Cea mai buna masina de tuns iarba Honda

Am modificat articolul ultima data pe: 24.10.20

 

Cum aleg cele mai bune masini de tuns iarba de la Honda

 

Ghidul cumparatorului

Pare destul de clar ca persoanele pasionate de intretinerea adecvata a curtii si gradinii prefera sa isi echipeze gospodaria cu unelte motorizate de cea mai buna calitate, care sa ajute in mod eficient la mentenanta spatiului detinut. Printre cele mai apreciate dispozitive pe care un proprietar de curte le are pe lista se numara masina de tuns iarba. Electrica sau cu motor cu ardere interna, simpla sau cu optiune de aerator incorporata, aceasta alegere trebuie facuta in functie de necesitatile de lucru ale fiecarui utilizator. In gama modelelor cu motoare pe combustibil, unul dintre producatorii respectati pentru calitatea dispozitivelor se situeaza cu certitudine si Honda. Asadar, cand incepi sa verifici multiple pareri despre cele mai bune masini de tuns iarba Honda, iata ce aspecte poti lua in calcul:

A.1 Masina de tuns iarba Honda

Brandul: Compania Honda Motor Co. Ltd. fabrica o gama extinsa de motoare si utilaje de mare putere, fiind situata pe locul 8 la nivel mondial din punct de vedere al productiei de autoturisme. Cu un istoric de 70 de ani, fiind fondata in 1946, firma cu sediul in Hamamatsu, Japonia, s-a extins la nivel mondial, intrunind in prezent nenumarate subsidiare si lucrand cu circa 200000 de angajati. Aplicatiile in care compania se implica activ s-au extins in telematica(comunicatie la distanta prin satelit)si in industria aeronautica. Honda produce motociclete, autoturisme, echipament pentru gradina, pompe si generatoare, motoare de avion si detine numeroase ateliere de robotica. Masinile de tuns iarba provenite din fabricile acestui conglomerat sunt recomandate pentru utilizare semi-profesionala si profesionala, intrucat sunt echipate cu motoare puternice si durabile, cu o durata de garantie de minim 5 ani.

 

Puterea: Ca sa poti intui capacitatile de lucru la zi ale unui astfel de produs, trebuie sa te hotarasti ce output exprimat in cai putere(CP) e mai potrivit in functie de suprafata pe care o ai in administrare. Honda produce motoare termice alimentate cu benzina, iar toate ofertele intalnite pe piata din Romania se inscriu in aceasta categorie. In functie de puterea oferita, poti alege o masina clasica de intretinut gazonul sau un mic tractoras pentru tunderea acestuia. Tractorasele sunt echipate cu motoare  de 11CP, 18.7CP sau 20CP, se recomanda numai in cadrul proiectelor agricole de anvergura si in niciun caz pentru utilizatori casnici, intrucat necesita investitii costisitoare. Pentru o gospodarie, trebuie sa alegi o piesa din gama medie de putere, cu 3.3 – 4.4CP. Daca ingrijesti un parc sau o gradina publica, atunci una de 5.2 – 5.5CP se va descurca excelent, acestea fiind recomandate pentru 1500 – 2000 metri patrati.

 

Dimensiuni si functii: Pe cat de lata este freza masinii, pe atat de rapid termini de lucrat. Honda ofera masini ce includ cutite de 41 – 53cm ca latime de lucru. Daca vrei sa faci economie la bani, te poti multumi cu un model al carui cutit are 41cm latime sau cel mult 47cm. Inaltimea maxima de taiere iti arata cat de mare poate fi iarba cand o sectionezi. Daca detii un buget ceva mai mare, poti sa ai pretentii pentru functii ca: aprindere electronica, autopropulsie, sac colector mare, maruntire a resturilor vegetale.

Nu mai ramane decat sa-ti aratam unde gasesc masina de tuns iarba Honda la un pret bun altii, iar daca nu vrei sa pierzi timp in magazine, inspirat ar fi sa faci comanda in mediul virtual. Calitatea utilajelor comercializate online este atestata de aceeasi garantie ca cea din magazine, iar daca apar nemultumiri, returnezi prompt comanda.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Honda HRX537C4 VKEA

 

1.Honda HRX537C4 VKEAPoate fi usor sa identifici cea mai buna masina de tuns iarba Honda pentru peluze mici si mijlocii, daca verifici capabilitatile acestui aparat. Piesa are in componenta un motor in 4 timpi, necesita benzina pentru alimentare si dezvolta o putere de 5.2CP, echivalentul a 3800W.

Datorita acestui output, masina va face fata sarcinilor solicitante, fiind adecvat aleasa pentru a curata suprafete de pana la 1700 de metri patrati. Permite finalizarea lucrului in timp relativ scurt, avand latime de taiere de 53cm, o dimensiune adecvata pentru o piesa din aceasta clasa. Inaltimea maxima a plantelor ce pot fi prelucrate va fi de 20 – 100mm, indicand compatibilitatea cu suprafetele tip gazon.

Pentru pastrarea resturilor vegetale, dispozitivul este echipat cu un sac colector, realizat din material textil. Volumul acestuia, de 88l, permite acumularea unei cantitati ridicate de reziduuri, pana sa necesite golire. Masina are doar 40Kg, fiind usor de stapanit si facand o priza destul de optima pe teren. Manerul ergonomic se poate ajusta, iar comenzile sunt mereu la indemana utilizatorului.

 

button 1

 

 

 

 

Honda HRG 416 K1 PKEA

 

2.Honda HRG 416 K1 PKEACand nu-ti permiti sa cheltui cine stie ce suma si cauti neaparat o masina de tuns iarba Honda ieftina si buna, consideram ca recomandarea potrivita cerintelor tale este modelul pe care ti-l prezentam in acest exemplu.

E comercializat printre cele mai putin costisitoare utilaje Honda din clasa sa, iar performantele sunt adecvate pentru suprafete de pana la 1200 metri patrati. Aceasta capabilitate de a administra gradini si peluze mici si mijlocii este confirmata de motorul in patru timpi, cu o putere de 4.4CP, tradusa in sistem metric prin cei 3300 watti dezvoltati. Ca de obicei, se utilizeaza benzina pe post de carburant, iar asta inseamna o curatarea si o lubrifiere periodica a motorului, pentru a-i asigura mentenanta corespunzatoare.

Cutitele acopera o latime de 41cm, inaltimea putand fi reglata in intervalul 20 – 74mm. Atat gazonul, cat si iarba din curte pot fi usor sectionate in acest mod. Toate resturile vegetale rezultate vor fi stranse intr-un sac textil, a carui capacitate de colectare este de 50l.

 

button 1

 

 

 

 

Honda HRX537C4 HYEA

 

3.Honda HRX537C4 HYEAPentru a ingriji cum se cuvine peluza, portiuni ale gradinii si chiar un mic parc pe langa o locuinta, aceasta masina este foarte adecvata. Motorul termic utilizeaza benzina si ofera 3800W, adica 5.2CP. In acest mod, se vor curata suprafete de 1500 – 1700mp fara probleme.

Produsul poate fi cumparat pentru utilizare individuala, casnica, sau pentru proprietati de tip comercial. Coordonatele de lucru includ latimea de sectionare, evaluata la 53cm, si inaltimea maxima, de 100mm. Nu lipseste recipientul colector, un sac textil ce totalizeaza un volum de 88l. Rotile de transport in numar de 4 promit o deplasare fiabila si facila pe teren, iar manerul cu cateva optiuni de ajustare asigura intrebuintarea in bune conditii de ergonomie.

Masina are autopropulsie, facand munca mult mai usoara, utilizatorul trebuind doar s-o orienteze corect pentru a-si ideplini sarcinile. Conformitatea la garantie este de 2 ani, dar stim ca motoarele Honda pot mult mai mult de atat, deci la capitolul durabilitate nu trebuie sa-ti faci griji, mai ales daca o utilizezi ocazional.

 

button 1

 

 

 

 

Alte articole recomandate:

Cea mai buna masina de tuns iarba Makita

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status