Cel mai bun pistol de vopsit Stern

Am modificat articolul ultima data pe: 29.02.20

 

Cum aleg cele mai bune pistoale de vopsit, de la Stern

 

Ghidul cumparatorului

Propunem acest mini-ghid persoanelor ce doresc sa se informeze prealabil despre cum sau unde gasesc pistol de vopsit Stern la un pret bun, incercand sa oferim si o privire de ansamblu asupra activitatilor acestui frunizor.

pistoale-de-vopsit-stern-task

Traditia companiei incepe in 1998, Stern Austria remarcandu-se in productia de unelte pentru gradinarit si bricolaj, orientate pentru a suplini doua necesitati majore: calitate functionala si preturi accesibile pentru orice consumator. Cele mai apreciate sunt trimise pe piata Europei de Est, unde dispozitivele Stern se vand ca modele hobby foarte laudate de catre utilizatorii casnici. Linia Stern Austria Performance vine cu completari in domeniul semi-profesional, recomandate ocazional pentru intrebuintare heavy duty.

Pe segmentul aici discutat identificam pistoale de vopsit electrice Stern, fie ca e vorba despre modele cu compresor si furtun de pulverizare sau variante simple, fara compresor. Din gama celor lipsite de sistem de compresie recomandam modele ca Stern SG800A sau Stern SG80C, utile in bricolaj si amenajari de amploare limitata, pentru toti utilizatorii casnici care-si zugravesc singuri locuinta sau diverse obiecte. Pentru utilizare mai frecventa, uneori semiprofesionala, se pot alege modele cu compresor, cum sunt Stern SG1000A, Stern SG700B sau Stern SG900A.

Alti doi parametri pe care trebuie sa ii consideri sunt puterea(in watti) si debitul de lucru. Modelele fara compresor ofera cel mult 400W, sunt mai economice, dar au capabilitati limitate. Se recomanda celor cu buget redus, furnizeaza debit de cel mult 800l/min(de aer) si acopera suprafete de pana la 18mp in 15min. Modelele cu compresor integrat ofera intre 500 si 800W putere, promitand si lucru mai rapid, cu un debit de 1000l/min la aer comprimat si putere de dispersie de 60-70g/min.

Anumite pareri despre cele mai bune pistoale de vopsit Stern te vor sfatui sa analizezi reglajele, presiunea de lucru si capacitatea rezervorului de vopsea, tinand cont si de vascozitatea maxima a lichidelor ce pot fi pompate.

Vom exemplifica cititorilor nostri si cateva modele populare in comertul electronic:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Stern SG1000A

 

1-stern-sg1000aCa sa identifici cel mai bun pistol de vopsit Stern cu compresor incorporat, trebuie sa te gandesti la gama celor cu putere mai mare de 400W. In acest caz, descriem un produs destinat utilizarii hobby, insa prevazut cu motor de 500W si care actioneaza cu presiune maxima de 0.2bar.

Se obtine un debit ridicat de aer, adica 1000l/min si o capacitate de pompare de 80g/min, ceea ce indica pulverizare rapida si uniforma. Se accepta orice tip de vopsea, atata timp cat se respecta indicele de vascozitate maxim, 40DIN. Alimentarea cu energie se face la priza, rezervorul cu o capacitate de 1l e facut din aluminiu si e rezistent, iar orificiul de pulverizare are 1mm diametru.

Jetul pulverizat se regleaza in diverse trepte, furtunul atasat este flexibil, iar kitul include ac de desfundare, palnie pentru analiza vascozitatii si curea pentru transport.

 

button 2

 

 

 

 

Stern SG700B

 

2-stern-sg700bModelul SG700B face parte din seria pistoalelor Stern cu compresoare de aer atasate. Se va conecta la priza si include un motor de 500W, cu ajutorul caruia aerul este comprimat la valori de presiune de 0.2bar.

Un furtun de 1.8m asigura alimentarea cu aer in rezervorul cu vopsea(700ml), iar astfel materialul va fi propulsat prin fanta de vopsire cu diametru de 2.5mm, pentru o acoperire rapida, dar uniforma a peretilor si obiectelor. Dispositivul poate functiona cu orice fel de vopsea, insa trebuie sa ai grija ca vascozitatea sa nu fie mai mare de 40DIN. O poti masura cu ajutorul unei planii speciale, inclusa in pachet.

Rezulta un debit de pompare de 80g/min, care-ti ofera posibilitatea de a acoperi in timp util suprafete destul de mari. Se livreaza cu 3 accesorii, permite ajustarea jetului de lucru si asigura chiar si vopsire in unghi.

 

button 2

 

 

 

 

Stern SG800A

 

3-stern-sg800aComparativ cu alte oferte de pe piata, acesta este un pistol de vopsit Stern ieftin si bun. Nu include compresor, dar va fi propulsat de un motor cu putere nominala de 300W, pentru a pulveriza la valori de presiune de 0.2bar orice sortiment de vopsea.

Se obtine un jet de aer cu debit de 800l/min. Datorita fantei din varf, cu diametru generos, de 2.5mm, se ajunge la o capacitate de pompare de 50g/min. Optiunea de reglaj iti asigura diverse trepte de dispersie a vopselelor, iar vascozitatea acceptata este 30DIN si se masoara fara probleme, cu ajutorul palniei din pachet.

Pana si vopsirea in unghi este posibila cu aceasta ustensila, iar acul pentru desfundarea duzei va fi de real ajutor cand vrei sa cureti eficient dispozitivul. Recomandarea este una pentru proiecte hobby, si nicidecum semi-profesionala sau profesionala, insa ca intrebuintare casnica ocazionala, piesa isi face treaba.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 4.67 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status