Cel mai bun trafalet care nu curge

Am modificat articolul ultima data pe: 29.03.20

 

Cum aleg cei mai buni trafaleti care nu curg

 

Ghidul cumparatorului

Daca ai impresia ca, atunci cand este timpul sa-ti zugravesti noua locuinta sau doresti sa o retusezi pe cea veche, ai nevoie de ajutorul unor profesionisti, te inseli amarnic. Tot ceea ce trebuie sa faci, pentru a evita sa stropesti peste tot prin jur cu culoare si pentru a acoperi peretii uniform cu vopsea, este sa achizitionezi un trafalet care nu curge, iar treaba va merge brici. De regula, acesta este fabricat din fibre naturale, intrucat capacitatea de absorbtie a varului este ridicata si o astfel de rola nu stropeste nici cand este rasucita pe perete.

 

 

In functie de suprafata pe care vrei sa o zugravesti si tehnica aleasa, trafaletii pot fi categorisiti astfel: profesionali si semiprofesionali. Cei dintai sunt capabili sa acopere uniform chiar si ariile mai rugoase si sunt alcatuiti din lana sau mohair, fiind recomandati pentru atunci cand culoarea este lucioasa sau face parte din categoria lacurilor. Trafaletii semiprofesionali, in schimb, sunt destinati amatorilor si sunt fabricati din fibre sintetice, precum cauciucul poros. Poti fi utilizati fara probleme pe suprafete netede.

In ceea ce priveste designul si perioada de folosire, ai de ales intre mai multe modele: standard, care poate fi utilizat pe perioade mai lungi de timp si rezista la mai multe aplicari, fiind confectionat atat din fibre naturale, cat si sintetice; de unica folosinta, care poate fi intrebuintat la o singura varuire si te scuteste de efortul intretinerii; cu rezervor atasat, care permite folosirea unei singure nuante si este destinat mai mult suprafetelor mari, fiind mai dificili de asamblat si de ingrijit.

Conform celor mai multor pareri despre cei mai buni trafaleti care nu curg, un produs bun este acela care-ti permite sa acoperi o suprafata mare cu vopsea, reducand, astfel, timpii de lucru. Daca dispui de suficienti bani, alege intotdeauna un model capabil sa acopere uniform un perete in mai putin sau maxim jumatate de ora.

Magazinele online iti stau la dispozitie, daca iti este greu sa te decizi, reducerile zilnice facand din acestea locul unde gasesc trafaleti care nu curg la un pret bun toti cumparatorii.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Black&Decker BDPR400 Speedy Roller

 

1.Black&Decker BDPR400 Speedy RollerDaca vrei ca peretii tai s-arate impecabil in urma varuirii, ai nevoie de cel mai bun trafalet care nu curge. Acest produs este dedicat uzului casnic (semiprofesional) si garanteaza o acoperire de calitate superioara a peretilor din incapere si a tavanului, multumita rolei anti-scame.

Face parte din categoria dispozitivelor cu rezervor incorporat (0,65 l), ceea ce inseamna ca suprafata ce necesita retusare va fi gata in scurt timp, avand in vedere ca alimentarea cu vopsea se face prin rola, iar tu vei sti exact de ce cantitate de material ai nevoie la fiecare aplicare. In plus, nu va mai fi necesar sa te apleci de fiecare data, pentru a inmuia trafaletul in galeata cu vopsea, astfel ca te vei putea concentra asupra lucrului si economisi timp.

Vine insotit de cateva accesorii: un stand pentru galeata si protectie picurare, asa ca podeaua si celelalte obiecte din jur vor fi pastrate curate. Pretul este avantajos.

 

button 2

 

 

 

 

Wagner HandiRoller 550

 

W-687E- 116Un trafalet ieftin si bun este indubitabil cel oferit de Wagner. Este un model cu rezervor incorporat in maner (0,55 l) si este recomandat pentru uz profesional, intrucat acopera cu vopsea 0,8 mp intr-un minut.

Designul ergonomic te ajuta sa-ti infrumusetezi tavanul, peretii si usile fara a acuza nici un fel de dureri si fara pierderi de material, avand in vedere ca vopseaua este pompata din rezervor in rola in cantitatea dorita. Acest lucru mai inseamna, implicit, ca tu esti cel care-si stabileste viteza de lucru. Pentru un randament optim, se recomanda diluarea vopselii, iar sistemul de absorbtie trebuie bine fixat in recipientul cu culoare.

Alimentarea se face simplu, prin simpla retragere a pistonului. Pretul pentru un asemenea produs este mai mult decat accesibil si include si un termen de garantie pe 2 ani, pentru persoanele fizice, astfel incat sa-l poti inlocui imediat in cazul in care se intampla ceva care sa afecteze calitatea rezultatelor oferite de acesta.

 

button 2

 

 

 

 

Hardex HardStar

 

3.Hardex HardStarAi hotarat sa schimbi culoarea peretilor casei? Produsul de la Hardex e gata sa te ajute. Confectionat dintr-un maner cu diametrul de 6 mm si dintr-o rola de 120 de mm, acesta este special conceput pentru a acoperi cu var mai ales ziduri din beton sau pereti din ipsos, deci suprafete rugoase, in general, dar se descurca bine si pe suprafete netede.

Astfel se explica si lungimea firelor de poliacril, care se vor ingrji sa nu existe stropi pe podea. Este o ustensila dedicata colorarii uniforme a colturilor si a unghiurilor inacesibile ca, de pilda, tevile si coloanele, astfel explicandu-se si valoarea diametrului, intrucat este important ca un trafalet sa se muleze cat mai bine pe suprafata de zugravit si sa nu lase nici cea mai mica portiune neacoperita de culoare.

Pretul este un adevarat chilipir, astfel incat oricine isi zugraveste casa si doreste sa ajunga si-n locurile greu accesibile si-l poate permite.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status