Cel mai bun telemetru Bosch

Am modificat articolul ultima data pe: 12.07.20

 

Cum aleg cele mai bune telemetre Bosch

 

Ghidul cumparatorului

Orice lucrare de anvergura necesita un set de unelte performante, din care n-are cum sa lipseasca nici un telemetru Bosch la un pret bun, care sa substituie clasica ruleta. Vei observa inca de la primele utilizari, ca randamentul tau va fi mult mai bun si ca ai, in sfarsit, posibilitatea de a efectua operatiuni complexe, fara pic de efort.

 

 

Nu prea poti face o achizitie proasta, alegand brandul german, intrucat toate produsele puse in vanzare sub semnatura acestuia sunt construite dupa cele mai intalte standarde de calitate. Activand inca din anul 1886, compania comercializeaza diverse scule electrice si o serie de electrocasnice high-end, ce se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare si pe piata din Romania.

Cand vine vorba despre telemetre, lucrurile nu stau deloc diferit, intrucat cei de la Bosch iti pun la dispozitie o gama variata de modele, fiecare cu intrebuintari si caracteristici diferite. Pentru inceput, trebuie sa facem distinctia clara intre dispozitivele ultrasonice(Bosch DUS 20 Plus) si cele cu laser(Bosch GLM 100 C). Acestea din urma, sunt, in general, ceva mai performante intrucat pot lucra cu precizie, pe distante mari, de peste 25 de metri – in timp ce piesele cu ultra sunete, sunt folosite in mod frecvent la masuratori mai putin complexe. Mare atentie! Nu inseamna ca iti vor crea probleme, ci doar ca vor avea o raza de actiune ceva mai limitata. In general, pot ajunge la 15-20 de metri, ceea ce le face ideale pentru uz casnic.

Un alt parametru important este precizia aparatului. Vei putea verifica aceasta valoare, citind specificatiile tehnice ce-ti sunt puse la dispozitie de catre producator. In general, erorile ce pot aparea ating maxim 1 centimetru, fiind chiar de ordinul catorva milimetri in cazul produselor ce functioneaza pe baza de fascicul laser. Daca trebuie sa executi sarcini ce necesita minutiozitate si finete, te sfatuim sa nu treci prea usor cu vederea acest aspect, si sa alegi un instrument cat se poate de exact.

Citind mai multe recenzii si pareri despre cele mai bune telemetre Bosch, am descoperit, de asemenea, ca un dispozitiv profesional include, de obicei, mai multe accesorii si o serie de functii care sa-ti permita realizarea unor calcule sofisticate. Spre exemplu, daca vrei sa afli suprafata si volumul unei incaperi, un un instrument ce dispune de asemenea optiuni(Bosch GLM40) va face toate treaba, ca sa nu-ti mai pierzi timpul, realizand documentatia necesara lucrarilor ce urmeaza sa fie demarate intr-un anumit spatiu.

Ne simtim datori sa precizam insa, ca odata cu aceste caracteristi aditionale, vine si o crestere considerabila a pretului. Desi poate suna descurajator, am reusit sa alcatuim o lista cu telemetre bune, care speram sa se incadreze in bugetul tau. Te sfatuim sa alegi intotdeauna varianta shopping-ului online, intrucat preturile sculelor comercializate in spatiul virtual sunt, de regula, ceva mai mici.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Bosch GLM 40

 

Nu trebuie sa mai transpiri ori de cate ori ai de masurat o incapere de dimensiuni mari, intrucat progresele facute in ultimii ani in industria tehnologica, au permis dezvoltarea unor scule inteligente, care au revolutionat toate ariile de activitate. Mai multe recenzii ne confirma acest lucru, motiv pentru care am dori sa recomandam telemetrul Bosch GLM 40, arhitectilor, inginerilor, designerilor si nu in ultimul rand, pictorilor si artistilor vizuali.

Fasiculul laser al acestui instrument are o raza de actiune nici mai mica, nici mai mare, de 40 de metri, conferindu-ti asadar, posibilitatea de a efectua rapid pana si sarcinile extrem de dificile. Este, de asemenea, foarte precis, inregistrand erori de maxim ±2 milimetri – abateri ce nu iti vor influenta munca intr-o prea mare masura.

Lungimile, ariile, volumele vor fi usor de determinat, datorita unui set de functii utile, care te vor scuti de calcule complexe. Acest lucru iti va permite sa fii mult mai eficient si sa-ti indeplinesti indatoririle intr-un timp foarte scurt. Mentionam, de asemenea, ca produsul prezinta o rezistenta crescuta la praf, socuri mecanice si picaturi de apa, fapt ce garanteaza o durata de viata ridicata.

 

 

 

Bosch PLR 50 C

 

Cand vrei sa achizitionezi un telemetru Bosch ieftin si bun, care sa-ti puna la dispozitie mai multe optiuni utile, iti sugeram sa verifici caracteristicile si indicii tehnici ai modelului PLR 50C – o unealta moderna, ce iti va simlifica munca cum nici nu-ti poti imagina.

Iti prezentam asadar, un dispozitiv cu laser, care iti va conferi sansa de a inregistra, fara efort, dimensiunile unor incaperi si spatii foarte mari, datorita razei sale de actiune de 50 de metri. Iti ofera, bineinteles, si o serie de optiuni pentru determinarea suprafetelor si a volumelor, ceea ce inseamna ca poti renunta la calculatorul de buzunar.

Mai mult decat atat, telemetrul se bucura de functia Bluetooth, ce iti permite sa il folosesti impreuna cu aplicatia mobila PLR Measure & Go. Aceasta poate pastra toate valorile obtinute de tine in urma efectuarii masuratorilor, ca sa le consulti ulterior si sa analizezi mai bine situatia. Mentionam, de asemenea, ca dispozitivul integreaza un ecran tactil, care asigura o navigare usoara printre meniurile si aplicatiile sale.

 

 

 

Bosch PLR 25

 

Unii utilizatori nu au nevoie de o unealta prea sofisticata, care sa lucreze pe distante foarte mari, asa ca aleg modelul PLR 25. Analizand recenziile acestora, am aflat ca in ciuda pretului relativ, mic, acest dispozitiv incorporeaza o gama variata de functii menite sa iti simplifice activitatea.

Avem de-a face cu un instrument al carui fascicul laser poate atinge pragul de 25 de metri, permitandu-ti astfel sa efectuezi rapid masuratori care, in mod normal, ar putea dura o vesnicie atunci cand sunt realizate cu ruleta. Ba chiar, are capacitatea de a salva ultimele 10 valori inregistrate, ca sa nu trebuiasca sa le mai notezi personal.

La cresterea randamentului contribuie, asa cum era de asteptat, si acele optiuni de calcul ce-ti permit sa determini arii si volume. Acestea iti confera posibilitatea de a face o schema completa a incaperilor si a spatiilor unde urmeaza sa-ti desfasori activitatea, pentru a te pregati corespunzator in prealabil.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status