Cel mai bun pistol de vopsit var lavabil

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.17

 

Cum aleg cele mai bune pistoale de vopsit var lavabil

 

Daca ai de facut renovari in casa si doresti sa folosesti un dispozitiv unic, care sa iti permita sa aplici atat varul pe perete cat si vopseaua pe tocul usii, si sa poata fi folosit peste ceva vreme chiar si la stropitul pomilor in timpul lucrarilor de primavara, ceea ce iti trebuie este un pistol de vopsit. Alegerea lui nu este neaparat usor de facut, daca nu cunosti cei mai importanti parametri de functionare, asadar consulta acest ghid concis ca sa stii ce sa ai in vedere.

pistol-de-vopsit

Principiul de functionare poate diferi: unele dintre modele functioneaza cu aer comprimat, care are rol de atomizor. Avantajul major este ca jetul e puternic si reglabil, astfel incat poti aplica varul lavabil atat pe suprafete mari cat si pe zone reduse, unde e nevoie de precizie crescuta. In cazul suprafetelor mari de vopsit, poti folosi un dispozitiv care utilizeaza direct presiunea din rezervor cu ajutorul curentului electric, dar debitul mare pulverizat nu poate fi reglat decat cu ajutorul unor instrumente suplimentare care limiteaza sau directioneaza jetul.

Puterea motorului poate varia de la 200 W pentru proiectele mici, pana la 650 W in cazul in care folosesti pistolul  din perspectiva unui profesionist. Un debit de 50 – 100 ml  / minut este suficient, el permitand in general acoperirea unui metru patrat in 2 minute, ceea ce e ideal, conform multor pareri despre cele mai bune pistoale de vopsit pentru var lavabil. Volumul rezervorului trebuie sa fie destul de mare incat sa iti permita o anumita fluenta a lucrului, dar sa nu devina dificil de carat : 500 – 800 ml reprezinta in general o medie buna.

 

Daca doresti sa afli unde gasesc pistoale de vopsit pentru var lavabil la un pret bun alti cumparatori, iti recomandam sa consulti selectia noastra de produse disponibile online. Oferta de pret e mai avantajoasa decat cea a magazinelor fizice, iar conditiile de returnare sau garantie sunt similare.

 

 

Modele recomandate in 2017

 

 

Bosch 0603207000

 

1-pistol-de-vopsit-bosch-0603207000-pfs-1000-410-wCel mai bun pistol de vopsit pentru var lavabil semiprofesional pe care il poti achizitiona la un pret accesibil este modelul Bosch 0603207000. Dimensiunile mici il fac sa fie deosebit de portabil, astfel incat e totodata si foarte usor de manevrat. Datorita tehnologiei Spray Control, vei obtine o acoperire fara egal a suprafetei vopsite : uniforma si rapida. Comutatrul rotativ Easy Select Set iti permite sa ajustezi cantitatea de vopsea in functie de zona asupra careia actionezi si de al catalea strat este aplicat. Duza speciala pentru lacuri si glazuri vor face din acest aparat un instrument multifunctional, eficient si utilizabil in mai multe moduri, nu doar pentru varuit. Alimentarea se face la reteaua de energie electrica, motorul avand o putere mare de 410 W. Rezervorul are un volum de 0.8 litri, datorita lui putand sa acoperi suprafete mari fara sa fie nevoie sa te intrerupi pentru realimentare. Greutatea de doar 2 kg, furtunul de 1.3 m si manerul soft grip reprezinta avantaje aditionale in favoarea acestei alegeri.

 

button 1

 

 

 

Wagner WallPerfect W565

 

2-wagner-wallperfect-w565Un pistol de vopsit pentru var labil ieftin si bun, dar care face parte totusi din gama produselor profesionale,e ste aparatul Wagner WallPerfect W565. Datorita tehnologiei noi a duzei, aparatul asigura o atomizare optima si o viteza crescuta de lucru. Atasamentul I-Spray reprezinta un compus inovator care asigura o acoperire omogena, inclusiv in zona marginilor si colturilor, care pana acum consumai cea mai mare cantitate de timp datorita retusurile care se efectuat cu pensula. Jetul precis iti permite sa varuiesti in apropierea ferestrelor si a tocurilor usilor, fara a le murdari. Tehnologia Click & Paint iti permite schimbarea duzelor, a materialului sau a culorilor cu o singura miscare. Rezervorul are un volum de 800 ml, suprafata acoperita fiind de 15 mp in 12 minute. Jetul este reglabil in 3 trepte, iar capacitatea de pompare poate varia intre 0 si 140 g / minut. Include o paleta de masurare a dilutiei, un atasament pentru zugravit si unul pentru vopsit.

 

button 1

 

 

 

Black&Decker HVLP200

 

3-pistol-vopsit-blackdecker-hvlp200Un alt model pe care ti-l propunem datorita caracteristicilor de utilizare extraordinar de atractive este modelul Black&Decker HVLP200. Ideal pentru indeplinirea oricaror sarcini legate de renovare, modelul se utilizeaza usor si rapid. Rezervorul de vopsea este echipat cu un capac lateral care permite umplerea si golirea rapide. Indicatorul de debit iti afiseaza cat material mai ai la dispozitie pana cand va trebui sa realimentezi. In set sunt incluse pistolul propriu-zis, recipientul pentru amestecarea vopselei si rezervorul. Puterea aparatului este de 400 W, capacitatea de pompare variind intre 0 si 120 g / minut. Astfel, capacitatea de vopsire poate fi de pana la 6 mp / 10 minute. Jetul este reglabil in 3 trepte diferite. Peria de curatare te ajuta la intretinerea de durata a aparatului. Rezervorul are un volum de 1.2 litri, unul dintre cele mai mari din aceasta gama, fluenta pe care o garanteaza fiind una superioara altor modele.

 

button 1

 

 

 

Reply here

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...