Cel mai bun compresor de aer Einhell

Am modificat articolul ultima data pe: 03.04.20

 

Cum aleg cele mai bune compresoare de aer de la  Einhell

 

Ghidul cumparatorului

In cazul in care lucrezi cu unelte care functioneaza cu aer comprimat, ori detii un service in care trebuie sa umfli anvelope ori roti, inseamna ca stii cat de important este un compresor de aer. Asadar, ai nevoie sa achizitionezi unul? – iti propunem sa le incerci pe cele din gama Einhell.

1-einhell-te-ac-270

Sub acest brand vei gasi compresoare cu pompa cu ulei si fara ulei. Primele sunt mai ieftine si isi fac treaba destul de bine, fiind si suficient de silentioase, insa pompa necesita mai multa atentie in ingrijire, iar in timp, s-ar putea sa fie nevoie de costuri suplimentare pentru buna functionare a acesteia. Daca nu te deranjeaza sa dai un ban in plus, cele mai multe pareri despre cele mai bune compresoare de aer Einhell inclina catre variantele fara ulei, care nu au nevoie de mentenanta, astfel ca iti vei scoate investitia.

In ceea ce priveste performantele, trebuie sa verifici debitul de aer si valoarea presiunii la care se realizeaza compresia. Folosesti compresorul pentru anvelope? – te vei descurca cu un model precum TE-AC 230/24, de 24 l si o presiune de lucru de 8 bari. Vrei sa-l intrebuintezi la umflatul diferitelor unelte pneumatice? – iti poate fi util un compresor de 50 l, cu o presiune maxima de 10 bari, precum TE-AC 270/50/10. Un model cu adevarat superior este compresorul trifazic de la Einhell, care are rezervor 100 l si atinge presiune de 10 bari.

Cum fiabilitatea si siguranta sunt printre principalele cerinte, nici aici nu trebuie sa-ti faci griji. Reductorul si cuplele rapide pentru ajustarea presiunii, filtrele de aspiratie, presostatul, supapele de retinere si siguranta, robinetul pentru golirea condensului sunt doar cateva dintre dotarile ce asigura o viata lunga a dispozitivelor.

Te-ai hotarat sa acorzi atentie acestui brand si esti nerabdator sa afli unde gasesc compresor de aer Einhell, la un pret bun, alti cumparatori? E suficient sa arunci o privire pe ofertele magazinelor online si vei descoperi ca sunt mult mai accesibile.

 

 

Model recomandat in 2020

 

 

Einhell TE-AC 270/50/10

 

1-einhell-te-ac-270

Avantaje:

E util intrebuintarilor conventionale, domestice, avand un debit de 50 l.

Este un produs fiabil, avand componente de calitate si functii de siguranta.

Prezinta confort in utilizare, fiind silentios si avand roti si maner pentru transport.

Compresor de aer Einhell, ieftin si bun.

 

Dezavantaje:

Fiind un compresor cu ulei, gradul de mentenanta cerut va fi mai ridicat, intrucat pompa are cerinte speciale de ingrijire. Va trebui sa verifici periodic nivelul de ulei si chiar sa il inlocuiesti, dupa o anumita perioada de functionare.

 

button 5

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

 

Majoritatea cumparatorilor care au ales acest produs au facut-o deoarece se numara printre cele mai bune compresoare de aer pentru utilizatori conventionali. Iar daca ne uitam la rezervorul de 50 l si la puterea de 1, 8 kW , nu putem decat sa fim de acord ca acest produs este capabil de performante inalte. Mai mult decat atat, este capabil sa furnizeze un debit de 270 l/min, iar valoarea presiunii la care lucreaza este de 10 bari. Vedem, deci, ca e echipat corespunzator pentru a fi folosit la mai toate intrebuintarile din gospodarie sau dintr-un atelier auto, intrucat il poti utiliza atat la umflatul anvelopelor, dar si la vopsit sau alimentarea unui ciocan pneumatic.

 

Acest compresor de aer Einhell TE-AC 270/50/10 va ava o durabilitate indelungata, intrucat are componente de calitate, iar pompa este lubrifiata cu ulei. Insa, ceea ce ne da si mai mult incredere in rezistenta produsului sunt functiile de siguranta si dotarile de care dispune. Acesta este echipat cu filtru de admisie, presostat si surub pe care il poti desface, pentru a scurge condensul care se formeaza in interior. Totodata, dispune de supapa de siguranta, care asigura o functionare optima. Regulatorul de presiune interna, impreuna cu manometrul, asigura o presiune interna corecta, oferind informatii in acest sens, pe care le poti consulta. Mai mult decat atat, e prevazut cu o fereastra prin care poti observa nivelul de ulei interior, asa ca riscul ca pompa sa se strice e minim.

 

Zgomotul pe care il emite compresorul poate fi deranjant, atat pentru utilizator, cat si pentru cei care stau in casa sau vecini. Din fericire, nu e cazul si produsului Einhell, intrucat acesta dispune de un sistem de reducere a vibratiilor, ce amortizeaza si sunetele emise. Totodata, in pofida greutatii mai mari, de 36 kg, il vei putea transporta usor, intrucat are roti si maner.

 

Daca aspectele pe care le-am enumerat mai sus te-au incantat, o sa iti placa si mai mult sa descoperi ca acesta e un compresor de aer Einhell, ieftin si bun. In plus, produsul este livrat si cu certificat de garantie, care are o valabilitate extinsa pe 24 de luni.

 

Concluzii:

Acum ca am analizat punctele forte si pe cele slabe ale produsului, putem spune despre acesta ca e un compresor de aer, de 50l, la un pret bun, care va fi foarte util in orice gospodarie unde se lucreaza cu instrumente pneumatice.

button 6

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
DMCA.com Protection Status