Cel mai bun generator medical de ozon

Am modificat articolul ultima data pe: 30.10.20

 

Cum aleg cele mai bune generatoare medicale de ozon

 

Petrecem mult timp in poluare, aer inchis, si medii cu mult praf, si am ajuns sa acceptam aceasta realitate, mai ales in mediile urbane. Multi persoane insa, cauta sa contracareze aceste probleme care pot afecta sanatatea si confortul. Printre solutiile disponibile se afla aceste dispozitive ingenioase, generatoarele de ozon, a caror popularitate este in crestere.

Daca doriti unul pentru propriul camin sau pentru mediul in care lucrati, exista cateva aspecte care trebuie luate in considerare la alegerea produsului potrivit, dupa cum veti citi in randurile ce urmeaza:

 

 

Principiul de utilizare al tuturor modelelor este urmatorul: incaperea trebuie evacuata cat se pune dispozitivul in functiune (sa spunem ca acesta este setat sa elibereze ozon timp de 30 de minute). Moleculele gazului vor neutraliza mirosurile neplacute, vor ucide bacteriile si microbii, iar dupa ce au trecut inca 30 de minute dupa terminarea timpului, se poate intra in camera (daca este setat pentru 30 de minute, veti intra dupa o ora).

Timpii pot varia de la model la model, deci cititi instrunctiunile, pentru a utiliza produsul intr-un mod sigur. Dupa acest timp, ozonul, care are 3 molecule de oxigen, se va transforma in oxigen simplu, si mediul va fi sigur, curat, dezinfectat si placut la miros.

Mai intai, cand cautati un generator de ozon, medical, la un pret bun, hotarati-va asupra locului in care doriti sa il utilizati. Exista modele pentru casa, de puteri si capacitati mici, si modele mai puternice, pentru incaperi foarte mari. Unele produse se pot regla si pentru a purifica aerul din masina.

Evident, modelele pentru casa si masina vor avea o capacitate mai mica decat cele pentru sali de sport sau hale incapatoare. Exista produse cu puteri de la 40 (bune pentru camere de 30 metri patrat) la peste 200 de wati (pentru sali de peste 150 mp) pe piata, fiecare cu functiile si specificatiile sale.  

Daca tot vorbim de functii, fiecare model include un timer (cronometru) care seteaza durata in care va emana gazul respectiv. In functie de incapere, il puteti programa so opereze pentru 5 pana la 120 de minute.

Exista si produse care va permit sa setati concentratia de ozon, de exemplu intre 7 si 14 grame pe ora, cum este la modelul Chrome-14.000.  

Alte dispozitive, precum Home-360 de la HE, ofera display-uri cu cristale lichide, telecomanda si operare silentioasa, fiind gandite pentru a fi folosite la domiciliul dumneavoastra. Pe langa eliberarea gazului respectiv, astfel de modele elimina si praful prin intermediul unui filtru de particule sau folosesc filtre cu lumina ultravioleta pentru distrugerea bacteriilor.

Prin urmare, multe pareri despre cele mai bune generatoare de ozon medicale spun ca exista ceva pentru fiecare mediu in care aveti nevoie de aer curat si dezinfectare rapida. Pentru a va ajuta in alegerea dumneavoastra, va vom descrie si cateva dispozitive de pe piata, iar daca va place vreunul, linkurile de comandare va stau la dispozitie:

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

HE Chrome-14000 

 

Pentru nevoile profesioniste de improspatare a aerului, modelul Chrome-14000 este potrivit, printre circumstantele in care poate fi folosit enumerandu-se salile de fitness, vestiarele, cabinetele medicale, unitatile de prelucrare a alimentelor, sau hotelurile si pensiunile.

Nivelul de ozon emanat este reglabil intre 7 si 14 grame pe ora, pentru a accelera timpul necesar reimprospatarii aerului din incinta in care aparatul este amplasat. Poate fi setat sa opereze intre 5 si 120 de minute, in functie de nevoi, iar dupa trecerea acestei perioade, va trebui sa mai asteptati 30 de minute pentru a putea utiliza incaperea. Este un model puternic-mediu, data fiind puterea sa de 180 W. Include si o siguranta fuzibila, prin urmare este protejat impotriva puseurilor de voltaj.

Este solid, fabricat din inox, dar mic si discret (dimensiunile sunt de 166 x 225 x 278 milimetri, iar greutatea de doar 3.75 kg). Prin posibilitatile multiple de reglare, este unul din cele mai eficiente generatoare de ozon de pe piata.

 

 

 

HE Blue-7000 

 

HE Blue-7000 este un generator de ozon, medical, ieftin si bun, care se poate folosi atat in casa, cat si intr-o mare varietate de alte spatii. De la cabinete medicale si veterinare, la sali de fitness, si de la abatoare la hoteluri, acest model va improspata aerul rapid si eficient.

Poate fi folosit cu incredere si in masina dumneavoastra personala, daca setati timerul sau la minim. Capacitatea de generare de ozon este de reglabila intre 3,5 – 7 grame pe ora, suficienta pentru spatiile mici si medii. In ceea ce priveste reincarcarea, odata ce nu mai simtiti mirosul specific al acestui gaz dupa utilizarea produsului, va trebui sa schimbati placa de ozon (dureaza circa 1000 de ore pana placa se goleste).

Orientativ, pentru un spatiu de 15-20 metri patrati, veti putea seta timer-ul la 30 de minute, iar dupa 60 de minute de la pornire (30 pt operare + 30 pt asteptare) puteti intra in camera.

 

 

 

HE Home-360 

 

Daca multe generatoare de ozon au un aspect metalic, industrial, acest model se adreseaza utilizarii in special in resedinte, carcasa de plastic si display-ul albastru cu cristale lichide oferindu-i un aspect elegant. Este echipat si cu o telecomanda, deci veti putea sa il porniti de la distanta.

Pe langa emiterea de ozon, contine si un filtru HEPA impotriva particulelor, precum si un filtru cu carbuni activi si unul cu lumina ultravioleta. Toate aceste trei filtre sunt folosite pentru a elimina praful, moleculele de miros, si, respectiv, bacteriile din aer. Emite si ioni negativi, pentru a rezulta un aer relaxant, de munte, in incaperea unde opereaza.

Poate fi setat la 30, 60 si 120 de minute, timp in care efectueaza diversele procese pentru reimprospatarea spatiului in care locuiti. Lucreaza silentios, are si picioare anti-alunecare care protejeaza si impotriva zgarierii parchetului, iar ca putere, aceasta este de doar 40 W, deci nu veti simti o diferenta mare la factura de curent dupa folosirea sa.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status