Cel mai bun compresor de aer de 100l

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.20

Cum aleg cele mai bune compresoare de aer de 100l

 

Ghidul cumparatorului

Daca doresti sa utilizezi unelte care functioneaza cu aer comprimat, precum anumite aparate de vopsit, atunci vei avea nevoie de un compresor care sa furnizeze aerul respectiv. Pentru proiectele casnice, un model de 100l s-ar putea sa fie eficient. Afla daca ti se potriveste, consultand urmatoarele pareri despre cele mai bune compresoare de aer 100l.

Compresor de aer 100l - task

Pentru a-ti da sema de eficienta unui astfel de model, trebuie sa te uiti atat la cantitatea de aer comprimata, adica la debit, dar si la valoarea presiunii la care se realizeaza compresia, care e exprimata in bari. Asadar, daca intentionezi sa achizitionezi produsul pentru a-l utiliza intr-un atelier de vulcanizat, la vopsirea diferitelor suprafete in gospodarie, la tapiterie sau intretinere, precum si la actionarea diferitelor scule pneumatice, un model cu un debit de 100l va da randament, mai ales daca va opera la o presurizare de 6 – 10 bar. Tine cont ca vorbim de o presiune medie, iar pentru a avea siguranta ca vei putea folosi un astfel de model, verifica mai intai ce cerinte au sculele pe care le detii, pentru a stii daca produsul ales furnizeaza debitul si presiunea necesare.

Modelele de 100l sunt compresoare destinate uzului conventional, astfel ca cele mai multe dispozitive vor fi prevazute cu piston. Vor fi dotate cu motor electric si pot avea pompa cu ulei (mai ieftine si mai dificil de intretinut) sau nu (mai scumpe, dar cu o mentenanta facila). De asemenea, sunt portabile, putand fi manevrate cu usurinta prin gospodarie, asa incat sa le utilizezi la diferite aparate. Pe langa asta, toate modelele vin dotate cu roti ajutatoare pentru transport, precum si cu un maner ergonomic.

Daca vrei sa investesti economic, te poti indrepta catre locul unde gasesc compresor de aer 100l, la un pret bun, si alti cumparatori interesati, adica spre Internet. Vei gasi mai usor produsul, iar comanda e livrata gratuit.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Fini MK102-100-3M

 

1.FINI MK102-100-3MMK102-100-3M  poate raspunde cu brio cerintelor cumparatorilor care doresc cel mai bun compresor de aer 100l. Este un model cu piston, util la lucrari profesionale, cu durata medie, precum reconditionari de mobila, tapiterie, ateliere de intretinere, vulcanizare sau la alimentarea unor scule pneumatice.

In ceea ce priveste constructia acestuia, trebuie spus ca dispune de doua pistoane, are o singura treapta de compresie, fiind actionat prin curea, de catre motorul electric monofazat. In ceea ce priveste siguranta, are supape din duraluminiu, aripioare de racire a cilindrului si a capacului chiuloasei, precum si ventilatie fortata.

Presiunea maxima pe care o furnizeaza e de 10 bari, iar debitul maxim furnizat e de 192 l/min. Pompa este pe ulei, produsul este echipat cu regulator de presiune cu cupla rapida, cu un manometru pentru reglarea presiunii buteliei de 100l, cu supapa de siguranta, cu robinet pentru curatarea impuritatilor, cu roti si maner pentru transport, precum si cu un suport anti-vibratii.

 

button 2

 

 

 

 

Airmaster AIR3SHU10100

 

2.Airmaster AIR3SHU10100AIR3SHU10100 este un compresor de aer 100l, ieftin si bun, care va fi eficient la operatiuni de vulcanizare, dar si de actionare a unor unelte pneumatice. Pentru a-ti da seama de randamentul aparatului, trebuie sa stii ca acesta este capabil sa furnizeze o presiune de pana la 10 bar, precum si un debit maxim al aerului de 200 l/min.

De asemenea, vine echipat cu un manometru, asa incat sa poti regla presiunea cilindrului. Dispune de protectie termica, pe care o poti reseta manual, de supape de siguranta, precum si de ventilatie cu debit mare. E echipat cu pompa cu ulei, cu ungere imbunatatia.

Este usor de manevrat, deoarece are o functionare silentioasa si este echipat cu roti si cu maner, asa ca il vei transporta usor, chiar daca are 90 kg. Totodata, are o forma ingusta si dimensiuni de 1150 x 450 x 820 mm, fiind relativ facil de depozitat.

 

button 2

 

 

 

 

Raider RD-AC01A

 

3. Raider RD-AC01ARaider a scos pe piata un compresor de aer numai bun la activitatile pe care le poti intreprinde in propria gospodarie, cum este cazul alimentari diferitelor unelte care utilizeaza aer sub presiune. In ceea ce priveste performanta modelului, trebuie sa stii ca acesta este capabil de o presiune redusa, insa suficienta pentru aspectele mentionate mai sus, intrucat are o capacitate de evacuare afara de 110l/m, precum si o presiune de 8 bar.

De asemenea, trebuie specificat ca are o putere nominala de consum de 1500W si necesita o tensiune de alimentare de 230V. Totodata, e echipat cu supapa de siguranta si de retinere, filtru de aspiratie, precum si cu un manometru, pentru masurarea presiunii.

E foarte portabil, cantarind 16,7 kg si avand roti, maner si tampon anti-vibratii. Pe langa faptul ca poate fi achizitionat la un pret foarte bun, produsul mai vine si cu certificat de garantie, valabil timp de 24 de luni.

 

button 2

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status