Cel mai bun aparat de curatat cu presiune Black & Decker

Am modificat articolul ultima data pe: 09.04.20

 

Cum aleg cele mai bune curatitoare cu presiune Black & Decker

 

Ghidul cumparatorului

Aparatul de curatat cu presiune a devenit, in ultima perioada, un accesoriu foarte util in curatenia si indepartarea murdariei de pe suprafete. Cel mai de succes producator in acest domeniu este compania din Statele Unite ale Americii, Black & Decker. Cu peste 100 de ani experienta in domeniu, sigur nu gresesti daca vei achizitiona un curatitor sub presiune de la acest producator.  Ca si principiu de functionare, are la baza un concept simplu – eliminarea murdariei prin presiunea apei. Un detaliu de luat in considerare este faptul ca, daca ar fi sa il compari cu robinetul de gradina, aparatul de curatat cu presiune foloseste jumatate din apa necesara pentru a functiona eficient. Deci, putem elimina grijile create pentru ideea ca un astfel de produs va genera cheltuieli suplimentare, odata achizitionat. Dar, desi este un produs tot mai popular, inca sunt cateva raspunsuri greu de gasit cu privire la caracteristicile acestui aparat.  Parametrii, modul de operare si utilizare, accesoriile si recomandarile producatorului sunt doar cateva elemente ce trebuie luate in considerare atunci cand esti in cautarea a uneia dintre cele mai bune masini de curatat cu presiune:

A. Aparat de curatat cu presiune de la Black & Decker

 

Presiunea: presiunea se refera la forta apei generata de motorul aparatului. Din acest punct de vedere, aparatele de spalat sub presiune pot fi impartite in 3 categorii: comerciale (casnice), semi-profesionale si profesionale.  Aparatele casnice au o presiune de maxim 140 bari si sunt recomandate pentru spalarea suprafetelor mai sensibile sau care sunt acoperite de vopsea: caroseriei masinilor, camionetelor, curatarea bicicletelor, mobilei de lemn interioara sau exterioara, dar si unele pavaje si trotuare de gradina. Cele semi-profesionale au o presiune cuprinsa intre 140 si pana la 300 bari si sunt recomandate pentru: mobila, trotuar, podeaua garajului si a holurilor des utilizate, garduri de gradina, mobilier de terasa din plastic si lemn, scari, punti, podele exterioare si interioare.  A treia categorie, aparatele cu spalat sub presiune profesionale, genereaza o presiune a apei de pana la 350 de bari. Acestea sunt deseori recomandate in spalatoriile profesionale sau industriale si deseori sunt folosite in curatarea completa a gospodariei, luand in considerare pereti, garduri de metal, podele si scari. Trebuie sa ai in vedere ca, un aparat cu o presiune mare propulseaza apa cu o forta ce ar putea distruge unele suprafete, mai sensibile sau lucioase.

 

Accesorii: curatitoarele cu presiune nu sunt cunoscute pentru numarul crescut de accesorii. Dar, chiar si asa, tot trebuie sa iei in considerare prezenta lor in setul de achizitie. Printre altele le enumeram pe cele mai populare, considerate de acum un standard pentru aparatul de curatat sub presiune: duza cu jet plat, pistol de inalta presiune si lancea de spalare (sau un adaptor ce lungeste raza de actiune a pistolului de spalat). Unele seturi pot contine si perii fixe sau rotative, pentru spalarea cu spuma a suprafetelor.  

 

Raza: producatorii prezinta in descrierile produselor si lungimea furtunului sau a cablului de alimentare, prezentate de masina de spalat sub presiune. Luand in considerare nevoia de mobilitate a acestui aparat, este indicat ca raza totala de actiune a aparatului sa fie de cel putin 7-8 metri, dintr-un singur punct de alimentare.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

Black & Decker PW1700 SUPREME

 

1. Black&Decker PW1700SUPREMEModelul Black & Decker PW1700 Supreme este un aparat de curatat sub presiune cu o putere de 1700W si o pompa din metal cu 3 pistoane axiale. Materialele ce intra in componenta motorului si pompei, garanteaza rezistenta in timp la utilizare a acestui aparat.

Cu o presiune a apei de 130 bari si un debit de 370 litri pe ora, Black & Decker PW1700 este aparatul perfect pentru indepartarea murdariei de pe caroseria masinilor si camionetelor, curatarea bicicletelor, mobila de lemn si plastic interioara sau exterioara, dar si de pe unele pavaje si trotuare de gradina.

Din punct de vedere al accesoriilor, Black & Decker PW1700 Supreme poate fi considerat unul dintre cele mai bune masini de curatat sub presiune. Setul de achizitie contine o lance Roto-Power si una Vario-Jet-Fan, o perie rotativa si un pistol de spalare. In plus, contine si un rezervor pentru detergent, cu ajutorul caruia poti spala cu spuma suprafetele sau caroseria automobilului. Lungimea furtunului de 5.5 metri, impreuna cu accesoriile de tip lance, ofera o raza de actiune a aparatului de pana la 7 metri, dintr-un singur punct de alimentare.

 

button 2

 

 

 

 

Black & Decker PW1300TD

 

2. Black&Decker PW1300TDAcest curatitor cu presiune Black & Decker PW1300TD genereaza o presiune maxima a apei de 130 de bari si un debit de apa de 360 de litri pe ora.

Alungit si cu un design compact, aparatul este ajutorul perfect pentru curatarea automobilului personal si a mobilierului exterior gasit in gospodarie. Setul pentru detergent disponibil odata cu achizitionarea acestui aparat, permite un mod de spalare cu spuma, mult mai eficient in curatire, in special pentru unele suprafete lucioase.

Ca si accesorii, Black & Decker PW1300TD include o lance Roto-power, un pistol de spalare si un rezervor pentru detergent. Lancea, impreuna cu furtunul de 3 metri, vor oferi o raza de actiune a aparatului de pana la 5 metri. Greutatea de doar 6.6 kg, va permite deplasarea cu usurinta a aparatului de la un punct de lucru la altul. Daca iei in considerare si pretul, poti spune ca ai gasit unul dintre cele mai ieftine curatitoare cu presiune de la Black & Decker.

 

button 2

 

 

 

 

Black & Decker PW1500SP

 

ar_B&D 001Black & Decker PW1500SP este unul dintre cele mai populare aparate de spalat sub presiune de la acest producator. Pompa de metal genereaza o presiune a apei de maxim 120 bari si un necesita un debit de 370 litri pe ora.

Aceste caracteristici transforma produsul Black & Decker PW1500SP intr-un curatitor cu presiune perfect pentru uzul in gospodarie. Presiunea relativ scazuta a apei (comparativ cu aparatele semi-profesionale sau profesionale), impreuna cu setul pentru detergent, sunt optiunile optime pentru curatarea bicicletei, motocicletei sau automobilului personal.

Lancea Roto-power si pistolul de spalare sunt singurele accesorii continute in setul de achizitie. Dar, separat, mai poate fi achizitionata si o perie pentru spuma si curatirea suprafetelor mai sensibile sau lucioase. Design-ul compact al aparatului include si doua roti ce ajuta la transportarea sa de la un punct la altul de curatenie, iar posterior pot fi atasate intr-un slot special, cele doua accesorii si furtunul de alimentare.

 

button 2

 

 

2
Lasa un comentariu

avatar
1 Sectiune de comentarii
1 Raspunsuri la sectiunea de comentarii
0 Followers
 
Cele mai populare comentarii
Cea mai populara pagina de comentarii
2 Autori comentarii
Team Clovis.roKecskes Izabella Autori comentarii recente
  Aboneaza-te  
Cel mai nou Cel mai vechi Cel mai votat
Anunta despre
Kecskes Izabella
Vizitator
Kecskes Izabella

Am acchizitionat un aparat de spalat cu presiune. Nu stiu din ce motiv aparatul nu face spuma din detergent, doar elimina detergentul cu apa. La o spalara a golit aproape complet recipientul cu detergent fara sa faca spuma. Care poate fi problema?

DMCA.com Protection Status