Cel mai bun subler digital ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 15.07.20

 

Cum aleg cele mai bune sublere digitale ieftine

 

Daca munca pe care o prestezi se bazeaza pe masuratori exacte si ai nevoie de precizie pentru a realiza piese de calitate, atunci e necesar ca trusa ta de scule sa contina si un subler digital. Acest instrument de masura te ajuta sa iei cotele exacte, repede si cu o marja de eroare mica. Sunt multe astfel de produse pe piata, de la modele profesionale, scumpe, la sublere digitale semi-profesionale la un pret mai accesibil si asupra acestora ne vom opri in ghidul de mai jos.

La final vei gasi si o lista cu cateva modele recomandate de noi pe baza mai multor pareri despre cele mai bune sublere digitale ieftine. Dar, mai inainte, sa vedem care sunt principalele caracteristici care diferentiaza produsele de pe piata.Precizia masuratorii este factorul cel mai important, in multe domenii, si este trecuta de producator sub denumirea de marja de eroare. Trebuie sa alegi un produs care are acest factor cat mai mic (0,01 mm avand o precizie mult mai buna decat 0,05 mm). Asadar, vei cauta un produs cu o marja cat mai mica.

De asemenea, in functie de munca pe care o prestezi, vei alege si modelul de subler. Acestea pot fi specializate: pentru a masura diametrul interior sau exterior, lungimi interioare sau exterioare, adancimi, au un design special, precizie mare; sau universale – au o marja de eroare mai mare decat cele specializate, dar se pot folosi pentru diferite tipuri de masuratori.

Ai grija si la dimensiunea maxima pe care o poate masura. Daca lucrezi cu piese mici poti sa alegi un subler cu limita de masurare de 150 mm, pentru obiecte mai mari vei opta pentru un aparat cu limita maxima de 300 mm sau mai mult.

Desi la noi se lucreaza cu unitatea de masura metrica, daca lucrezi cu piese ce le importi din afara si au trecute dimensiunile in inch, atunci alege un aparat ce poate face conversia (din mm in inch si invers) pentru a nu pierde din exactitate, atunci cand transformi, prin rotunjire.

Cel mai bine este sa alegi un subler digital cu ecran mare, cu cifre lizibile, mai ales daca ai probleme cu vederea. Daca nu lucrezi tot timpul in atelierul tau, si te mai si deplasezi, atunci e bine sa optezi pentru o functie de iluminare a ecranului, pentru ca nu poti sti in ce conditii va trebui sa faci masuratorile.

La achizitie, poti sa primesti bonus una sau doua baterii, care te scutesc de un drum si de o alta cheltuiala, precum si o cutie speciala in care sa depozitezi si sa transporti sublerul. Fiind un aparat de precizie ai nevoie de protectie pentru a nu il decalibra.

La final, nu-ti ramane decat sa identifici produsul potrivit, si, pentru a te ajuta, iti voi prezenta cateva modele pentru a putea alege un subler digital (ieftin), la un pret bun si care sa te ajute in munca ta.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Non Brand 702 

 

Este un subler digital, dedicat pentru masurarea diametrelor, adancimii si interiorului. Il poti folosi cu succes daca lucrezi cu piese mici, avand un interval de masurare intre 150 mm si 0,01 mm. Marja de eroare este de 0,02 pentru valori cuprinse intre 0 si 100 mm si de 0,03 pentru valori cuprinse intre 100 si 150 mm.

Ecranul este LCD, avand cifrele mari si lizibile. Are butoanele situate la indemana, pentru a fi usor de accesat, si ai posibilitatea de a reseta valoarea afisata, de a calibra aparatul si de a-l inchide sau deschide. De asemenea, ai un buton pentru a comuta pe masuratori in mm sau in inch, in functie de cum ai nevoie.

Functioneaza cu o baterie de 1,55V model LR44 care este inclusa in pret. Sublerul este confectionat din inox, asa ca este rezistent si robust. Pentru a putea sa il depozitezi si sa il transporti in siguranta, la achizitie primesti si o cutie din plastic speciala.

 

 

 

Yato YT-7201 

 

Yato iti propune un subler digital util pentru masurarea grosimilor si interior, cu precizie buna si recomandat pentru piese mici. Intervalul in care poti efectua masuratori de precizie cu acest aparat este 0 – 150 mm. Marja de eroare este diferita pe anumite intervale, si anume: 0,02 mm pentru intervalul 0 – 100 mm si 0,03 mm pentru intervalul 100 – 150 mm.

Este confectionat in totalitate din metal, fiind robust si rezistent. Ecranul, de tip LCD, este cu cifre mari, usor de citit si are in partea inferioara trei butoane usor de accesat, pentru a putea comuta din inch in mm si invers, daca ai nevoie; pentru inchis-deschis si pentru a reseta valorile. De asemenea, ai butoane – sub forma de rotita – pentru fixarea piesei de masurat.

Kit-ul de achizitie cuprinde si o cutie din plastic, special conceputa pentru a depozita si a transporta aparatul in bune conditii. Pentru a functiona are nevoie de o baterie de 1,55V de tip SR44.

 

 

 

ATL APT-AG552C 

 

Daca vrei un subler digital, ieftin si bun, pentru a face masuratori de precizie pentru distante, lungimi, grosimi, atunci e bine sa arunci o privire asupra acestui produs pentru ca e posibil sa fie ceea ce ai nevoie. Poti face atat masuratori in mm, cat si in inch, daca munca pe care o prestezi foloseste si acest sistem de masurare.

Intervalul in care poti afla distantele este de 0 – 150 mm, iar marja de eroare este de 0,02 pentru intervalul 0 – 100 mm si 0,03 pentru intervalul 100 – 150 mm. Ecranul este mare, lizibil si are butoanele pozitionate astfel: doua in partea inferioara (pentru resetare si butonul on-off) si unul in partea superioara (pentru comutarea din inch in mm sau invers). Pentru a fi reperate usor butoanele au culori diferite.

Foloseste o baterie de 1,55V de tip LR44, iar la achizitie primesti doua bucati gratuit. Sublerul este confectionat din plastic dur, rezistent, cu scala metalica.

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status