Cel mai bun pistol de vopsit Yato

Am modificat articolul ultima data pe: 02.04.20

 

Cum aleg cele mai bune pistoale de vopsit Yato

 

Ghidul cumparatorului

Vrei sa schimbi aspectul camerei tale, insa mergi pe principiul “ce faci cu mana ta e sfant”? – In acest caz, aceasta operatiune va necesita fara doar si poate un pistol de vopsit Yato, la un pret bun, deoarece cu ajutorul acestuia vei termina treaba intr-un timp scurt comparativ cu uneltele clasice. De asemenea, avand un pret avantajos, nu vei risipi prea multi bani din bugetul familiei. Pentru a face o achizitie reusita citeste acest ghid.

 

 

Brandul Yato face parte din cadrul companiei Toya care a luat fiinta in 1990 in Polonia. Odata cu trecerea timpului a devenit un lider in ceea ce priveste producerea de unelete manuale si electronice. Apoi a urmat o extindere a brandului in alte parti ale Asiei si  Europei, printre care si Romania. In cadrul acestei companii sunt incluse multe marci: PowerUp, Vorel, Sthor, Flo etc.

Daca iti doresti sa amenajezi interiorul, este bine sa folosesti un pistol cu aer comprimat, acesta fiind recomandat de cele mai multe ori in vopsirea elementelor de mobilier sau al interioarelor, deoarece jetul de vopsea ofera un strat uniform si subtire. Acesta determina mai multa precizie. Pe langa vopsirea zonelor aflate in interior, dispozitivul mai poate fi utilizat si de cei care imbunatatesc aspectul caroseriilor (YT-2340, YT-2346).

Un alt aspect important este dimensiunea rezervorului. Recipientele pot avea o capacitate de 0.6l (YT-2340, YT-2341),  sau 1l (YT-2346 YT-2357).

Cele de 600ml sunt mai usor de manevrat, insa nu sunt recomandate pentru vopsitoriile auto, deoarece acestea trebuie sa proceseze multe suprafete intr-un timp scurt; de cele mai multe ori sunt potrivite pentru modificarea culorii interioarelor.

Cele de 1 l sunt mai mari si mai robuste, fiind dificil de utilizat in spatii mici. Acestea sunt cautate de cei care vopsesc autotorisme, pentru ca nu pierd foarte mult timp cu umplerea rezervorului.

In functie de densitatea vopselei, trebuie sa alegi si dimensiunea duzei, pentru a nu avea neplacerea ca amestecul nu se imprastie bine pe suprafata dorita.

De exemplu, pentru cea pe baza de apa poti folosi si o valva de pulverizare cu o dimensiune mai mica de 1 mm (YT-2357), dar pentru cele cu o vascozitate mai mare sau cea amestecata cu diversi compusi chimici se recomanda o dimensiune a duzei de peste 1.2 mm (YT-2346,YT-2341).

Daca ai un rezervor realizat din material plastic, acesta va fi mai usor, ceea ce inseamna ca vei beneficia de o manevrabilitate mai mare, insa daca il scapi jos exista riscul ca acesta sa crape (YT-2357,YT-2341).  

Recipientele din metal sunt mai robuste, au o durabilitate mai ridicata, dar poate aparea disconfort la nivelul incheieturii, in cazul unei folosirii indelungate, deoarece au o greutate mai mare (YT-2346).

In urma acestei analize, putem spune ca majoritatea parerilor despre cele mai bune pistoale de vopsit Yato sustin faptul ca un astfel de produs poate fi gasit cu usurinta si in mediul online, uneori chiar la preturi mai mici comparativ cu magazinele clasice de specialitate.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Yato Pistol de vopsit 600 ml

 

Acest dispozitiv este util, daca esti in cautarea unui produs care sa iti usureze munca, atunci cand te hotarasti sa iti infrumusetezi locuinta, deoarece este mai simplu de folosit comparativ cu dispozitivele clasice pentru vopsit. Avand un recipient de stocare cu un volum de 600ml, este preferat de care persoanele care realizeaza diverse activitati in interiorul locuintei, deoarece ofera o manevrabilitate sporita chiar si in spatii inguste.

Datoritei duzei, cu o dimensiune de 1.5 mm, acest produs poate fi utilizat pentru o gama variata de vopseluri, cu un nivel al vascozitati mediu sau ridicat, fara sa iti faci griji ca acestea nu se vor dispersa uniform pe suprafata pe care o colorezi.

Rezervorul este realizat din plastic, ceea ce inseamana ca nu vei resimti dureri la încheietura mainii in cazul unei utilizari indelungate. In ceea ce priveste pozitionarea acestuia, putem spune ca se afla in parte de sus a dispozitivului, acest lucru fiind usor incomod, deoarece reduce vizibilitatea suprafetei de lucru.

 

 

 

 

 

Yato YT-2346

 

Daca te gandesti sa iti deschizi o afacere in domeniul vopsirii caroseriei, atunci acest pistol de vopsit Yato, ieftin si bun, nu trebuie sa lipseasca dintre uneltele utilizate de tine, deoarece vine la pachet cu un rezervor incapator, cu o capacitate de 1l, pentru o folosire mai indelungata fara intrerupere sau re-umplere.

Insa greutatea produsului este de 1.2 Kg, ceea ce inseamna ca vei simti un disconfort al mainii, daca il vei folosi multe ore fara pauza. Dispozitivul poate fi folosit fara probleme chiar si pentru garaje sau alte obiecte de exterior. Insa nu exista interdictie nici in ceea ce priveste folosirea in spatii interioare. Rezervorul metalic este robust si durabil, insa greutatea uneltei este mai mare, de aceea poate fi mai greu de manevrat in unele situatii.

Avand o duza de 1.8 mm, acesta poate fi folosit cu orice tip de vopsea, realizand o acoperire uniforma intr-un timp scurt. Cupa se afla in partea de jos a pistolului, ceea ce inseamna ca vei putea vedea cu usurinta chiar si cele mai mici imperfectiuni ale suprafetei vospite.

 

 

 

 

 

Yato YT-2341

 

Vopsirea caroseriilor si ale altor elemente de metal se poate realiza simplu si intr-un timp scurt datorita acestui produs care ofera o pulverizare puternica, deoarece are un consum de aer de 410 l/min si o putere de pulverizare estimata la presiunea 0.30MPa.

Recipientul are un volum de 650 ml, cantitate suficienta pentru colorarea unei camere de interior, insa nu este tocmai o alegere inteleapta, atunci cand esti zugrav sau tinichigiu, deoarece va trebui sa faci pauze dese pentru umplerea cupei. Totusi, poti colora intr-un timp scurt spatiile mici precum calorifere, tocuri de usa si de geamuri.

Avand o greutate mica (665 g), acesta are o manevrabilitate ridicata si nu va dauna sanatatii inchieieturii, in cazul unei folosiri continue. Duza de 1.5 mm permite atat folosirea vopselurilor diluate, cat si a celor care au in compozitie diverse substante chimice. Cupa este realizata din material plastic, de aceea exista posibilitatea ca aceasta sa ramana patata in urma folosirii indelungate. Fiind amplasata in partea de sus a dispozitivului, poate fi incomoda, deoarece ingreuneaza vizibilitatea.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status