fbpx

Cel mai bun curatitor cu jet sub presiune

Am modificat articolul ultima data pe: 23.10.19

 

Cum aleg cele mai bune curatitoare cu jet sub presiune

 

Ghidul cumparatorului

Cei care locuiesc la casa in zonele urbane si au un program solicitant stiu cat de mult conteaza sa poti efectua igienizarea unor spatii extinse in scurt timp, mai ales atunci cand se face curatenia in sezoanele intermediare. Multe persoane au renuntat la vechile metode, apeland la solutia curatitoarelor cu jet de presiune, dispozitive care ajuta la igienizarea rapida a gradinii, pavajelor, peretilor, mobilierului sau chiar masinii. Acestea functioneaza cu diverse accesorii si apa la presiuni mari, pentru a indeparta murdaria eficient de pe suprafete cat mai variate. Cele mai multe si mai bune modele se gasesc online, drept pentru care, va sugeram sa va achizitionati aparatul de pe internet. Daca v-ati hotarat ca vreti sa cumparati cea mai buna masina de curatat cu presiune, va prezentam cateva criterii de selectie, pentru a va ajuta sa luati o decizie inspirata.

A.Curatitor cu jet sub presiune

Presiunea: este cel mai important aspect de care se va tine cont, atunci cand urmariti caracteristicile unui produs performant. Indicatorul se masoara in bari, iar valorile de functionare ar trebui sa fie mereu mentionate de catre producatori in descrierea produselor pe care le pun in vanzare. O presiune de cel putin 100 bar este suficienta pentru a oferi rezultate optime in majoritatea situatiilor.

 

Accesorizarea: conteaza foarte mult, mai ales in cazurile in care va confruntati cu murdarie dificila sau cu noroi intarit. De asemeni, cu cat mai diverse vor fi acestea, cu atat mai multe tipuri de suprafete veti putea igieniza, fara a leza structura acestora la presiuni mari. Un kit standard de accesorii pentru curatitor cu presiune  include cel putin o duza lance conventionala si o perie. Multe oferte promotionale propun duze care moduleaza forma jetului de apa sau modele rotative foarte utile in gospodarie.

 

Fiabilitatea: se refera la rezistenta, durabilitate si siguranta in utilizare a dispozitivului achizitionat.

Aruncati o privire la detaliile tehnice, unde puteti analiza din ce materiale a fost confectionat aparatul. Pompa este cea mai importanta, deoarece trebuie sa reziste la presiuni mari. Asadar, sunt de preferat modelele din alama cu insertii ceramice.

 

Pretul: va reprezenta si acesta un factor cheie. In cazul in care insistati asupra unui produs de firma, si un curatiror cu presiune second hand ar putea sa va fie de mare ajutor. Totusi, veti gasi destule exemple de masini de calitate care se comercializeaza cu discounturi notabile, care va vor convinge printr-un raport calitate/cost avantajos. Luati in calcul si numarul de accesorii, deoarece modelele mai bine dotate sunt si ceva mai costisitoare, din moment ce manifesta functionalitate superioara calitativ.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Black&Decker PW1500SP

 

Daca vei consulta pareri si impresii diverse, cautand un curatitor cu presiune pe forumuri specializate, incadrat in recomandari, vei descoperi ca modelul PW1500SP de la Black&Decker este mentionat de o buna majoritate de utilizatori experimentati.

Dispozitivul functioneaza avand la baza o pompa de metal cu trei pistoane axiale si placa oscilanta, elemente ce optimizeaza actiunea jetului de apa, oferind cele mai bune performante. Presiunea de utilizare este mare, atingand valoarea de 120 bar, suficienta pentru a curata eficient toate suprafetele din gospodarie, utilajele si autoturismul. Alimentarea se face la reteaua electrica, iar consumul energetic poate fi calculat in functie de puterea oferita de motor, stabilita la nivelul de 1500W. Consumul de apa este estimat in functie de debitul de 370 de litri pe ora, valoare moderata, mai ales daca tinem cont de marimea jetului presurizat utilizat.

Dispozitivul este accesorizat cu un furtun pentru curatitor cu presiune, lung de 4m, plus urmatoarele ustensile adiacente: lance Roto-Power, perie conventionala si pistol de spalare. Masina este echipata cu roti de transport, un maner ergonomic si prezinta si un rezervor special pentru detergent, toate aceste caracteristici asigurand utilitate sporita si manevrabilitate excelenta. Raportul pret/calitate poate fi considerat unul dintre cele mai bune de pe piata online, iar garantia este valabila 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

Michelin MPX100

 

2.Michelin MPX100Pentru cei care decid sa aloce chiar si cel mai mic buget curatitorului cu presiune, modelul MPX100 de la Michelin va constitui o solutie potrivita de igienizare a majoritatii suprafetelor exterioare din gospodarie, sau chiar a masinilor si utilajelor. Nu mai este nevoie sa faceti drumuri la spalatorie, din moment ce puteti beneficia de toate avantajele unei igienizari temeinice pentru autoturismul personal.

Dispozitivul este echipat cu un motor universal cu perii de bobinaj din cupru si foloseste o pompa axiala de mare presiune din aluminiu. Randamentul dat este evaluat ca facand parte din clasa medie, deoarece masina ofera o presiune maxima de 100 bar, iar motorul are o putere de 1300W. Pentru a demonstra performantele si utilitatea aparatului, producatorii mentioneaza debitul de apa utilizat, cu valoarea de 360 litri pe ora. Produsul se alimenteaza la reteaua electrica prin intermediul unui cablu lung de 5m.

De asemeni, furtunul incorporat are 3m, fiind suficient de lung pentru a permite manevrabilitate optima. Masina incorporeaza un sistem de oprire automat T.S.S. si este confectionata cu design ergonomic. Lista accesoriilor include: pistol de spalare, lance si tambur pentru furtun. Doua roti ergonomice asigura transportul optim, iar manerul faciliteaza utilizarea comoda. Garantia oferita pentru acest model este de 2 ani.

 

button 2

 

 

 

 

Karcher K 5

 

3.Karcher K 5Chiar daca se numara printre produsele ceva mai costisitoare, acest dispozitiv profesional de la Karcher va impresiona orice potential utilizator prin performantele tehnologice de exceptie de care este capabil. Discountul de 10% il face accesibil pentru mai multe tipuri de cumparatori, in timp ce indicatorii de eficienta nu lasa loc de interpretari.

Aparatul incorporeaza un motor de mare putere, evaluat la 2100W. Acesta actioneaza o pompa performanta cu presiune maxima de 145 bar, valoare ridicata, ce garanteaza igienizarea temeinica, facila si rapida a tuturor tipurilor de suprafete. Produsul se alimenteaza la reteaua electrica si este echipat cu un filtru de apa care asigura fiabilitate majora in procesul de spalare. Producatorii specifica valoarea debitului de apa utilizat prin cifra de 500 litri de apa pe ora, indicand un consum destul de ridicat.

Masina este ceva mai voluminoasa, avand dimensiuni de 349 x 426 x 878 cm si o greutate totala de 13.3Kg. Furtunul de alimentare este lung de 8m, iar accesoriile incluse insumeaza: o lance de tip Vario-Jet Fan si un pistol special pentru spalare. Particularitatile ergonomice ale designului includ: tamburul pentru rularea furtunului, manerul cu manevrabilitate optima si rotile de transport. Ca in cazul majoritatii produselor electrocasnice, primiti o garantie valabila 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (48 voturi, media: 4.88 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status