Cea mai buna motosapa cu priza de putere

Am modificat articolul ultima data pe: 01.08.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune motosape cu priza de putere

 

Ghidul cumparatorului

Daca exista persoane ce au in vizor unde gasesc motosapa cu priza de putere la un pret bun, ar fi important sa le amintim din start ca utilajele respective sunt mai des intalnite sub denumirea de motocultoare. Asta se datoreaza faptului ca sunt dispozitive profesionale cu peste 7CP putere si ofera astfel un motor suficient de durabil incat sa poata tracta remorci, pompe, pluguri de orice fel si schiar semanatori. Daca esti si tu interesat sa afli cateva detalii despre selectie, iata-le descrise pe scurt.

motosapa-cu-priza-de-putere-task

Motosapa va fi din gama celor cu motoare pe carburant, alimentandu-se fie cu motorina, fie cu benzina. Ca sa faci calculul cheltuielilor, va trebui sa verifici consumul(redat in litri de combustibil pe ora), sa calculezi randamentul in functie de raportul timp suprafata si apoi, descoperind ce cantitate de combustibil iti trebuie pentru o sesiune de cultivare, sa determini costurile de alimentare.

Te intereseaza foarte mult si parametrii de lucru, in sensul ca vei cunoaste din start latimea maxima cultivata si adancimea la care va actiona freza motosapatoarei. Cu dimensiuni medii de 70 – 90cm, cele mai apreciate modele raman cele pentru suprafete de 5000mp. Daca sunt depasite aceste valori, te poti extinde cu lucrari la 7000mp sau mai mult. Adancimea trebuie reglata pana la 25 – 30cm, astfel incat stii ca poti executa o mare parte din araturi cu acest utilaj.

Cateva pareri despre cele mai bune motosape cu priza de putere iti vor spune ca e important sa verifici si numarul de viteze, alaturi de toate functiile de siguranta incluse. Cand vrei sa eliberezi freza de bolovani de pamant, o viteza in marsarier se va dovedi utila. Ia in considerare numarul de cutite integrate in freza, sistemul de pornire, dimensiunile rotilor(sa fie cat mai mari) si greutatea aparatului(ofera priza pe sol).

Lista noastra include oferte online, caci Internetul iti furnizeaza mai ieftin aceste unelte.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Sep113

 

1-sep113E destul de  probabil ca cea mai buna motosapa cu priza de putere Sep  sa fie acest model cu motor puternic. Drept capacitate de lucru, dispozitivul ofera 7CP si un randament de 700 metri patrati cultivati intr-o ora, cu un consum mediu de 0.45l de motorina in tot atat timp.

Astfel, utilajul se dovedeste eficient, insa economic. Adancimea de cultivare este regalbila, cu posibilitati de ajustare intre 100 si 250mm, suplinind majoritatea lucrarilor conventionale de intretinere pentru ogoare. Latimea de frezare va avea o maxima de 970mm, permitand prelucrarea unei fasii extinse de teren la o singura trecere.

Operatorul are la dispozitie un demaror cu sfoara si 4 viteze, una fiind marsarierul. Cele 24 de cutite sunt fabricate din otel rezistent, promitand cultivare fara probleme. Dispozitivul se conecteaza la remorca sau alt accesoriu printr-o priza de putere sincronizata sau asincronizata, insa nu se livreaza insotit de alte unelte suplimentare.

 

button 1

 

 

 

 

MS 7100 CF+

 

2-ms-7100-cfCa motosapa cu priza de putere ieftina si buna iti putem recomanda acest model ce vine insotit de un bonus neasteptat: aparat de sudura MMA. Dispozitivul principal este un motocultor profesional, cu performante inalte, pe baza motorului de 7CP, a cutiei de viteze cu pinioane si a prizei de putere in care poti conecta de la sisteme de cosire, pana la pompe cu apa si remorci.

Se alimenteaza cu benzina fara plumb, consuma 1l de carburant pe ora si are randament de cultivare de peste 700mp/h. Porneste la sfoara si asigura 2 viteze inainte si 1 napoi. Include cate 16 cutite stanga/dreapta, are roti mari si ofera o latime de cultivare extinsa, de 110cm.

Adancimea la care ajunge va fi de 30cm, semn ca poate efectua araturi de sezon, pentru toamna sau primavara. Se livreaza cu trusa de scule, rarita, cui de reglaj si freza de prasire.

 

button 1

 

 

 

 

BSR LY 920

 

3-bsr-ly-920Cand cauti un motocultor BSR cu priza de putere, exemplul nostru s-ar putea sa iti indeplineasca toate cerintele. Un motor OHV in 4 timpi asigura exploatare profesionala, cu 7CP. Motosapa include o freza cu latime de cultivare reglabila intre 800-100cm, iar adancimea se poate ajusta intre 15-30cm, asigurand lucrari complexe, chiar si pe teren extins.

Consuma benzina(circa 1l/h) si se recomanda la suprafete de minim 5000mp, reusind sa proceseze in jur de 500-700mp/h. Inainteaza cu 2 viteze, iar marsarierul include doar o treapta de deplasare; utilajul are roata de inaintare si roti de deplasare mari, din cauciuc.

Ghidonul se regleaza usor si se pliaza pentru stocare, iar freza totalizeaza 24 de cutite segmentabile. Produsul se livreaza cu un cui de reglaj al adancimii de lucru, freza pentru prasit si prelata de protectie. In plus, chiar si pretul este unul avantajos.

 

button 1

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 COMMENTS

DMCA.com Protection Status