Cel mai bun generator de curent 380V

Am modificat articolul ultima data pe: 04.08.20

 

Cum aleg cele mai bune generatoare de curent 380V

 

Penele dese de curent, care apar mai ales la sate, pot fi nu doar nocive pentru aparatele electrice din locuinte, insa te pot face si sa pierzi timp pretios, daca apar in momentul unor lucrari de renovare. Solutia este simpla, ea aparand in postura unui generator de curent. Daca locuiesti intr-o casa de dimensiuni medii-mari, un model de 380V poate fi potrivit.

Intrucat aceasta e o investitie serioasa, de lunga durata, e mai mult decat inspirat sa faci o mica documentare, inainte de a scoate banii din buzunar. In acest sens, iti punem la dispozitie cateva pareri despre cele mai bune generatoare de curent 380V.

In cazul in care vei utiliza generatorul pentru un timp indelungat, sa spunem ca ai o casa de vacanta intr-o zona izolata, pe care o vizitezi cateva saptamani pe an, atunci e indicat sa alegi un model puternic, cu motor in 4 timpi. Acesta va fi alimentat pe benzina fara plumb, iar pentru a dispune de o autonomie de functionare cat mai ridicata, e recomandat un rezervor pentru carburant cu o capacitate mai mare.

In cazul in care il vei utiliza zilnic, pentru alimentarea aparatelor electrocasnice din casa, vei dori o autonomie de 10-12 ore. Daca nevoile tale sunt mai extinse, nu-ti ramane decat sa cumperi un generator pe diesel, care e mai scump, insa care poate lucra non-stop.

Avand in vedere tensiunea oferita, putem vorbi de un generator trifazat. Acesta alimenteaza atat dispozitive monofazate, care functioneaza la 230V (electrocasnice, de exemplu), dar si unii consumatori trifazati (400V), precum consumatorii industriali (desigur, tinand cont de puterea maxima trifazica).

E important sa fie usor de utilizat, asa incat sa nu ai parte de batai de cap, in cazul in care se ia curentul chiar cand petrecerea sau lucrarile de pe santier sunt in toi. Un demarator de pornire manual si aprindere electronica sunt optiuni de dorit.

Cunoscand toate acestea, e momentul sa descoperi unde gasesc generator curent 380V, la un pret bun, alti cumparatori: pe Internet!

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Loncin LC12000-1

 

In cazul in care te intrebi care e cel mai bun generator de curent, 380V, am selectat pentru tine din oferta magazinelor online produsul Loncin LC12000-1. Acesta va putea fi folosit eficient si cu spor atat in gospodariile de dimensiuni medii-mari, cat si in locurile unde au loc lucrari intrerupte des de caderile de tensiune, precum si in spatiile industriale mici.

Vorbim de un generator cu o fiabilitate ridicata, care e dotat cu un motor in 4 timpi, care dispune de sistem de protectie, este echipat cu senzor de ulei, asa incat sa stii cand e cazul sa il schimbi, precum si cu un filtru de aer, toate aceste dotari avand rolul de a mari durata de viata a motorului.

Dispozitivul functioneaza pe baza de benzina fara plumb, avand un rezervor mare, de 25l. Consumul mediu de combustibil e de 0,36 l/h, iar cand consumatorii de curent electric din locuinta functioneaza la capacitate maxima, se realizeaza un consum de curent de 360 kW/h, valoare considerata relativ scazuta.

Produsul porneste cu ajutorul unui demarator cu recul, fiind folosit un sistem de aprindere electronic. Trebuie mentionat ca dispune de o autonomie de 12 ore, asa ca te poti bucura de el zilnic. Greutate e mare, de 160 kg, insa este prevazut cu roti, fiind mai usor de manevrat.

 

 

 

 

 

Honda ECT 7000

 

Pentru potentialii cumparatori care sunt interesati de un generator de curent, 380V, ieftin si bun, am pregatit modelul Honda ECT 7000. Nu doar ca presupune costuri de achizitie mai scazute, comparativ cu alte produse de pe piata, care ofera aceeasi calitate, insa, este si extrem de folositor in gospodaria oricui.

Asa cum iti poti da seama, avem in fata un generator trifazat (puterea maxima trifazica fiind 7kVA) /monofazat (4kVA-puterea maxima monofazica), ceea ce-l face excelent pentru alimentarea tuturor consumatorilor din casa.

Tine cont ca are o autonomie de doar 2 ore, asa ca acest generator e o solutie de rezerva pentru momentele in care cade tensiunea, iar nu pentru utilizare permanenta. Functioneaza cu ajutorul unui motor in 4 timp, marca Honda, alimentat pe benzina. De mentionat ca are o putere de 13CP. Are o capacitate a rezervorului de 6,1l, consumul si nivelul de noxe emise fiind reduse.

Sistemul de pornire e manual, putand fi declansat in orice conditii, multumita decompresiei mecanice. Emite un zgomot destul de ridicat, de 100 dB, asa ca ai grija sa nu-ti deranjeze vecinii. De asemenea, are o greutate de 77 kg, insa nu dispune de roti pentru transport. Cu toate acestea forma e compacta, iar dimensiunile sunt de 800 x 540 x 570 mm. Are si garantie de 24 de luni.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status