Cel mai bun hidrofor electronic

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Cum aleg cele mai bune hidrofoare electronice

 

Ghidul cumparatorului

Sa ingrijesti o gradina poate fi o munca placuta si anevoioasa in acelasi timp, mai ales cand udarea acesteia e ingreunata de lipsa unei surse suficiente de apa.

Aici intervine hidroforul cu pompa de presiune electronica, al carui rol este acela de a furniza, constant, o cantitate de lichid  pentru irigarea suprafetei de teren.

 

hidrofor-electronic-task

 

Inainte de a incepe sa cauti unde gasesc hidrofor electronic, la un pret bun, alti gospodari, este bine sa analizezi dimensiunile gradinii tale, precum si distanta pana la putul care va furniza apa. In functie de acestea, te vei putea hotari apoi care sunt parametrii de lucru pe care vrei sa-i respecte aparatul.

Vorbim aici de puterea acestuia, de presiunea de lucru, exprimata in bari, precum si de debitul de apa extras. De regula, cu cat e mai puternic si va avea un debit mai mare, cu atat va uda mai rapid. Trebuie spus ca aceste produse sunt hidrofoare de suprafata, care extrag lichidul de la adancimi reduse, de cel mult 8 m.

Daca ai un teren mai larg, vei dori ca si inaltimea de livrare sa fie crescuta, de minimum 40 – 50 m. In acelasi timp, daca vei avea nevoie sa muti dispozitivul in mai multe puncte de irigatie, cauta un model mobil, care sa fie prevazut cu maner de transport.

Intrucat riscul ca pompa sa colecteze buruieni sau alte depuneri e mare, afectiune care creeaza probleme de aspiratie, cele mai multe pareri despre cele mai bune hidrofoare electronice sfatuiesc in privinta alegerii unui model cu functie de auto-diagnosticare.

Presostatul pentru hidrofor electronic va opri automat pompa, daca ramane fara apa, crescandu-i decisiv durata de viata.

Esti nerabdator sa faci o investitie? Vei gasi cele mai bune preturi pe Internet, magazinele online dispunand de o gama mult mai variata de produse si oferind si numeroase reduceri, precum si transport gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Gardena Premium 6000 / 6 E

 

1-gardena-premium-6000-6-eIata un produs care merita de departe titlul de cel mai bun hidrofor electronic Gardena. E suficienta o singura privire asupra caracteristicilor tehnice ale aparatului, pentru a fi de acord cu noi. In primul rand, acesta are o putere ridicata, de 1300W, atingand un debit maxim de pompare de 6000 l/h, in timp ce presiunea interioara este de 5,5 bar.

E conceput pentru a oferi un randament crescut, putand aspira apa de la o adancime maxima de 8 m, in timp ce inaltimea extrema de ridicare e de 55 m. Observam, deci, ca este un dispozitiv destinat intrebuintarilor profesionale, fiind ideal pentru orice persoana care se ocupa cu agricultura. Eficienta cu care extrage apa se datoreaza si celor 5 turbine.

E echipat cu sistem de diagnosticare, care intervine in cazul in care apar scurgeri in rezervoare ori sunt probleme de aspiratie. Defectiunea va fi semnalata printr-o lumina intermitenta cu LED, care clipeste pe frecvente distincte, in functie de problema.

 

button 2

 

 

 

 

Gardena Comfort 5000 / 5 E

 

2-gardena-comfort-5000-5-eAcest produs este recomandat in special persoanelor care doresc sa cumpere un hidrofor cu dispozitiv electronic si urmaresc cel mai bun raport calitate – pret.

Pompa de presiune de la Gardena poate fi folosita atat stationar, cat si mobil, intrucat incorporeaza un maner de transport ergonomic. Va putea fi utilizata atat pentru ingrijirea gazoanelor, dar si a gradinilor cultivate.

Consuma o putere ridicata, de 1300W, exercita o presiune maxima de 5 bari, iar debitul de pompare este de 5000l/h. Asadar, va lucra rapid si eficient, asigurand surplusul necesar de apa pentru terenuri de marimi extinse. Adancimea maxima de aspirare e de 8 m, iar cea de livrare este de 50 m. Are o lungime a cablului de 1,5, iar unul dintre aspectele pozitive ale acestui aparat tine si de confortul in utilizare, fiind un dispozitiv silentios, care nu te va deranja, in cazul in care este tinut foarte aproape de casa.

 

button 2

 

 

 

 

Gardena Clasic 3500 / 4 E

 

3-gardena-clasic-3500-4-eIata un hidrofor electronic, ieftin si bun, de care se vor bucura, in special, cumparatorii care doresc sa nu investeasca foarte mult intr-un astfel de aparat.

Dispozitivul are o putere de consum de 800W, o presiune de 4 bar si este capabil sa furnizeze un debit de 3500l/h, dand un randament foarte bun, mai ales cand vine vorba de udarea gazoanelor si gradinilor de dimensiuni medii.

Fiind un hidrofor de suprafata, va putea aspira apa de la o adancime de cel mult 8 m, iar aceasta va fi ridicata la o inaltime de 40 m, putand atinge suprafete extinse. Totodata, incorporeaza o turbina cu jet, ceea ce creste gradul de eficienta. Precum celelalte produse Gardena, si acesta beneficiaza de functie de diagnosticare, usor de utilizat si foarte utila cand vine vorba de asigurarea unei functionari optime a aparatului. Este silentios, are un cablu de alimentare lung de 1,5 m, o greutate de doar 8,1 kg, precum si dimensiuni de 44 x 20 x 30 cm.

 

button 2

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status