n n
n
n
▷ Sisteme supraveghere video ieftine. Analiza comparativa

Cel mai bun sistem de supraveghere video ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 09.12.19

 

Cum aleg cele mai bune sisteme de supraveghere video ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Multi utilizatori decid sa isi echipeze locuinta cu un sistem de supraveghere video din simplul motiv ca incurajeaza o anumita stare mentala. Chiar daca nu te salveaza intotdeauna de vandali sau de alti infractori, un astfel de circuit ii poate descuraja. Mai mult, statisticile arata ca unii parinti prefera aceasta solutie pentru a monitoriza activitatea copiilor. Indiferent care ar fi motivul pentru care doresti sa detii asa ceva, iti prezentam cateva modalitati simple de a gasi oferta adecvata si sa afli unde gasesc  sistem de supraveghere video ieftin, la un pret bun, cei mai multi dintre utilizatori.

Kitul functional pe care il poti instala si folosi instant in locuinta trebuie sa includa urmatoarele piese: unitatea DVR(centralizeaza activitatea sistemului), camerele de supraveghere(numarul variaza in functie de perimetrul ce trebuie securizat, iar tipologia in functie de locul in care vor fi plasate), surse de alimentare pentru camerele video, spatiu de stocare(un HDD), cablurile de conexiune cu mufe compatibile.

Sursa din care procuri pachetul trebuie sa fie una de incredere si sa iti ofere atat garantie, cat si posibilitatea de returnare. Daca mizezi pe cele mai ieftine oferte de pe piata, trebuie certificata si  calitatea aparaturii. De aceea, iti recomandam sa te orientezi catre sisteme care au primit rating bun de la utilizatori.

Vei gasi modele repartizate pentru interior sau exterior. Nu instala un kit de interior in spatiul extern, deoarece acesta nu este facut pentru a rezista la intemperii. De asemenea, verifica ce configuratie au camerele video si cauta specificatia LED-uri IR – astfel filmarile poti fi realizate si in conditii de lumina slaba sau intuneric.

Numarul de canale video iti permite sa intuiesti ce numar maxim de camere poate fi adaugat sistemului. Pachetele care se vand gata confgurate sunt mai usor de procurat decat sa stai sa organizezi circuitul din diverse piese ce trebuie alese compatibile intre ele.

Multe pareri despre cele mai bune sisteme de supraveghere video ieftine recomanda minim 4 camere, rezolutie de 720p sau mai mare si o capacitate de stocare de circa 1TB, cu posibilitate de extensie. Nu uita sa consideri eventuale functii suplimentare(control si setari prin Internet, descarcare inregistrari) si conditiile de intrebuintare optima.

Mentionam ca limita de cost, considerata pentru ofertele date ca exemplu pentru categoria sisteme ieftine, este de 250 de euro.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

PNI House PTZ1000 

 

Se pare ca, dupa spusele utlizatorilor, acest kit PNI are toate sansele sa fie desemnat cel mai bun sistem de supraveghere video ieftin. Pachetul include urmatoarele componente esentiale: unitate DVR cu 4 canale, HDD intern, 4 camere de supraveghere pentru exterior, 4 cabluri de conexiune, alimentator si spliter pentru alimentare, un mouse cu mufa USB si CD pentru instalarea de software.

Cum era de asteptat, kitul este gata de utilizare. Camerele au o rezistenta buna in mediul extern, oferind posibilitatea de a functiona optim in intervalul -10 ~ +40 grade Celsius. Mai mult, fiecare piesa este dotata cu cate 24 de LED-uri IR, semn ca pot filma si in intuneric, pana la o distanta de 20m de obiectiv.

Hardul intern ofera 4TB de spatiu de stocare, iar imaginile pot fi vizualizate si in timp real, prin conectarea unui monitor. Mai mult, este posibila accesarea sistemului de pe Internet, astfel incat sa poata fi efectuate setari si modificari la inregistrari. Daca esti plecat in concediu, sa afli ce se intampla acasa va fi facil.

 

 

 

 

 

ATK-01 

 

Acest produs constituie un bun exemplu de sistem de supraveghere video ieftin si bun. Este format din urmatoarele piese: un DVR, 4 camere pentru supraveghere cu tot cu cabluri de semnal si alimentare, alimentator cu tot cu splitter(echipat cu 5 mufe), mouse si, bineinteles, manualul de utilizare.

Se remarca rezistenta camerelor la temperaturi extreme, deci pot fi montate extern, intrucat asigura o functionare optima pana la valori de -10 / +50 de grade Celsius. Totodata, putem sublinia o caracteristica foarte utila pentru vederea in intuneric – cate 24 de LED-uri cu infrarosu atribuite fiecarei camere video.

Raza de vizualizare in lumina crepusculara, slaba, va fi extinsa la 15-20m. Din pacate, un HDD intern nu este inclus in oferta, asa ca se necesita adaugarea unui model cu mufa SATA de pana la 4TB. Rezolutia de afisare va fi de 720p sau chiar de 1080p, asigurand imagini clare.

 

 

 

 

 

Tech AD  DVR 

 

In cadrul acestui sistem vei beneficia de aproape toate componentele de care ai nevoie pentru a-l pune rapid in functiune si utliza. Singura piesa ce lipseste din kit este Hard Disk-ul, pe care va trebui sa il procuri separat. Camerele, in numar de 4, sunt incluse in oferta si asigura deopotriva posibilitati de utilizare in interior si exterior(cate 2 astfel de unitati pentru fiecare zona).

Rezolutia de 720p este una considerata buna pentru supraveghere, iar suplinentar poti atasa sistemului si microfoane, ca sa inregistrezi si sonor, intrucat unitatea DVR include intrari audio. Se permite inregistrarea pe timp de noapte, deoarece camerele de exterior, 2 unitati din 4, sunt prevazute si cu LED-uri IR(vedere pana la 25m).

De pe Internet se poate accesa facil unitatea DVR, astfel incat setarile sa fie posibile si de la distanta. HDD-ul necesar si compatibil trebuie sa includa interfata SATA.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status