Cel mai bun subler de anvelope

 

Cum aleg cele mai bune sublere de anvelope

 

Ghidul cumparatorului

Sublerele pentru masurarea uzurii anvelopelor sunt proiectate special pentru a lua masuratori la striatiile cauciucurilor de masina, astfel determinandu-se cat de mult din stratul de cauciuc a fost ras prin uzura. Modelele de pe piata sunt destul de asemanatoare – iata cum sa le analizati cat mai bine:

 

 

Orice subler de anvelope, la un pret bun, va fi destul de redus in ceea ce priveste adancimea maxima pe care o poate inregistra, comparativ cu alte tipuri de astfel de instrumente. De regula, pe piata nu veti gasi modele ce trec de 30 de milimetri, intrucat rareori veti lucra cu astfel de dimensiuni cand determinati uzura anvelopelor.

Multe sublere se opresc la 24 de milimetri, insa puteti gasi si modele care merg pana la 28 milimetri, cum este cazul lui Sealey Scule0539.

Pe langa adancimea maxima masurabila, este bine ca sublerele pe care le cumparati sa ofere si posibilitatea convertirii unitatilor de masura intre cele doua scari utilizate in lume – milimetri si toli (inch). Astfel, veti pute opera cu precizie in orice situatie.

Reglarea la zero este alta functie utila, care calibreaza precizia sublerului. Totodata, la unele modele se va specifica si o gama de temperaturi de utilizare: JBM JB-53042 mentioneaza ca poate fi folosit cu precizie cand sunt intre zero si 40 de grade Celsius in mediul exterior.

Verifica si daca produsele au alimentare inlusa. Exista suficiente pareri despre cele mai bune sublere de anvelope care spun ca nevoia de a cauta si cumpara baterii separate este un obstacol ce trebuie evitat, de dragul economisirii timpului.

Din acest motiv, vom mentiona in partea a doua a ghidului care modele sunt livrate cu baterii incluse si care nu. De asemenea, vom mentiona si ce tipuri de baterii necesita sublerele care nu sunt incluse cu asa ceva in pachet.

Asadar, sa trecem la treaba: prezentam mai jos cateva din cele mai bine vandute si mai fiabile sublere de anvelope, fiecare acompaniat de linkul prin care va puteti plasa o comanda sigura, direct la site-urile care comercializeaza astfel de unelte:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Sealey Scule0539 

 

Intreband in mai multe locuri care sunt cele mai bine cotate sublere de anvelope, un mare numar de surse ne-au indreptat catre acest model de la Sealey, care este precis, simplu, dar si construit destul de solid.

Cu ajutorul sau, puteti masura cu mare usurinta gradul de uzura, obiectul fiind util chiar si in evaluarea anvelopelor destul de noi. Acest fapt este explicat prin amplitudinea mare de masuratori a sa, de la zero la 28 de milimetri, printre cele mai mari de pe piata.

Cu cat aceasta amplitudine este mai mare, cu atat obiectul va fi mai eficient in cazul anvelopelor utilizate foarte putin, cu toate striatiile aproape ca noi. In materie de functii, ofera convertirea din toli in milimetri, potrivire la zero pentru recalibrarea sublerului si butonul de oprire si pornire. Pachetul de livrare include bateriile necesare punerii sale in functiune, de tip LR44.

 

 

 

 

 

TECHNO PRO BG-1941 

 

Cu o precizie de doua zecimale de milimetri, instrumentul pe care il prezentam aici nu se lasa mai prejos fata de cele mai eficiente sublere din comert. Veti putea masura cu ajutorul sau chiar si anvelopele care nu au fost cumparate de mult timp si care, prin urmare, nu au fost uzate decat putin.

Acest fapt este explicat de amplitudinea sa mare de masurare, de la zero pana la 28 de milimetri – putine sublere ofera o amplitudine peste aceasta valoare. Necesita o singura baterie de tip LR44 de 1,5 Volti, iar partea buna este ca aceasta este inclusa in pachetul produsului de catre firma care il fabrica.

Printre altele din avantajele sale, citam functiile de reducere la zero (pentru masuratori comparative sau recalibrarea instrumentului), convertirea unitatilor de masura (din toli in milimetri) si constructia din materiale compozite, solide. De asemenea, produsul rezista foarte bine si la murdarie.

 

 

 

 

 

Victor Optimus JB-53042 

 

Cu o amplitudine maxima de masurare de la zero la 25,4 milimetri, acest subler de anvelope, ieftin si bun, nu exceleaza, insa in afara de acest aspect, ofera toate avantajele specifice produselor concurente, ce adesea vin la preturi mult mai mari.

Firma producatoare specifica ca poate fi utilizat fara probleme chiar si la temperaturi de 40 de grade, iar display-ul sau digital este usor de citit, oferind pana la doua zecimala de milimetri, ca precizie.

Utilizeaza baterii de tipul LR44 sau SR44 (in functie de catalogarea respectiva), care sunt incluse in pachet, prin urmare nu va trebui sa le cumparati separat. Ca functii, include convertirea din milimetri in toli, ca toate celelalte produse, reducerea la zero, foarte utila in masuratorile comparative, precum si obligatoriul buton de pornire si oprire.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status