Cel mai bun sistem de alarma de apartament

Am modificat articolul ultima data pe: 18.04.21

Acest site web este sustinut de catre cititori. Cand cumparati un produs prin linkurile de pe site-ul nostru, putem castiga un mic comision de afiliere. Verificati aici mai multe informatii despre noi..

 

Cum aleg cele mai bune sisteme de alarma de apartament

 

Ghidul cumparatorului

Pentru a evita incidentele neplacute, mai exact patrunderea infractorilor in propria locuinta, lucru care ar pune in pericol atat securitatea bunurilor personale, cat si pe cea a oamenilor dragi, achizitionarea unui sistem de alarma de apartament devine o necesitate. Totusi, pentru a ne putea bucura de o buna protectie, trebuie sa alegem dispozitivul potrivit, iar acest lucru devine posibil prin respectarea catorva parametri de selectie importanti.Sistemele de alarma se impart in doua categorii: cu fir si wireless. Primele sunt cel mai des intalnite, datorita pretului redus, dar si pentru ca necesita intretinere minima. Se recomanda apartamentelor noi sau in curs de renovare, caci cablurile pot fi ingropate sub tencuiala, asadar nu afecteaza estetica locuintei. Sunt insa dificil de montat, motiv pentru care ai nevoie de ajutor specializat.

In cazul modelelor wireless, transmisia semnalelor de la senzori catre unitatea centrala se realizeaza prin unde radio, deci cablurile de legatura intre componentele sistemului nu sunt necesare, elementele de detectie putand fi instalate si disimulate usor (ex. prin schimbarea locului in incapere). Au un design elegant si permit transmiterea la distanta a evenimentelor din sistem si a anumitor comenzi, motiv pentru care ai nevoie de un dispozitiv cu GSM sau o linie telefonica fixa.

Panoul de control reprezinta una dintre cele mai importante componente ale sistemului de alarma, deoarece primeste semnalul de la senzorii de detectie, comenzile de la tastatura si tot el se ocupa cu transmiterea avertismentului catre sirena si catre modulul de comunicatie, astfel incat sa fii anuntat , in timp util, cu privire la o posibila intrare prin efractie. Pe scurt, trebuie sa te asiguri ca dispozitivul monitorizeaza toate zonele de risc pe care tu le ai in apartament.

Numeroase pareri despre cele mai bune sisteme de alarma pentru apartament recomanda achizitionarea unui produs care este echipat cu un buton de panica, intrucat acesta genereaza un semnal silentios la apasare, care este transmis direct autoritatilor competente, fara a mai fi nevoie sa pierzi timp formuland numarul acestora si asteptand pana cand iti raspund.

Pentru o protectie sporita, asigura-te, de asemenea, ca modelul ales dispune de senzorul de miscare PIR de interior si cel de geam spart, dar si de contact magnetic (se foloseste la geamuri si la usi, alarma declansandu-se cand acesta este indepartat).

In concluzie, iti sugeram sa profiti de ofertele din mediul online, ele reprezentand raspunsul la intrebarea “Unde gasesc sisteme de alarma de apartament la un pret bun?”.

 

 

Modele recomandate in 2021

 

 

Digiguard Defender K3 

 

Cel mai bun sistem de alarma de apartament este cel care da dovada de eficienta, fiabilitate, flexibilitate si siguranta, iar Digiguard Defender K3 poate fi considerat un astfel de produs. Inscriindu-se in categoria modelelor fara fir si avand o suprafata de operare de peste 100 m, acesta este recomandat caselor si magazinelor deopotriva, mai ales ca posibilitatile de detectie se extind pana la 99 de zone wireless si alte 7 cu fir.

Sistemul foloseste linia telefonica fixa PSTN (Romtelecom, RDS) si este capabil sa memoreze 6 numere de telefon pentru transmiterea de mesaje in caz de alarma atat la politie, cat si la firma de paza sau la centrul de monitorizare. Include buton de panica.

Totodata, acesta permite armarea selectiva pe timpul noptii (doar senzorii magnetici sunt activi) sau totala, atat din telecomanda, cat si de la panoul unitatii centrale, aspecte care te vor ajuta sa simti ca traiesti intr-un loc sigur.

 

 

 

 

 

PNI SafeHouse PG300 

 

PNI SafeHouse PG300 este un sistem de alarma pentru apartament care n-ar trebui sa lipseasca din locuinta nimanui, avand in vedere ca este un model wireless, deci se instaleaza usor si rapid, care acopera o distanta de transmisie de pana la 100 m in camp deschis. In plus, posibilitatile de detectie acopera 10 zone: 7 wireless si 3 cablate, fiecare dintre cele dintai putand contine pana la 10 detectori.

Pentru o utilizare usoara, dispozitivul dispune de aplicatie dedicata (PNI SafeHouse) pentru sistemele de operare Android si iOS, astfel incat sa poti efectua setari, monitoriza sau arma/dezarma alarma chiar si atunci cand esti plecat in vacanta. Totusi, pentru a fi la curent cu starea echipamentului de securitate, ai nevoie de un comunicator GSM introdus in sistemul cu pricina.

Produsul include accesorii precum: 1 senzor wireless de miscare, 1 senzor wireless magnetic, o sierna de interior, 2 telecomenzi wireless si 1 alimentator 220V pentru unitatea de comanda.

 

 

 

 

 

PNI 2700A 

 

PNI 2700A este un sistem de alarma pentru apartament ieftin si bun, dand dovada de o eficienta ridicata in ceea ce priveste detectarea si avertizarea eventualelor pericole. Altfel spus, dispozitivul este prevazut cu 7 tipuri de zone de efractie, care pot fi alocate tuturor senzorilor de detectie (miscare/magnetic), si cu modem pentru linie fixa, in asa fel incat tu sa poti apela pana la 6 numere in caz de urgenta.

Totodata, desi nu dispune de un buton de panica, produsul este echipat cu o sirena de alarmare foarte puternica (110 dB), asa ca, cel mai probabil, hotii care vor incerca sa iti sparga locuinta se vor panica la auzul acesteia si vor fugi.

Mai mult decat atat, sistemul de alarma garanteaza un confort sporit la utilizare, avand in vedere ca beneficiaza de 2 telecomenzi care permit armarea si dezarmarea dispozitivului de la distanta. Comunicarea intre unitate si senzorii de miscare/magnetici nu necesita fire, aparatul fiind de tip wireless.

 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status