fbpx

Cea mai buna pompa submersibila Taifu

Am modificat articolul ultima data pe: 21.10.19

 

Cum aleg cele mai bune pompe submersibile Taifu

 

Ghidul cumparatorului

Ca vrei sa alimentezi o casa care nu e racordata la reteaua de apa din localitate sau, dimpotriva, sa faci irigatii sau sa cureti subsolul casei care s-a inundat, vei avea nevoie de o pompa submersibila.

Pentru fiabilitatea si preturile competitive, iti sugeram de data aceasta produsele din gama Taifu. Afla mai multe despre oferta producatorului, dar si unde gasesti pompa submersibila Taifu, la un pret bun, din urmatorul ghid de cumparaturi.

Acesta e un producator axat, in principal, pe fabricarea de pompe electrice. Sunt disponibile o varietate de modele, atat pentru exploatare de suprafata, cat si submersibile. De asemenea, se incadreaza intr-o gama variata de performanta, fiind potrivite nu doar uzului casnic si agricol, dar si industrial.

Utilajele si sculele Taifu sunt importate in Romania din anul 2010, prin intermediul firmei ProENERG S.A., certificata de toate sistemele de management al calitatii si mediului.

Inainte de-a investi intr-o piesa, trebuie sa stii la ce anume o vei folosi, iar in gama acestui producator gasesti:

Pompe cu plutitor – au unitatea de pompare reprezentata de un rotor confectionat din material plastic. Se folosesc, in special, la scoaterea apei din subsoluri, in caz ca este inundat, insa le poti intrebuinta si la operatii de transportare a apei, pentru udarea gradinii, de exemplu.

Pompele pentru apa murdara se ocupa de curatarea zonelor de canalizare si subsoluri. Pot fi utilizate in mediul industrial, la minerit, dar si la irigatii in agricultura, intrucat au capacitatea de a pompa si apa cu nisip.

Pompe submersibile de inalta presiune se scufunda in ape curate, precum cele din fantani, furnizand apa potabila. Poti alimenta locuinta, insa se utilizeaza si la golirea sau umplerea rezervoarelor, precum si in agricultura (la irigare prin picurare). Ca forma, sunt lungi si subtiri, intrand si in puturi cu diametru de minim 100 mm.

Cand vine vorba de eficienta, te vei interesa de puterea piesei si de debitul de refulare. Acest aspect variaza la fiecare tip in parte. Taifu GP400, de exemplu, e un model cu plutitor, potrivit uzului gospodaresc, caci are performante medii (putere de 0,19 kW si debit de 90l/minut).

WQD5-15-075, din seria utilajelor ce pompeaza in spatii cu impuritati, e mai puternica, motorul ce consuma 0,75 kW putand oferi pana la 2900 rpm si debit de 300 l/minut. 4SKM100, ce preia apa pentru consum, lucreaza cu un debit de 40l/minut (are tot 0,75W).

Trebuie spus ca producatorul furnizeaza si o pompa prevazuta cu panouri solare, ce te scuteste de alt consum electric.

Pentru a sti pe ce distanta poti transporta apa, vei vrea sa verifici si inaltimea maxima de refulare, dar si pana la ce adancime o poti scufunda.

Tine cont ca, cu cat mai mare, cu atat pot scadea presiunea si debitul, iar tu iti doresti un flux constant, mai ales daca alimentezi casa. Bineinteles, cele mai avantajoase din acest punct de vedere cu modelele cu inalta presiune, coloana de apa ajungand la inaltimi de 50m (TSSM1.8-50-0.5), 70m (TSSM3.5-70-0.75), 85m (3STM3-20), 124m (4SM2-21F).

Mai jos, iti prezentam cateva oferte ce pot fi cumparate online, care se bucura de aprecieri din partea utilizatorilor dispusi sa emita cateva pareri despre cele mai bune pompe submersibile Taifu.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Taifu TPS 1500

 

Taifu TPS 1500 este o pompa submersibila pentru apa murdara, pe care o poti utiliza in orice loc din care doresti sa scoti apa murdara, precum subsoluri sau fose septice. Este echipata cu tocator, astfel ca poate pompa impuritati mari, cu diametru maxim de 20 mm. De mentionat ca o poti introduce pana la cel mult 7m adancime.

Consuma o putere d 1,5 kW, facand fata impuritatilor intampinate, si emite un debit de 300l/minut. Asadar, vei goli locul foarte rapid. Inaltimea de refulare e de 14m. Necesita alimentare la o tensiune de 230V, iar in set e inclus si un cablu pentru conectare la priza, lung de 14m.

Are o constructie solida, fiind confectionata din aliaj dur. De asemenea, are protectie la supraincalzire si suprasarcina, iar componentele au un grad inalt de etanseitate. Cantareste 21 kg, are un diametru de racordare de 2 inch, iar dimensiunile sunt de 230x260x430 mm.

 

 

 

Taifu 4STM4-10

 

Taifu 4STM4-10 e un model de pompa de inalta presiune, pe care il poti introduce in fantani si puturi, late de cel putin 100mm pentru a furniza apa buna de consum unei locuinte, firme sau sediu de munca. Se foloseste si pentru irigatii. De asemenea, posibilitatea de a o introduce in locuri atat de inguste se datoreaza si faptului ca e multietajata (are 10 etaje de pompare) – pompa are un diametru de 4 inch.

Foloseste o putere nominala de cel mult 0-75 – 1 kW, fiind eficienta energetic, iar apa poate fi evacuata pe un circuit de 75-100m. Iar daca tot vorbim de performante, trebuie sa stii ca livreaza un debit maxim de 67l/min.

Va furniza o apa neutra din punct de vedere chimic, fara impuritati sau alte substante abrazive. Racordul de refulare e din cupru (anti-bacterian si mentine puritatea lichidului). E fiabila, avand motorul introdus in baie de ulei, cu protectie si inclus intr-o carcasa separata, iar axul pompei e din inox.

 

 

 

Taifu SGP 400

 

In cazul in care locuiesti la casa, iar aceasta este pozitionata pe malul Dunarii, al unui lac si in zona oricarei surse de apa, unde exista sansa ca aceasta sa se umfle si ca cauzeze o inundatie, atunci e intelept sa-ti iei masuri de precautie si sa montezi la subsol o pompa cu plutitor.

Noi iti propunem aceasta pompa submersibila Taifu, ieftina si buna, cu randament inalt. Cu un motor electric, puternic de 0,18W, scoate in jur de 65 l pe minut (debit maxim), iar inaltimea la care arunca lichidul e de 6,5 m. Necesita alimentare constanta la priza, iar produsul vine cu un cablu lung de 10m.

Carcasa e usoara (cantareste doar 4 kg) si rezistenta, fiind din inox, iar piesa rezista si la 40 de grade Celsius. Untatea de pompare e reprezentata de un rotor din plastic, are maner si protectie termica. Produsul este livrat impreuna si cu un stut pentru refulare, cu diametru de 1/2 inch, declaratia de conformitate CE, certificatul de garantie si manualul ajutator, in limba romana.

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 voturi, media: 4.74 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status