Cel mai bun invertor de sudura de 250A

Am modificat articolul ultima data pe: 05.06.20

 

Cum aleg cele mai bune invertoare de sudura de 250A

 

Toti cei care isi doresc sa duca la bun sfarsit sarcini de lucru mari, au nevoie de ustensile potrivite. Prin urmare, nu se pot multumi cu un invertor de sudura de tip hobby, ci, in aceste conditii, se impune alegerea unui model profesional. Producatorii pun la dispozitia ta aparate de diferite puteri, insa multi sunt de acord ca o valoare de 250A reprezinta raportul cel mai echilibrat intre performante si costuri. Iata, in continuare, ce aspecte trebuie sa verifici pentru a fi sigur ca decizi optim.

invertor-sudura-250a-task

In primul rand, merita sa te interesezi asupra diametrului maxim al electrozilor care pot fi folositi cu invertorul dorit. Ca o regula generala, acesta trebuie sa fie cat mai generos (aproximativ 4 mm), astfel incat sa poti alipi orice tip de metal si apeland la tehnici de sudare diferite. Totodata, merita sa stii ca majoritatea modelelor de 250A permit utilizarea tuturor categoriilor de electrozi: rutilici, bazici, celulozici, din inox s.a.m.d.

In al doilea rand, parametrii de lucru sunt cei care dau performantele produsului. Este vorba, pe de o parte, de consum si, pe de alta parte, de tensiunea de alimentarea. In ceea ce tine de primul aspect, cele mai multe pareri despre cele mai bune invertoare de sudura de 250A recomanda urmatoarele: pentru o utilizare rara – un aparat ce necesita intre 2,5 si 3,5kWh; pentru sarcini de lucru moderate – 6kWh; cand ai de lucru frecvent – peste 7kWh.

Cat despre tensiunea la alimentare, pentru a-l putea conecta la priza, aceasta trebuie sa fie cuprinsa intre 200 si 250V.

In al treilea rand, functiile reprezinta un criteriu asupra caruia tot mai multa lume insista. Ele au rolul de a face munca mai sigura si mai comoda, spun ei. Asadar, in cele ce urmeaza mentionam dotarile esentiale pe care trebuie sa le detina un produs: incalzire rapida, protectie termica, sistem de control al racirii, posibilitatea reglarii amperajului, dar si curea de transport.

Nu in ultimul rand, daca nu vrei sa irosesti sume importante de bani, sigur ti-ar fi util sa afli unde gasesc invertor de sudura de 250A ceilalti interesati. Ei bine, te informam ca locul cumparaturilor inteligente este Internetul.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Stayer Welding Progress 2000

 

1-stayer-welding-progressProdusul de fata este unul dintre cele mai apreciate invertoare de sudura profesionale, permitand un reglaj al amperajului intre valorile 0 si 200A. Totusi, acesta nu este singurul argument care sa dovedeasca performantele superioare ale modelului Stayer Welding Progress 2000.

Dimpotriva, se prezinta cu: un diametru maxim al electrozilor de 5 mm, ceea ce inseamna ca poti utiliza orice tipologie; un consum de 6kWh, garantand eficienta maxima in conditiile unei intrebuintari moderate; o tensiune de alimentare cuprinsa intre 200 – 250V, astfel ca il poti conecta direct la orice priza din locuinta ta.

Pe langa aceste caracteristici, se distinge printr-o protectie termica suplimentara, fapt care confera un plus de siguranta pe durata indeplinirii sarcinilor, dar si prin designul compact orientat pe portabilitate – masoara doar 15 x 38 x 27,5 cm si cantareste 6 kg. In plus, beneficiaza si de o curea pentru transport. Produsul este insotit de niste costuri usor piperate.

 

button 2

 

 

 

 

Proweld MMA 250 XI

 

2-proweld-mma-250-xiConform majoritatii opiniilor avizate, titlul de cel mai bun invertor de sudura de 250A revine modelului Proweld MMA 250XI. Acesta se recomanda, in special, prin plaja generoasa a amperajului (poate fi ajustat intre valorile 20 si 250). Totodata, se infatiseaza cu un consum de 9,5kWh si necesita o tensiune de alimentare de 220V.

Permite utilizarea oricarui tip de electrod invelit: rutilic, bazic, din inox etc. Este un produs cu un design compact, cantarind 7 kg si masurand 38,5 x 14 x 21 cm. Ba mai mult, beneficiaza de un display ce afiseaza valoarea de sudare preselectata. Acesta este dotat cu LED-uri care indica punerea sub tensiune, respectiv supraincalzirea.

In cazul in care temperatura interna depaseste limita maxima admisa, beculetul notifica acest lucru, iar aparatul se opreste pentru a se raci. Panoul contine, in plus, si un buton de pornire. Modelul se livreaza impreuna cu cateva accesorii esentiale printre care se numara si cureaua pentru transport. Pretul este accesibil.

 

button 2

 

 

 

 

Proweld MMA-250PI

 

3-proweld-mma-250piIn cazul in care iti doresti un invertor de sudura de 250A ieftin si bun, noi iti sugeram sa te opresti asupra produsului Proweld MMA-250PI. Are un domeniu de utilizare generos, intrucat permite atasarea oricarui tip de electrod invelit, ceea ce inseamna ca poti alipi materiale diverse precum: otel aliat si nealiat, inox, fonta, aluminiu, cupru.

Se infatiseaza cu o plaja de amperaj cuprinsa intre valorile 20 – 250 si cu o tensiune de alimentare de 230V. Consumul este de 9kWh, fapt care face sa fie destinat folosirii intensive. Poseda capabilitatea de a functiona la putere maxima timp de 8 minute, dupa care necesita o pauza pentru racire de doar 120 secunde.

Pe langa asta, beneficiaza de o carcasa robusta, rezistenta la conditii dure de lucru. In ceea ce priveste designul, acesta este unul compact, dat de dimensiunile reduse (39 x 12,5 x 24 cm) si de greutatea modelului (7kg). Se bucura de un pret avantajos.

 

button 2

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status