W va incalzi volumul de apa pana la 65 grade Celsius in mai putin de 30 minute. Totodata, pierderea termica va fi redusa cu 16% deoarece boilerul nu prezinta punte termica.

button (15)

 

 

Ariston Pro R VTD 80 EU

 

3. Ariston Pro R VTD 80 EUCauti un boiler termoelectric de 80 l? Modelul Pro R VDT 80 EU de la Ariston poate fi o algere buna. Acesta este dotat cu o serpentina pe partea dreapta, dandu-ti posibilitatea de a-l conectat fara probleme la o centrala termica pentru incalzire. O alta caracteristica care recomanda acest model este puterea de 1800W.

button (15)

 

Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRP

 

4. Tesy BiLight GCV9S 1204420 B11 TSRPAm ales acest model deoarece este dotat cu o izolatie din poliuretan care nu contine CFC. Acest material va minimaliza pierderea de caldura si va reduce consumul de energie. Boilerul poate incalzi apa la o temperatura de 65 grade Celsius in numai 18 minute, fiind cel mai performant model din acest punct de vedere din lista noastra.

button (15)

 

Ariston Pro R VTS 100 EU

 

5. Ariston Pro R VTS 100 EUEsti in cautarea unui boiler bun care are serpentina pe partea stanga? Noi iti recomandam acest produs de la Ariston care prezinta un rezervor emailat, capabil sa reziste unei presiuni maxime de 16 bari. Alte caracteristici care trebuie luate in considerare sunt: puterea de 1800W, volumul maxim de 100l si izolatia eco din poliuretan.

button (15)

 

 

Tesy BiLight GCV 7/4S2 1504420 B11 TSRP

 

6. TESY BiLight GCV 74S2 1504420 B11 TSRPAcest model a fost ales deoarece este dotat cu 2 serpentine si prezinta un anod de magneziu, care este rezistent la coroziune. Chiar si cand va veni momentul sa inlocuiti anodul, demontarea sa nu va fi deloc dificila. Volumul sau de 150 l este indicat pentru locuinte in care traiesc mai mult de 4 persoane.

button (15)

 

 

Omega ST0100C2V

 

7. OMEGA ST0100C2VTancul modelului ST01000C2V este facut din email pe baza de titaniu, care ii asigura o fiabilitate superioara. Nu va trebui sa fii ingrijorat de supraincalzirea boilerului deoarece acesta este dotat cu un termostat de siguranta. Volumul sau este de 100 litri si din constructia sa nu lipseste izolatia poliuretanica.

button (15)

 

 

Hajdu IDE200F

 

8. Hajdu IDE200FBoilerul Hajdu IDE200F are volumul cel mai mare din lista noastra, avand o capacitate maxima de 200 litri. Acest model are si cel mai mare consum energetic deoarece dezvolta o putere de 2400W. Serpentina incorporata iti va da posibilitatea sa racordezi boilerul la o instalatie solara.

button (15)

 

 

Din moment ce un boiler termoelectric bun este considerat ca fiind cea mai buna solutie pentru incalzirea apei menajere in gospodariile cu cerinte mici si moderate de apa calda, am decis sa venim in ajutorul utilizatorilor casnici, strangand laolalta cele mai notabile criterii de selectie pentru aceasta categorie de dispozitive:

 

Puterea: cu cat mai mare este valoarea in watti consumata, cu atat mai multa apa si mai rapid va incalzi boilerul. Consideram ca modele de peste 1500W isi pot face excelent treaba. Nu uitati ca, un model termoelectric poate functiona si legat de o centrala pentru incalzire, caz in care apa din interior primeste caldura prin serpentina, si nu de la rezistenta.

Capacitatea: Poate fi mica, de cateva zeci de litri, si mare, ajungand pana la 150l. Recomandam volum sporit, de peste 80l, pentru locuintele in care se va consuma pe masura. In rest, si o capacitate de 30 – 50l este suficienta.

Materialul: Se considera ca serpentina si tancul din otel emailat sunt mai putin vulnerabile la calcar, drept pentru care asigura mai multa fiabilitate. Recomandam, de asemenea, izolatia din spuma poliuretanica de mare densitate.

Anodul: Pentru a proteja eficient anti-coroziune, va sugeram sa alegeti un boiler cu anod de magneziu.

Functiile: Obligatoriu trebuie sa beneficiezi de un termostat, care va readuce apa la temperatura adecvata pentru utilizare, in caz ca aceasta se raceste. De asemeni, un sistem de reglaj prin care alegi temperatura dorita poate fi foarte util.

Presiunea: este foarte importanta daca stai intr-o casa cu etaj, iar in acest caz, vei alege una de functionare cat mai extinsa, pentru a putea trimite apa la robinet.

 

Luand ca schema de performanta aceste aspecte, am selectat cele mai bune boilere termoelectrice disponibile online si ti le prezentam, in cadrul unui tabel care iti va permite sa compari mai mullte oferte, branduri si preturi de cumparare.

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status