Masina de curatat cu presiune Black&Decker PW1700 Supreme

Am modificat articolul ultima data pe: 01.04.20

BLACK & DECKER PW1700 Supreme 1

 

Avantaje

Motor puternic, presiune mare, ideal pentru uzul in gospodarie

Prezinta numeroase accesorii ce permit indeplinirea mai multor functii

Este prevazut cu maner si roti pentru transport cat mai usor

Permite o raza mare de actiune

 

Dezavantaje

Pentru unii utilizatori, este posibil ca greutatea aparatului sa reprezinte un mic dezavantaj. Avand in vedere ca dispozitivul cantareste, conform specificatiilor tehnice, aproape 10,5 kilograme, acest aspect ar putea sa ridice semne de intrebare cu privire la transport si depozitare. Este adevarat ca o caracteristica principala ce vizeaza cele mai bune masini de curatat cu presiune se refera la portabilitate. Intr-adevar, un dispozitiv cu asemenea greutate este ceva mai dificil de manevrat prin ridicare. Insa, pentru un transport cat mai facil, producatorii au incorporat acestui aparat un maner ergonomic si solid, dar si doua roti mobile, extrem de utile. In acest fel, aparentul dezavantaj al greutatii este considerabil diminuat de designul ingenios al aparatului si de accesoriile de mare ajutor.

button 5

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Achizitionarea acestui model de masina de curatat cu presiune Black&Decker PW1700SUPREME reprezinta o alegere inteligenta pentru orice gospodarie. Avantajele acestui aparat rezida in seria de functii practice si presiunea ridicata, ce va ajuta sa inlaturati orice tip de murdarie. Dispozitivul este prevazut cu un motor puternic, de 1700 W si o presiune de 130 bari. Debitul de apa este de 370 litri pe ora. Aceste caracteristici va permite sa utilizati aparatul pentru spalarea rapida si eficienta a suprafetelor mai sensibile, acoperite cu vopsea, fara a le deteriora. Indeparteaza chiar si cea mai persistenta murdarie de pe caroseria masinilor, a bicicletelor, mobilei din lemn sau plastic si spala pavajele, trotuarele de gradina si terasa. Veti putea realiza toate aceste actiuni rapid, intr-un mod profesionist.

BLACK & DECKER PW1700 Supreme

Cel mai bun curatitor cu presiune trebuie sa fie insotit de o serie de accesorii care sa iti permita sa indepartezi murdaria de pe cat mai multe suprafete si obiecte. Modelul de la Black&Decker este prevazut cu o filtru apa, pistol pentru spalare, perie rotativa, doua adaptoare ce lungesc raza de actiune a pistolului de spalat: lance Roto-Power si lance Vario-Jet-Fan. In plus, setul de achizitie contine un dispozitiv pentru detergent. Acest aspect este foarte important, deoarece va permite spalarea cu spuma, pentru curatarea temeinica a autoturimului sau a altor suprafete lucioase. Pentru siguranta in utilizare, acest model este prevazut cu supapa de siguranta automata si sistem de oprire totala prin simpla eliberare a manerului pistolului.

 

Black&Decker PW1700SUPREME beneficiaza de o constructie robusta si ergonomica. Este un dispozitiv solid ce permite o manevrare sigura. Acest model poate fi transportat pe roti, de la un punct de lucru la altul, fara probleme. Manerul este mare, puternic si permite manevrarea usoara de catre orice utilizator. Nu ocupa mult spatiu si poate fi depozitat cu usurinta in orice magazie sau garaj. De mare ajutor in utilizare si depozitare este tamburul mobil pentru rularea furtunului, sistem va ajuta sa strangeti rapid accesoriile aparatului si sa economisiti spatiu.

 

Avand in vedere faptul ca o masina de curatat cu presiune isi gaseste utilizatea mai ales in  exteriorul gospodariei, este important sa aveti o raza cat mai mare de actiune. In acest sens, trebuie avute in vedere lungimea futurnului si a cablului de alimentare. Utilizand acest model de Black&Decker, puteti fi siguri ca veti avea acces total catre terasa sau pavajele din gradina. Lungimea furtunului este suficient de mare, de 5,5 metri. In plus, aveti la dispozitie doua adaptoare care va permit sa prelungiti raza de actiune a pistolului de spalat.

 

Concluzie

Acest dispozitiv ar trebui sa faca parte din dotarea oricarei gospodarii. Este eficient, puternic si foarte simplu de utilizat. In plus, avantajele folosirii acestui curatitor sunt de necontestat. In concluzie, putem afirma ca acest model este un curatitor cu presiune de la Black&Decker ieftin si bun, care merita achizitionat.

button 6

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status