Cel mai bun microfon spion profesional

 

Cum aleg cele mai bune microfoane spion profesionale

 

Ghidul cumparatorului

Daca vrei sa pastrezi o inregistrare audio sau video a unei conversatii sau vrei sa monitorizezi o anumita incapere, poti incerca sa folosesti un microfon spion. Variantele profesionale, desi au un cost de achizitie ceva mai ridicat, asigura o raza de actiune mai mare decat modelele conventionale si o perioada de autonomie prelungita.

Oferta variata existenta pe piata, mai ales in magazinele online, creste sansa sa alegi cel mai bun microfon spion profesional pentru ce ai tu nevoie, dar va trebui sa urmaresti cateva caracteristici tehnice.

 

 

In functie de tipul de monitorizare, pot exista dispozitive de tip fix, ce pot inregistra zgomotele ambientale si conversatiile dintr-o anumita incapere, sau echipamente mobile, ce ofera utilizatorului posibilitatea orientarii antenei de amplificare catre oricare dintre participantii dintr-o anumita conversatie. In functie de forma de prezentare, microfonul poate fi unul de tip spion cu inregistrare, modele ce functioneaza in tandem cu telefonul sau echipamente ce asigura inregistrarea si in format video.

Acestea pot fi camuflate sub forma unui pix, ceas, breloc pentru chei sau alte variante ce pot fi integrate usor in orice spatiu.

Modelele pentru telefon permit insertia unei cartele de tip GSM, care poate fi apelata de la distanta de pe dispozitivul smartphone, oferind optiunea monitorizarii in timp real a unei anumite incaperi.

In functie de modalitatea de stocare a informatiilor preluate, pot exista modele ce dispun de un card de memorie intern, ce va necesita descarcare periodica, sau modele ce transmit semnalul acustic catre un receptor aflat la distanta si stocarea informatiei direct pe un telefon sau laptop.

Raza de actiune reprezinta distanta maxima de la care se poate realiza monitorizarea si poate varia in functie de puterea recetorului si a emitatorului. Modelele clasice pot prelua informatia de la o distanta de 10 pana la 100 de metri, in timp ce modelele profesionale, prin prezenta mecanismelor de amplificare a semnalului, il pot prelua si de la distante de 1500 de metri.

Bateria asigura un anumit timp de functionare autonoma, fara sa fie necesara conectarea microfonului la o sursa de curent electric. Utilizarea activa a microfonului va consuma un volum mai mare de energie decat mentinerea in stand by, iar modelele simple pot asigura o autonomie de 1 – 4 ore. Variantele mai complexe, insa, pot atinge perioade de monitorizare activa de pana la cateva zile, dar costul de achizitie va fi ceva mai mare, conform multor pareri despre cele mai bune microfoane spion profesionale.

In afara functiei standard de a prelua semnalul video sau acustic, microfoanele spion mai pot dispune de senzori de miscare ce duc la pornirea activitatii de monitorizare atunci cand inregistreaza prezenta de activitate in raza lor de actiune.

Alte variante pot oferi optiunea Call, ce poate trimite un apel vocal catre numarul de telefon al persoanei ce realizeaza monitorizarea in momentul in care sunt detectate voci in vecinatate. Un detaliu important este filtrul pentru zgomote de fond, ce elimina zgomotele redundante din jur si asigura o captare clara a vocilor din conversatie.

Inainte sa cauti a descoperi unde gasesc microfon spion profesional la un pret bun cei care considera ca au nevoie de un astfel de dispozitiv, te invitam sa arunci o privire pe optiunile descrise mai jos, pe care le-am considerat utile.

 

 

Modele recomandate in 2020

 

 

SpyShop 1500 M

 

SpyShop 1500 M este un microfon radio compact ce poate transmite un semnal cu ajutorul semnalului de tip „narrow pulse nanosecond”. Acesta este ideal pentru transmiterea unui volum mare de informatie pe o distanta scurta, cu o viteza de transfer mare. Este protejat impotriva sistemelor de bruiaj, putand fi folosit in cladirile de birouri fara sa interfereze cu retelele wireless.

Sensibilitatea receptorului este mare, iar dimensiunile reduse si designul compact ale acestuia permit plasarea in orice incapere – birou, casa, masina. Distanta de transmisie este mare, putand ajunge pana la 1500 de metri, in conditii de mediu ideale. Castile incluse in pachet la achizitie pot fi utilizate pentru a asculta conversatiile receptate, iar firul acestora poate juca rolul unei antene pentru a imbunatati calitatea receptiei.

Memoria interna a dispozitivului consta intr-un card de memorie, cu capacitate de 32Gb, suficient de mare pentru a stoca un volum mare de date. Consumul efectiv de energie este scazut, autonomia bateriei emitatorului ajungand pana la 36 de ore de monitorizare activa, iar cea a statiei de receptie ajungand pana la 48 de ore de activitate continua.

 

 

 

 

 

SS-MF14

 

SS-MF14 este un kit de ascultare format dintr-un microfon cu transmitator wireless incorporat si un reportofon cu receptor. Poate fi utilizat in spatii inchise sau in exterior, avand o sensibilitate de inregistrare ridicata. Este protejat impotriva interferentelor si nu intra in conflict cu retelele wireless din vecinatate.

Raza de actiune a microfonului poate ajunge pana la 20 – 25 metri circulari, iar distanta maxima de transmisie a semnalului preluat poate ajunge pana la 1500 de metri. Producatorul mentioneaza, insa, ca aceasta distanta poate fi atinsa numai in conditii de mediu perfecte – fara precipitatii, furtuni.

Dispune de o bateriei lithium-ion si poate functiona in regim de autonomie pana la 48 de ore. Zgomotele de fundal sunt reduse in momentul inregistrarii datorita amplificatorului audio profesional Smart Sound, ce asigura o redare clara a vocilor. Informatiile pot fi stocate in memoria interna, pe un card SD cu dimensiune de pana la 32 GB, spatiu suficient pentru a stoca un volum mare de date.

 

 

 

 

 

Spy Expert Model GT402

 

Daca inca nu ai gasit un microfon spion profesional ieftin si bun, poti incerca varianta Spy Expert Model GT402. Aceasta ne-a atras atentia prin prezenta functiei de monitorizare GPS, ce ofera optiunea monitorizarii unei persoane sau masini aflate in miscare. Este un echipament foarte util atunci cand se doreste monitorizarea copiiilor  ce merg singuri spre scoala sau pentru persoanele varstnice cu probleme de memorie.

In caz de necesitate, locatia persoanei monitorizate poate fi identificata in doar 20 de secunde, facand posibila interventia rapida in cazul depistarii unor probleme. In cazul monitorizarii prin intermediul unui smartphone, coordonatele cerute pot fi primite sub forma unui mesaj ce contine un link catre aplicatia GoogleMaps ce evidentiaza pozitia obiectivului urmarit fata de cea a persoanei care realizeaza monitorizarea.

Raza de actiune este de 8 metri circulari, receptorul putand prelua semnalul acustic din jurul persoanei monitorizate. Localizatorul dispune de un buton de panica ce poate fi actionat printr-o apasare mai lunga, supraveghetorul fiind alertat din timp in legatura cu eventualele situatii de risc. Autonomia dispozitivului poate ajunge pana la 96 de ore, in stand by, nefiind necesara reincarcarea frecventa a acumulatorilor.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status