Cel mai bun generator de curent Honda

Am modificat articolul ultima data pe: 18.09.20

 

Cum aleg cele mai bune generatoare de curent Honda

 

Un generator de curent poate fi o investitie obligatorie pentru unii utilizatori. Fie ca e vorba despre o casa de vacanta intr-un colt de natura care inca nu a fost racordat la energie electrica, fie ca e o zona in care variatiile de tensiune ti-au stricat destule piese electrice, sau in care exista pene de curent frecvente si indelungate, sau ca ai un echipament mare consumator de tensiune, solutia unui generator este uneori singura posibila.

Daca doresti o piesa de calitate, de cele mai multe ori alegerea trebuie sa inceapa cu brandul. Si de data asta iti recomandam un echipament Honda, cel mai mare producator de motociclete din anul 1959.

Cu o productie de peste 14 miloane de motoare cu combustie interna pe an, Honda ocupa unul dintre locurile fruntase la nivel mondial pe sectorul de productie de echipamente electrice, calitatea brandului fiind unanim recunoscuta.

Daca esti in cautare de pareri despre cele mai bune generatoare de curent Honda, trebuie intai sa stabilesti foarte clar scopul in care urmeaza sa folosesti aparatul. Unele piese sunt concepute pentru uz casnic ; altele pentru uz ocazional, in excursiile cu cortul, de exemplu.

In sfarsit, exista piesele industriale. Diferenta esentiala intre ele este legata de puterea motorului si de tensiunea oferita. O piesa mic, portabila, are o putere de pana la 2200W ; una medie, care poate sustine nevoile unei locuinte, are pana la 500W, iar piesele de us industrial pot avea valori mult mai mari.

Tensiunea oferita diferentiaza piesele intre cele de 230V, furnizoare de curent monofazat, si cele de uz intensiv, de exemplu piese industriale de 400V trifazate.

Combustibilul folosit poate fi reprezentat de benzina sau motorina. Piesele Diesel sunt in general cele de capacitate mai mare. Costurile de exploatare sunt mai mici decat in cazul echipamentelor similare pe benzina, dar gradul de uzura este considerat mai mare de catre unii.

Daca te intrebi de asemenea unde gasesc generator de curent Diesel, la un pret bun, alti cumparatori, iti propunem cateva produse din aceasta gama, disponibile la preturi extrem de competitive in magazinele on-line.

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Honda EU 30i S 

 

Cel mai bun generator de curent Honda pe care ti-l propunem in cazul in care doresti sa alimentezi o locuinta este produsul Honda EU 30i S. Este vorba despre o piesa monofazata alimentata pe baza de benzina, preferata de multi utilizator care vor s isi protejeze aparatele de fluctuatiile de tensiune care le-ar putea deteriora.

Puterea continua a piesei este de 2800W, tensiunea nominala oferita fiind de 230V. Rezervorul are o capacitate de 13 litri, iar consumul la putere maxima este de 1.8 litri pe ora. Datorita functiei eco, turatia motorului este reglata automat in asa fel incat consumul de carburant sa fie optimizat, pentru o autonomie maxima.

Aparatul este extrem de silentios, avand un nivel de zgomot mai mic de 51 dB. Cele doua iesiri de 12V pot fi folosite pentru alimentarea bateriilor, calculatoarelor, televizoarelor sau a echipamentelor medicale sau de radiotransmisie. Poate fi folosit in camping, la cabane de vanatoare sau de catre profesionisti in operatiuni de salvare.

 

button 2

 

 

 

 

Honda ECT 7000 

 

Un generator de curent Honda ieftin si bun, de uz profesional, este modelul Honda ECT 7000. Este vorba despre o piesa alimentata pe benzina ce ofera tensiune trifazica si monofazica. Puterea maxima trifazica este de 7kVA, iar cea monofazica este de 4 kWA. Pornirea se face manual, cu sfoara, de aceea e bine sa ai ceva antrenament cu acest gen de echipament.

Puterea maxima oferita este de 5600W, rezervorul avand o capacitate de 6.1 litri, iar consumul mediu de combustibil fiind de 2.7 litri/ora. Motorul este unul cu emisie redus de noxe, nivelul de zgomot fiind destul de semnificativ, de 100 dB.

Datorita cadrului complet inchis, motorul este protejat inclusiv daca este necesara transportarea piesei dintr-o locatie in alta. Filtrul de aer are o capacitate marita, iar sistemul Oil Alert protejeaza piesa oprind automat motorul daca uleiul este in cantitate insuficienta. Prezinta doi conectori de iesire, pentru alimentarea echipamentelor electrice in functie de necesitati.

 

button 2

 

 

 

 

Honda EU 20i 

 

O alta varianta de produs de capacitate mica, potrivit pentru utilizatorii ocazionali, este Honda EU 20i. Este vorba despre o piesa de 1600W, alimentata cu benzina, sursa de curent monofazat de 2 kVA. Pornirea se face manual, la sfoara, insa particularitatile motorului o fac usoara in orice conditii de temperatura.

Cele doua iesiri de 12V permit alimentarea echipamentelor electrice pe care ai nevoie sa le folosesti. Tensiunea oferita este controlata prin intermediul unui invertor de calitate, care asigura stabilitatea acesteia. Motorul are o putere de 3.5 CP, fiind insotit de un rezervor cu o capacitate de 4.1 litri, care ii confera o autonomie de pana la 10 ore, in functie de solicitarile la care este supus.

Avand o greutate de doar 21 kg, il poti transporta cu masina in zona de camping. De asemenea, piesa este construita in asa fel incat sa permita cuplarea in paralel a doua piese identice, daca ai nevoie de o capacitate de lucru mai mare.

 

button 2

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status