Cel mai bun sistem de supraveghere de interior

Am modificat articolul ultima data pe: 09.07.20

 

Cum aleg cele mai bune sisteme de supraveghere video, de interior

 

Ghidul cumparatorului

Sa montezi camere video in locuinta, la firma, in magazin sau in orice alt spatiu ce trebuie protejat nu e o idee extravaganta, si nicidecum inutila, avand in vedere ca nu stii niciodata cand poti fi victima hotilor. Inainte sa faci o achizitie, sa consulti cateva pareri despre cele mai bune sisteme de supraveghere video, de interior, e necesar, pentru a cumpara informat, iar noi ti le punem la dispozitie.

 

 

Un kit complet de protectie va cuprinde o unitate DVR, cu hard disk pe care vor fi stocate datele inregistrate, la acestea vor fi conectate camere video, iar din pachet nu trebuie sa lipseasca accesoriile de montaj (mufe si cabluri coaxiale). Pentru inregistrare audio-video, interfata DVR-ului va avea si intrari audio, la care vei conecta microfoanele.

Daca vrei sa monitorizezi  in propria locuinta, iti va fi suficient un sistem DVR cu 4 canale video si 4 canale audio, pe care sa le amplasezi in fiecare camera. Totusi, daca vrei sa supraveghezi mai multe zone, va trebui sa maresti investitia, luand o unitate cu 8 canale video si pana la 8 porturi audio, sau chiar mai mult, existand si configuratii de 16 si chiar 32.

Un model aparte il reprezinta sistemele de monitorizare video pentru bebelusi, cu o unitate portabila cu ecran LCD, prin care vei putea comunica cu copilul de la o distanta de zeci de metri, fara ca semnalul sa fie obstructionat de usi, geamuri, pereti si mobilier.

Calitatea imaginii e un alt aspect care te intereseaza, iar noi iti recomandam sa investesti intr-un DVR ce proceseaza 25 de cadre/s (in timp real) si in camere HD sau Full HD, capabile de rezolutie 720p (1280 x 720px), respectiv 1080p (1920 x 1080px). Acestea trebuie sa fie dotate cu infrarosu, pentru inregistrari bune si pe timp de noapte.

In ceea ce priveste modurile in care poti viziona ce s-a intamplat acasa in lipsa ta, posibilitatile sunt numeroase. Poti vedea imaginile pe orice televizor sau monitor, pe care le vei conecta la DVR, prin intermediul iesirilor VGA si HDMI. De asemenea, poti face supravegherea si in timp real, prin intermediul unui software pe care il primesti in pachet si prin care vei putea conecta sistemul de supraveghere la smartphone, tableta, laptop, etc.

Esti, deja, curios unde gasesc sistem de supraveghere video, de interior, la un pret bun, alti utilizatori? Cel mai probabil, pe Internet, unde ofertele sunt mai bogate si mai accesibile.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

Tech AD DVR 

 

Te intereseaza care e cel mai bun sistem de supraveghere video, de interior, pe care sa-l instalezi in propria casa? Tech AD DVR poate fi un bun candidat, acesta fiind prevazut cu intrari ce permit atasarea a 4 camere, precum si a 4 microfoane. Asadar, poate inregistra audio-video in 4 zone din locuinta, iar asta la o calitate HD si in timp real, caci proceseaza 25 cadre/secunda. De mentionat ca rezolutia de afisare e Full HD, de 1920 x 1080 px.

Camerele sunt prevazute cu 3 LED-uri ultra high performance (UHP), care ofera o calitate exceptionala chiar si inregistrarilor facute pe timp de noapte. Vei putea viziona imaginile local, de pe televizor sau calculator, prin conectarea cablurilor la porturile HDMI si VGA a DVR-ului. De asemenea, are interfata adaptabila la Internet si te vei putea conecta la sistem de pe orice smartphone, tableta si alt dispozitiv ce functioneaza cu sistemele de operare Windows, Android, IOS.

Produsul e accesorizat cu toate componentele necesare montarii, de la suruburi pentru fixare, cabluri de 15 m pentru conectarea camerelor si microfoanelor, o sursa 3A, cu 4 mufe de alimentare pentru camere (plus splitter), o sursa de alimentare pentru DVR, un mouse optic, CD-ul cu software si un manual pentru instalare rapida.

 

 

 

 

 

Tech AD Mixt 

 

Tech AD Mixt e un sistem de supraveghere video pentru interior/exterior, perfect pentru a proteja toate colturile locuintei, locului de munca, firmei sau ale unui depozit. DVR-ul permite conectarea a 2 camere de interior si 2 de exterior. Optional, poti fixa si 4 cabluri pentru microfoane. Alaturi de aceste piese, primesti si toate instrumentele necesare pentru instalarea kitului.

Vei primi in timp real imagini la o rezolutie HD, 720p, iar inregistrarea nocturna e posibila prin infrarosu. Calitatea e exceptionala, intrucat camerele de exterior sunt prevazute cu cate 24 de LED-uri IR, iar cele de interior sunt echipate cu 3 LED-uri UHP.

Controlul DVR-ului si vizualizarea intregistrarilor se pot face prin conectarea unui TV sau alt monitor, la care te poti conecta online si urmari actiunea in timp real. O poti face si de pe telefonul smart, tableta ori laptop. Configurarea sistemului se va face simplu, prin intermediul mouse-ului optic, inclus in pachet. De mentionat ca are functie de memorare a evenimentelor.

 

 

 

 

 

Mappy VBM-7100 

 

Abia ai nascut si iti doresti sa-si poti monitoriza bebelusul in permanenta, asa incat sa stii cand se trezeste si sa poti comunica cu el, chiar si cand te afli la baie sau in alta camera? O poti face, prin intermediul acestui sistem de supraveghere video, de interior, ieftin si bun, de la Mappy.

Kit-ul e format din doua componente, o unitate portabila pe care o vei purta la tine si o unitate pe care o vei tine langa patut. Vei putea comunica cu copilul de la o distanta de 260 m, (in exterior), si la 50 m in casa. Conexiunea se face pe frecventa 2.4 Ghz, iar printre functiile cele mai utile numaram optiunea de monitorizare a temperaturii, redarea a 8 cantece de leagan, precum si inregistrarea video pe timp de noapte.

Unitatea parintelui are ecran LCD, cu o rezolutie 176 x 220 px, incorporeaza microfon si difuzor, si functioneaza cu un acumulator  Litiu-Polimer 540 mAh, cu o autonomie de 4 ore. Unitatea copilului trebuie tinuta permanent in priza, incorporeaza senzor de imagine, are vizibilitate pe timp de noapte la 5 m distanta si poate fi inclinat la 50 de grade, pe diagonala.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status