n n
n
n
▷ Microfoane spion cu inregistrare. Analiza comparativa

Cel mai bun microfon spion cu inregistrare

Am modificat articolul ultima data pe: 15.12.19

 

Cum aleg cele mai bune microfoane spion cu inregistrare

 

Ghidul cumparatorului

Tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult in fiecare zi, iar posibilitatile pe care le deschide aceasta sunt din ce in ce mai diversificate. Daca vrei sa inregistrezi o discutie importanta pentru a o asculta mai tarziu sau simti ca esti pus in situatii care iti provoaca disconfort, poti folosi un microfon spion care poate prelua semnalul acustic dintr-o incapere si il poate transmite catre un receptor. O alta varianta ar fi cea a unui dispozitiv cu capacitate de stocare, ce poate inregistra discutiile dintr-un anumit interval temporal pentru a le reasculta mai tarziu.

Un astfel de aparat poate fi util si in cazul discutiilor legate de afaceri, atunci cand sunt delimitate verbal anumite limite contractuale ce vor fi puse, mai apoi, pe hartie sub forma unui contract. Pentru a fi sigur ca faci o alegere informata, iar modelul ales de tine este cel mai bun microfon spion cu inregistrare pentru tine, ar trebui sa urmaresti cateva detalii tehnice inainte de a face o achizitie de acest gen.

In functie de forma de prezentare, microfonul poate fi unul de tip spion cu inregistrare acustica sau piese care retin informatie si in format video. Reportofonul spion permite pastrarea in format electronic a semnalelor inregistrate si poate fi camuflat sub forma unui pix, ceas, breloc pentru chei sau alte variante ce pot fi integrate usor in mediul de lucru.

Piesele care inregistreaza si format video pot prelua imagini simultan cu semnalul acustic si pot stoca informatia intern, pe un card de memorie. Diferenta dintre acest tip de dispozitiv si reportofonul simplu este reprezentat de faptul ca o inregistrare care contine semnal video si audio va ocupa mai mult spatiu pe cardul de memorie, perioada monitorizata fiind astfel mai redusa.

Raza de actiune descrie distanta maxima a dispozitivului fata de semnalul sonor ce se doreste a fi monitorizat si poate varia, in functie de puterea receptorului. Ideal ar fi ca un reportofon sa poata inregistra prezenta semnalelor vocale de la o distanta de cel putin 10 metri. Modelele ce dispun de o antena de amplificare pot inregistra convorbiri de la o distanta de 50 – 100 metri de locul unde acestea se desfasoara.

Bateria inclusa ar trebui sa asigure un minim de 60 de minute de inregistrare continua, luand in calcul ca utilizarea activa a microfonului va consuma un volum mai mare de energie decat in cazul functionarii in stand by. Autonomia poate varia, ajungand in cazul dispozitivelor specializate si pana la perioade de cateva zile. Pretul va fi, insa, pe masura, conform multor pareri despre cele mai bune microfoane spion cu inregistrare.

Luand in calcul aceste detalii tehnice, acum poti cauta magazinele unde gasesc microfon spion cu inregistrare la un pret bun cei care considera ca au nevoie de un astfel de dispozitiv, nu inainte de a arunca o privire si pe variantele enumerate de noi mai jos.

 

 

Modele recomandate in 2019

 

 

SpyShop 1500 M 

 

SpyShop 1500 M este un dispozitiv de tip microfon ce poate fi utilizat pentru monitorizarea ambientala a unei incaperi, cum ar fi biroul, o camera sau masina. Datorita dimensiunilor compacte poate fi dificil de remarcat printre obiectele din incapere, putand fi amplasat cu usurinta in orice colt al camerei.

Carcasa este construita dintr-un aliaj cu proprietati ce anuleaza efectul aparatelor de bruiaj, asigurand o transmitere clara a semnalului catre ascultator. Transmisia datelor este realizata fara fir, iar raza de receptie poate ajunge pana la 1500 de metri. Aceasta distanta este propusa de catre producator doar in conditii ideale de teren care sa nu produca interferente la transmiterea semnalului vocal – proximitatea fata de antenele de telefonie, conditii atmosferice nefavorabile (furtuni cu incarcatura electromagnetica mare).

Castile incluse in pachet pot fi utilizate la ascultarea dialogului, asigurand o transmisie clara a semnalului si izoland partial zgomotul de fond din jurul ascultatorului. Memoria inclusa este reprezentata de un card TF cu dimensiunea de 32 GB, asigurand stocarea unui volum mare de informatie. Bateria este de tip High-Capacity Polymer, ce asigura o autonomie a receptorului de pana la 48 de ore si a emitatorului de pana la 36 de ore, suficient pentru a aduna o cantitate concludenta de informatie, fara a fi necesara reincarcarea prea frecventa.

 

 

 

 

 

SS-MF14 

 

SS-MF14 este un kit de spionaj compus dintr-un microfon cu transmitator wireless incorporat si un reportofon cu receptor integrat. Este un dispozitiv ce poate fi utilizat pentru monitorizare in interior sau in mediu extern, avand o sensibilitate ridicata fata de semnalul sonor. Materialele utilizate in constructia sa asigura un grad de rezistenta crescut fata de interferente, anuland efectul sistemelor de bruiaj.

Poate fi utilizat pentru monitorizarea unor conversatii sau pentru a asigura comunicarea intre vehicule in timpul calatoriilor. Amplificatorul audio profesional de tip Smart Sound asigura o buna evidentiere a vocilor, in detrimentul zgomotelor de fundal, asigurand o redare clara a conversatiilor. Procesul de inregistrare poate fi activat vocal, in restul timpului dispozitivul ramand in stand by, prelungind astfel timpul de functionare pana la urmatoarea reincarcare a bateriei. Distanta maxima de transmisie a semnalului audio poate ajunge pana la 1500 de metri, in conditii ideale de mediu.

Bateria este de tip lithium-ion, rezistenta la efectul de memorie ce conduce la descarcarea rapida dupa cateva cicluri repetate de reincarcare. Autonomia asigurata ajunge pana la 48 de ore, interval suficient pentru a colecta informatiile de care poti avea nevoie. Conversatiile pot fi inregistrate si stocate pe un card SD, cu o capacitate maxima suportata de pana la 32 GB.

 

 

 

 

 

iNew Watch 

 

Daca iti doresti un microfon spion cu inregistrare, ieftin si bun, poti incerca varianta iNew Watch. Acesta este un dispozitiv cu functie dubla, de inregistrare audio si video, camera fiind integrata intr-un ceas ce poate fi purtat la mana. Designul inteligent permite o utilizare flexibila, indiferent de spatiul unde se doreste a se realiza monitorizarea. Culoarea neagra a ceasului contribuie la camuflarea camerei, care nu iese in evidenta in momentul pornirii.

Inregistrarea video este realizata la o rezolutie mare, de 1280×960, ce permite vizualizarea ulterioara a detaliilor, cum ar fi textul printat pe foi sau elemente de mici dimensiuni. Obiectivul CCD se adapteaza automat la gradul de luminozitate al incaperii, asigurand obtinerea unei imagini clare si in incaperile mai intunecoase. Functia de fotografiere asigura obtinerea unor imagini cu rezolutie ultra-inalta, datorita obiectivului de 5 megapixeli. Inregistrarea audio este salvata sub forma unui fisier cu extensia .wav, compatibil cu majoritatea programelor de redare.

Informatiile preluate, sub forma de fisiere audio sau video, pot fi salvate pe un card SD cu dimensiunea de pana la 16 GB, spatiu suficient pentru o cantitate mare de informatie. Autonomia asigurata de baterie este de pana la 2 ore de inregistrare continua, suficient pentru a monitoriza o conversatie importanta. Poate fi conectat cu usurinta la orice calculator prin mufa USB de tip 2.0 ce asigura un transfer rapid al fisierelor in memoria interna.

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 voturi, media: 4.65 din 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status