n n
n
n
▷ Microfoane spion GSM. Analiza comparativa

Cel mai bun microfon spion GSM

Am modificat articolul ultima data pe: 11.12.19

 

Cum aleg cele mai bune microfoane spion GSM

 

Ghidul cumparatorului

Utile atunci cand trebuie sa supraveghezi autovehiculul, copiii sau casa, microfoanele spion GSM incep sa castige din ce in ce mai multa popularitate in randul persoanelor fizice, dat fiind faptul ca ofera sentimentul sigurantei, fundamental pentru om.

In plus, sunt usor de folosit, fiind necesar doar sa inserezi o cartela si sa amplasezi dispozitivul intr-un loc ferit de privirile curiosilor, si, vei afla, ori de cate ori vrei acest lucru, ce se discuta in locul cu pricina, printr-un simplu apel catre numarul SIM-cardului. Mai problematica decat utilizarea propriu-zisa se dovedeste pentru multi alegerea unui model eficient, din acest motiv am conceput ghidul de fata si am explicitat pasii esentiali ce merita urmariti.

Cel mai important aspect pe care te sfatuim sa il verifici se refera la raza de actiune. Practic, aceasta iti indica distanta maxima la care poate detecta si prelua semnalele acustice, astfel incat sa le redea inteligibil in difuzorul telefonului tau. Regula de selectie este una intuitiva: cu cat acopera o suprafata mai mare, cu atat mai eficient se dovedeste un produs, intrucat poate oferi o siguranta extinsa.

In acord cu numeroase pareri despre cele mai bune microfoane spion GSM, un model meritoriu trebuie sa ofera o raza de actiune de circa 10 metri, valoare considerata ideala pentru a te informa eficace in legatura cu ceea ce se intampla in jurul unui autoturism sau in incaperile de dimensiuni medii si mari.

Alaturi de criteriul de selectie deja amintit, ar fi bine sa consideri autonomia, ea depinzand in principal de caracteristicile constructive ale acumulatorului, mai precis de capacitatea masurata in mAh. Conteaza in masura in care iti indica durata de functionare continua, precum si cat timp rezista in stand-by dispozitivul, cel mai bun microfon spion GSM promitand performanta de a inregistra fara oprire pentru cel putin 60 de minute, respectiv de a se mentine pornit, gata sa preia conversatiile, un interval echivalent cu o zi calendaristica (24h).

Functiile sunt cele care, de regula, sporesc utilitatea unui astfel de device, prin urmare sa nu le treci cu vederea! Cunoscatorii sustin ca existenta activarii vocale (aparatul te va apela singur in momentul in care sesizeaza zgomote ce depasesc 40 – 45 dB) este esentiala, fiindca in acest fel nu vei fi nevoit sa suni incontinuu pe numarul cartelei GSM spre a verifica daca in incaperea cu pricina se poarta discutii care te-ar putea interesa.

Ba mai mult, exista modele ce incorporeaza localizatori GPS, care sunt de un real ajutor in situatiile cand, din nefericire, masina ta a fost furata si vrei sa stii unde anume se afla, ca sa o poti recupera.

Odata bifate aspectele amintite, nu mai trebuie decat sa cauti produsul potrivit. Noi venim in ajutorul tau si iti indicam care sunt modelele recomandate anul acesta, precum si unde gasesc microfon spion GSM, la un pret bun, toate celelalte persoane interesate: in mediul online, deoarece, de regula, costurile si garantiile sunt avantajoase, iar tu poti intalni oricand promotii.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

Spy Expert Model GT402 

 

O solutie eficienta pentru supravegherea autovehiculului o reprezinta produsul acesta. Fiind un localizator GPS spion, inzestrat cu functia de microfon GSM, te informeaza corespunzator atat in legatura cu pozitia masinii, cat si despre ceea ce se discuta pe o raza de 10 m, asa ca, in cazul unui furt, de pilda, afli in timp real date extrem de valoroase.

Fireste, il poti utiliza si in alte scopuri, cum ar fi tinerea sub observatie a persoanelor bolnave. Se prezinta cu un design compact (6,4 x 4,5 x 1,7 cm), ceea ce inseamna ca il vei putea amplasa lesne intr-un loc ascuns.

Este compatibil cu SIM-urile normale, aflate in retelele Orange, Vodafone sau Telekom. Dispune de autonomie de 72h in cazul unei functionari in conditii normale, adica daca efectueaza o localizare o data la 15 minute, deci nu vei fi nevoit sa reincarci acumulatorul de 1000 mAh prea des. Se comercializeaza la un pret destul de mare, incluzand toate accesoriile necesare.

 

 

 

 

 

iUni SpyMic N10 

 

In cazul in care nu iti doresti sa scoti prea multi bani din portofel pentru achizitonarea unui astfel de dispozitiv, poti opta pentru un microfon spion GSM, ieftin si bun, cum este modelul oferit de brandul iUni. Acesta asigura o raza de actiune de 10 m, suficient pentru a supraveghea birouri sau camere medii si mari.

Beneficiaza de functia de activare vocala, astfel ca, atunci cand detecteaza sunete de peste 45 dB, te apeleaza automat pe telefonul propriu, pentru a asculta conversatiile care te intereseaza. Mai mult decat atat, incorporeaza doua microfoane stereo ce promit o claritate acustica ridicata.

Poate intercepta fara intrerupere discutii pentru o perioada de circa 60 – 90 de minute, rezistand in stand-by 2 zile. Altfel spus, ai posibilitatea de a asculta in timp real destul de mult, singurele conditii fiind ca acumulatorul sa fie incarcat, iar cartela SIM fara cod PIN (in Orange, Vodafone sau Telekom) inserata. Se bucura de o garantie pe 2 ani.

 

 

 

 

 

TC Deals Mini A 8 

 

Acest microfon spion GSM, produs de brandul OEM, se recomanda celor care isi doresc un dispozitiv performant pentru a monitoriza domiciliul, copiii, persoanele in varsta sau chiar autovehiculul pe care il detii. Promite acoperirea unei raze de pana la 10 m, sunetele interceptate fiind livrate la o claritate exceptionala, drept care nu iti va fi greu sa distingi ceea ce se discuta in incaperea in care este plasat.

Are o autonomie extinsa, functionand incontinuu 72h si mentinandu-se in stand-by o perioada de 7 zile, deci nu vei fi nevoit sa il incarci adesea daca nu il exploatezi intens. Ii poti atasa cartele SIM din orice retea, cu exceptia celor Digi Mobil.

Se bucura chiar si de functia de control sunet (care trebuie activata), aceasta promitand ca, atunci cand detecteaza sunete in camera cu pricina, te suna pe numarul propriu. Produsul poate fi achizitionat la un pret avantajos si se livreaza insotit de garantie si cablu USB pentru alimentare.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 5.00 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status