Cel mai bun hidrofor Grundfos

Am modificat articolul ultima data pe: 30.07.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune hidrofoare de la  Grundfos

 

Ghidul cumparatorului

Hidroforul are capacitatea de a furniza apa potabila, fiind util mai ales in locuintele unde accesul la o sursa este dificil, cum este cazul la majoritate caselor de la tara si nu numai. Fie ca doresti sa investesti intr-un dispozitiv fiabil si performant, fie intr-unul mai ieftin, iti recomandam produsele din gama Grundfos.

 

hidrofor-grundfos-task-1

 

Hidrofoarele producatorului in cauza sunt eficiente cand vine vorba atat de aplicatii pentru uz casnic, dar si de sisteme de spalare, unde e nevoie de ridicarea presiunii apei, precum si la instalatii agricole ori industriale.

Daca te intereseaza un aparat pentru alimentarea cu apa a casei, iti recomandam un model clasic, cu pompa si ejector, ce poate extrage apa de la 8 m adancime si o livreaza chiar si pe o distanta de 50 m. Astfel de modele sunt si cele mai performante, dar si mai scumpe, conform celor mai solide pareri despre cele mai bune hidrofoare Grundfos.

Exista si aparate mai ieftine, precum modelul MQ3-45, ce sunt, de fapt, pompe de suprafata electrice, folosite la ridicarea presiunii apei. Sunt echipate cu pompa JPBasic , cu sistem de autoamorsare, prin care apa continua sa fie absorbita din puturi, fantani, etc, chiar daca pe retea exista pierderi de absorbtie, bule de aer, de gaz sau impuritati de nisip.

Produsele se remarca printr-o calitate superioara a constructiei, avand materiale rezistente si functii ce asigura o buna performanta. Motoare dotate cu sistem de racire prin ventilatie externa, pompe confectionate din fonta sau otel, existenta unui manometru pentru reglarea presiunii, functii de protectie la lipsa de apa, dar si o functionare silentioasa sunt doar cateva dintre aspectele care indica durata de viata lunga a produselor.

Pentru a afla unde gasesc hidrofor Grundfos, la un pret bun, cumparatorii care urmaresc o investitie accesibila, intra pe Internet. In multitudinea de oferte si reduceri, sigur vei gasi un produs avantajos.

 

 

Model recomandat in 2021

 

 

Grundfos JPA 4-54 PT

1-grundfos-jpa-4-54-ptAvantaje

Este un hidrofor pentru ridicarea presiunii, conceput pentru alimentarea cu apa potabila.

Are o capacitate de pompare mare, furnizand pana la 3, 12 mc/ora.

Este un hidrofor inteligent, echipat cu manometru si presostat electric.

Materialele durabile si dotarea cu pompa JPBasic indica o fiabilitate crescuta.

 

Dezavantaje

Fiind un hidrofor de suprafata, produsul nu poate extrage apa de la o adancime foarte mare. Asadar, nu il vei putea utiliza, in cazul in care vrei sa aduci lichid din puturi sau fantani mai adanci, insa, in acelasi timp, va furniza suficienta apa pentru consum alimentar si alte intrebuintari domestice.

 

button 5

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Acest hidrofor Grundfos JPA 4-54 PT vine in ajutorul persoanelor care nu au locuinta racordata la reteaua nationala de apa. Este util, in special, celor care doresc sa furnizeze apa potabila pentru gospodarie, insa, multumita capacitatii mari de pompare, dispozitivul se preteaza si la udarea gradinilor, la indeletniciri industriale, etc.

 

Cele mai bune hidrofoare vor oferi o cantitate suficienta de apa pentru a asigura necesarul zilnic de consum. Produsul de fata atinge un debit maxim de la 3, 12 mc/ora, la o presiune de lucru de 6 bari, iar apa e pompata pana la o inaltime de 50 m, indicand un bun randament. Rezervorul e orizontal si are o capacitate de 20 l, iar datorita faptului ca e echipat cu membrana de butil, lichidul potabil va fi ferit de impuritatile de pe peretii vasului de expansiune.

 

Pentru o buna functionare, un manometru si un presostat sunt esentiale, iar Grundfos JPA 4-54 PT este un hidrofor inteligent, la un pret bun, care dispune de ambele dotari. Cu ajutorul manometrului, vei sti in permanenta care e nivelul presiunii din instalatie, iar presostatul, care functioneaza automat, va controla pornire si oprirea pompei, in cazul in care apar fluctuatii de tensiune, se inregistreaza bule in apa sau temperaturi prea mari.

 

E suficienta o singura privire asupra modelului, pentru a intelege ca vei face o investitie de lunga durata. Corpul pompei este turnat in fonta, fiind rezistenta la contactul cu apa, inelele de uzura sunt din inox, iar rotorul, difuzorul, tubul pentru venturi si aparatoarele de nisip sunt confectionate din tehnopolimer. De asemenea, motorul este de tip asincron, fiind inchis si avand un sistem de ventilatie ce-i asigura racirea. Mai mult decat atat, electropompa JPBasic functioneaza chiar daca in apa apar bule de aer, de gaz sau impuritati, precum nisipul.

 

Concluzie

Cei care isi doresc un hidrofor Grundfos, ieftin si bun, vor face o achizitie foarte inteleapta cumparand acest model. Nu doar ca vei asigura casa cu suficienta apa potabila, pe care o poti utiliza la toate indeletnicirile domestice si nu doar atat, insa consumul nici nu va fi contorizat, iar acest lucru il vei resimti la factura lunara.

button 6

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status