Cel mai bun atomizor Kasei

Am modificat articolul ultima data pe: 19.01.20

 

Cum aleg cele mai bune atomizoare Kasei

 

Ghidul cumparatorului

In momentul in care incepi sa cochetezi cu ideea de agricultura si ai o mica gradina pe care preferi s-o ingrijesti personal, trebuie sa te gandesti la achizitionarea unor unelte motorizate pentru gradinarit. Printre acestea, un atomizor va fi o aditie extrem de inspirata. Dispozitivul respectiv te va ajuta sa elimini daunatorii plantelor, indiferent ca vorbim despre atacul insectelor, al bolilor sau despre prezenta buruienilor nedorite. Una dintre cele mai cunoscute game de unelte dedicate acestui scop este Kasei, iar din acest motiv, ne-am gandit ca poate ti-ai dori sa stii unde gasesc atomizor Kasei la un pret bun si multi alti agricultori cu experienta. Daca vrei sa afli mai multe, inclusiv cum sa selectezi un produs de calitate, poti citi urmatoarele paragrafe pentru a te edifica:

A.1-Atomizor-Kasei

Producatorul: Motoarele Kasei sunt produse de Shandong Huasheng Zhongtian Machinery Group Co. Ltd., o companie chineza fondata in 1951, avand astfel peste 60 de ani de experienta profesionala, in domeniul manufacturarii motoarelor cu carburant. Avand sediul in Shandong si peste 3000 de angajati, firma este principalul conglomerat chinez care exporta motoare si dispozitive motorizate pentru gradinarit, agricultura, protectia plantelor si constructii. Conform statisticilor, compania este numarul 1 in China ca produse oferite, din punct de vedere al economiei energetice si dimensiunilor scazute.

 

Puterea oferita: Intrucat majoritatea atomizoarelor Kasei includ motoare in 2 timpi alimentate cu benzina, valorile de putere vor fi redate in cai putere(CP) si vor reflecta randamentul oferit. Daca te pregatesti sa cumperi dispozitivul pentru exploatare limitata, in regim de utilizare hobby, atunci ai nevoie de unul de 1 – 2CP. Cand lucrezi cu o gradina mai mare sau te gandesti deja la o piesa semi-profesionala, te sfatuim sa alegi modele Kasei care ofera intre 3 si 5CP. Numai pentru utilizare intensiva si recomandate intr-un regim de munca solicitant, avem ca sugestie aparatele ce pot garanta 4 si 5CP, cu mentiunea ca, intr-adevar, sunt putin mai costisitoare decat celelalte mentionate.

 

Portabilitatea: Aici trebuie sa analizezi capacitatea de solutie in raport cu greutatea totala a dispozitivului. Consideram ca pentru utilizare ocazionala si in cazul persoanelor care pun pe primul plan confortul, un model care cantareste maxim 10Kg gol este adecvat. Din fericire, majoritatea pieselor oferite in gama Kasei respecta acesta regula, pentru ca, daca rezervorul de substanta are o capacitate mai mare, greutatea motorului este mai mica, si invers, compensandu-se astfel mult si asigurandu-se suficient confort la transport.

 

Distantele de pulverizare: Modelele cele mai simple, recomandate pentru lucru hobby permit pulverizare pana la 8 – 10m pe verticala si orizontala, distante pe care le consideram optime in lucrul cu sere sau in livezi cu pomi fructiferi. Pentru suprafete mai extinse, trebuie sa selectezi un aparat cu 15 – 20m distanta de pulverizare, dar aceasta categorie corespunde doar modelelor semi-profesionale si profesionale, cu peste 3CP putere asigurata.

Bifand pe lista noastra toate aceste pareri despre cele mai bune atomizoare Kasei, am reusit sa realizam si o selectie de oferte, dintre cele disponibile spre a fi comandate de pe Internet. Dam aceasta solutie, a achizitiei online, pentru ca iti permite o mai buna economie de bani, cand calculezi bugetul in care vrei sa te incadrezi.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Kasei 3Wz-4

 

1.Kasei 3Wz-4

Daca e sa recomandam cel mai bun atomizor Kasei pentru exploatare hobby, atunci ne-am gandit la o solutie care sa fie si ieftina: 3Wz-4. Intr-adevar, performantele ii sunt limitate de o putere de numai 1CP, insa acest dispozitiv isi va indeplini sarcinile cu destula eficienta. Include motor in 2 timpi si va necesita benzina pe post de carburant.

Volumul rezervorului de combustibil este de 1.3l, iar consumul mediu va fi de 0.5l pe ora, ceea ce inseamna aproximativ 3h de lucru incontinuu, fara reumplere. Pornirea la sfoara va impune probleme numai incepatorilor, dar si acestia isi vor imbunatati curand tehnica de lucru. Se recomanda alegerea pentru ingrijirea gradinilor mici si a parcurilor persoanle, deci in principal in uz casnic.

Cu o distanta de pulverizare de pana la 10m, acest model va putea fi util si in sere. Se livreaza cu un accesoriu tip lance, pe care sunt plasate trei duze aliniate, pentru o dispersie rapida de lichid. Cantarind 8.3Kg si avand rezervor de 20l pentru solutiile dispersate, acest obiect se incadreaza in regulile stabilite in ghidul nostru de cumparare.

 

button 2

 

 

 

 

Kasei 3WF-14B

 

2.KASEI 3WF-14B

Daca vrei sa alegi un atomizor Kasei ieftin si bun, dar care sa fie in acelasi timp si puternic, potrivit pentru folosire semi-profesionala, te sfatuim sa cumperi modelul 3WF-14B. Bininteles, include motor in 2 timpi, ca multe alte modele Kasei. Se alimenteaza cu benzina, dar are aprindere electronica ce face ca exploatarea sa fie relativ usoara.

Puterea dezvoltata este de 3.4CP, ceea ce inseamna o capactiate de dispersie ridicata. Asadar, poti pulveriza lichidul pana la 10m inaltime si pana la nu mai putin de 21m pe orientare orizontala. Dupa ce inveti cum sa stapanesti pornirea la sfoara, nu vei mai intampina nicio dilema. De folos vor fi si cele 4 trepte de pulverizare, care asigura comportamentul diversificat si adaptabilitatea dispozitivului in functie de caracterisiticle plantelor si suprafetelor administrate.

Utilizatorul va obtine jet, ceata sau picaturi pe care aparatul le trimite direct pe frunzele plantelor, pe baza pompei booster. Produsul are incorporat un recipient cu capacitate de 14l si o greutate de 12Kg, ceea ce inseamna ca e si relativ usor de manevrat.

 

button 1

 

 

 

 

Kasei 3WF-20A

 

3.KASEI 3WF-20A

Unul dintre cele mai puternice modele de atomizoare de la Kasei este fara indoiala 3WF-20A. Spunem asta nu numai pentru ca are motor in 2 timpi cu benzina, ci si pentru ca va dezvolta o putere de 5.5CP, valori care il situeaza in grupa pieselor profesionale.

Va consuma relativ putin combustibil si va lucra extensiv, pentru suprafete de peste 5000mp. Avand in vedere ca poate trimite jetul de solutie pana la 11m pe verticala si pana la 21 pe orizontala, volumul de lucru va fi rapid indeplinit, chiar si cand este ridicat.

Cu aprindere electronica, dar cu demaror la sfoara, produsul necesita ceteva exercitii de pornire. Include o pompa booster si garanteaza 4 trepte de pulverizare, cu ajutorul carora utilizatorul va obtine fie vapori, fie jet, fie picaturi. Din acest motiv, putem spune ca se foloseste la orice procedeu agricol ce implica stropire si tratament al plantelor.

Cantareste 13.5Kg si are un rezervor pentru substante lichide de 20l, ceea ce inseamna ca va fi ceva mai greu, insa dat fiind rapiditatea cu care-si face treaba, nu va trebui transportat in spate prea mult timp.

 

button 2

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (51 voturi, media: 4.65 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status