n n
n
n
▷ Generatoare de ozon ieftine. Analiza comparativa

Cel mai bun generator de ozon ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 22.11.19

 

Cele mai bune generatoare de ozon ieftine

 

In ceea ce priveste calitatea mediului in care ne desfasuram activitatile zilnice, se pot spune multe despre efectele nocive ale aerului inchis si al substantelor poluante aproape omniprezente in spatiul urban. Pentru a contracara expunerea la astfel de factori daunatori sanatatii dumneavoastra, generatoarele de ozon au devenit un mijloc din ce in ce mai raspandit pentru purificarea aerului.

In acest ghid Clovis, vi se vor oferi indicatii importante de luat in considerare la alegera unui astfel de produs:Primul factor pe care trebuie sa il luati in seama cand cautati un generator de ozon, ieftin, la un pret bun, este spatiul in care doriti sa il utilizati.

Exista produse de capacitate mare, destinate halelor, depozitelor, garajelor, atelierelor, ori salilor sport, dar si unele de puteri mai mici, pentru a putea fi folosite cu usurinta acasa, ori chiar si pentru a putea purifica aerul in masina ori rulota.

Totodata, mai exista si produse de nisa, precum Cool-20 , potrivit spatiilor de dimensiunile debaralelor, dulapurilor si frigiderului dumneavoastra.

Este important sa stiti ca aproape toate generatoarele sunt reglabile in ceea ce priveste timpul de operare si dozajul. Astfel, daca veti opta pentru unul de mare capacitate, ii veti putea doza emanarea de ozon pentru spatii mai mici. In schimb, este cam greu sa puteti sa reglati un model mai slab pentru a purifica incaperi vaste, caci nu va fi eficient sa lasati dispozitivul sa opereze jumatate de zi, cand toata operatiunea ar putea fi efectuata in 30 de minute de catre un produs mai puternic.

Asa cum am spus, un alt element care element reglabil este doza de ozon, exprimata in grame pe ora. Este important sa luati in considerare ca acest gaz este nociv, prin urmare toate modelele specifica in instructiuni ca, dupa ce s-a terminat perioada de emanare, va trebui sa mai asteptati cel putin 30 de minute inainte sa intrati in camera, pentru ca ozonul sa se transforme in oxigen obisnuit.

Astfel, pentru a preveni orice risc, cautati un generator potrivit spatiului de folosire. De exemplu, puteti opta pentru un produs de 3,5 grame pe ora daca aveti incaperi de genul apartamentelor, pe cand generatoarele de capacitate mai mare (7 g/ora) vor fi mai adecvate halelor sau salilor de sport. Exista si modele la care puteti regla cantitatea de ozon generata (precum HE Blue 7000), pentru a se preta conditiilor cat mai diverse de utilizare.

Puteti gasi foarte multe pareri despre generatoare de ozon, ieftine, care va recomanda un produs sau altul. Pentru a va usura alegerea, ghidul nostru Clovis include si cateva prezentari detaliate ale unor dispozitive comandabile online, pe care le puteti achizitiona usor, folosind linkurile de mai jos:

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

HE Blue 7000

 

Pentru spatii medii si mici, HE Blue-7000 va fi unul din cele mai bune decizie de purificat aerul acasa sau la locul de munca. In functie de durata la care il potriviti sa opereze, veti putea reimprospata aerul din incaperi intre sub 10 mp (precum masina familiei) si mai mult de 200 de metri patrati (de exemplu, o casa 6 camere mari), rezultatul fiind un mediu aerisit, fara mirosuri, si redus in agenti patogeni, acarieni si praf.

Ca setari, puteti controla durata in care acesta opereaza (intre 5 minute si 2 ore), precum si cantitatea de ozon eliberata pe ora (intre 3,5 si 7 grame pe ora, in functie de suprafata si de timpul de care dispuneti ca sa purificati aerul).

Pentru a oferi un exemplu, daca aveti o camera de 20 mp, puteti seta cronometrul la 30 de minute pe 3,5 grame ozon/h, si dupa 60 de minute veti putea utiliza camera din nou. Dupa circa zece mii de ore de operare, placa de ozon va trebui schimbata cu una noua.

 

 

 

HE Black 3500

 

Modelul HE Black 3500 este unul din cele mai potrivite generatoare de ozon pentru nevoile de acasa, dar si pentru locul de munca. Capacitatea sa este recomandata pentru spatii precum masina personala, camera in care locuiti, ori spatii de afaceri, de dimensiuni mici.

Producatorul specifica suprafetele de 16-20 metri patrati ca fiind optime pentru acest dispozitiv. Aparatul emite 3,5 grame de ozon generate pe ora, si poate purifica aerul dintr-o astfel de incapere in circa 30-40 de minute. Ca si in cazul tuturor celorlalte generatoare de ozon, va trebui sa mai asteptati inca 30 de minute inainte sa utilizati camera.

Cronometrul se poate regla de la cinci minute la doua ore, iar cantitatea de grame de gaz pe ora emisa este fixa (3,5 g/h). Dupa circa o mie de ore de utilizare, cand mirosul specifica al emisiilor de ozon nu se mai simte, va trebui sa schimbati placa cu una noua.

 

 

 

GUMAX COOL-2

 

In timp ce multe modele de generatoare de ozon sunt destinate incaperilor in care locuiti ori in care va desfasurati activitatile in timpul orelor de munca, dispozitivul COOL-20 este axat exclusiv pe spatii de dimensiuni foarte mici, precum frigiderele, dulapurile de pantofi, sau alte incinte in care se aduna mirosuri neplacute.

Practicalitatea sa este unul din punctele forte: nu necesita conectare la reteaua de electricitate, intrucat utilizeaza patru baterii de tip C, incluse in pachetul produsului. Programul cu care acest generator de ozon, ieftin si bun, opereaza este urmatorul: mai intai, va emite moleculele de gaz timp de 30 de minute, dupa care va trece la un program ciclic, generand ozon timp de cinci minute la fiecare doua ore.

Aparatul nu necesita supraveghere, iar cand ledul sau emite o lumina rosie, inseamna ca bateriile s-au terminat si va trebui sa le schimbati. Teoretic, acest lucru se va intampla dupa circa doua luni de utilizare. Daca urmati indeaproapte indicatiile produsului, veti beneficia de un spatiu fara mirosuri si bacterii in frigiderul ori dulapul dumneavoastra timp indelungat.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status